Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geriye dönüp baktığınızda pek parlak ilişkiler yaşamamış gibi gözüküyorsunuz. Düzgün bir ilişkiye başlamanız çok yakın. Bir tanıdığınızın arkadaşı olabilir.

İşyerinizde herkese karşı sergilediğiniz asabi hareketler sizi çevrenizde sevilmeyen insan durumuna düşürüyor. Çevrenizin sizin hakkınızdaki düşüncelerine önem vermelisiniz artık.

Savurgan ve paraya önem vermeyen kişiliğiniz sizi hiç beklemediğiniz bir anda maddi sıkıntıya sokabilir. Dikkatli olun.

Ailenizden bir kişi sizi sevmiyor. Bu uzak bir akrabada olabilir. Yakınlarınıza karşı tedbirli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki arkadaşınızın ortak bir girişimini yanlış bulacak, engellemeye çalışacaksınız. Bu müdahalede yararsız ısrarlardan kaçınmanız doğru olacak. Oldukça cesaretli biri olmanıza rağmen yapmak istediğiniz birçok şeyi yapamıyorsunuz. Vaktiyle göze alabildiğiniz şeylere bugünlerde cesaret gösteremeyişiniz, koşullarınızın elverişsizliğinden çok, içinizdeki karmaşadan kaynaklanıyor.

13 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 13 Mayıs saat:15:40-30 Mayıs saat:02:49 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, aşk hayatımız, çocuklarımız, hayatı ele alış biçimimizle alakalı olarak güvenirlik, sağlamlık ve verimlilik olgularını gözden geçirmede önem taşıyor. Zihnimiz bu konularda soru işaretleriyle dolu ise, bunlara cevap bulmaya çalışacağız. Huzur arayışımız çok daha belirgin hale geliyor. Yavrumuzun sağlığı, eğitimi, hayatı veya bir evlat sahibi olmanın sorumluluğu üzerinde duracağız. Kaliteli bir yaşamın, sağlıklı bir hayat sürmenin başarı ve içsel anlamda ne kadar keyif verici bir şey olduğunu düşüneceğiz. Kendimize zaman ayıracağız ve molalar vereceğiz. Verimsiz, işlerliği olmayanlar yerine, kazandırıcı ve geliştirici olanı tercih edeceğiz. Kendimize, sevdiklerimize, hayatımıza önem vereceğiz. Aşkta gelir geçer olanı değil, uzun vadeli olanı tercih edeceğiz. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 19 Mayıs itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek. İlişkilerde güven ve garanti olgusu hassas noktamız olacak. Dil, din, renk ayırmaksızın, tüm canlıları şefkatle kucaklayan annelerimizin ve anne duyarlılığına sahip herkesin 365 gününü kutluyorum. Yavrularımızla birlikte nice mutlu günlere ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sabrederek üstesinden geldiğin konulardaki zaferinin hatalarla mağlubiyete dönüşmesine izin verme.

13 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz ile ilgili geçmiş sorunlar artık geçmişte kaldı. Artık korkularınızı beslemeyi bir kenara bırakın. Ne kadar olumsuz düşünürseniz onların hepsini bir gün mutlaka yaşarsınız. Bakış açınızı değiştirdikçe yaşamın ne kadar güzel ve bir o kadar da dolu olduğunu deneyimlerinize bağlı olarak görebilirsiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde ve yakınlarla ilgili konularda yenilikler hızlı davranmayı gerektiriyor olabilir. Hareket ve iletişim halinde olacağınız bir gündesiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacak. Bugün kendinizi daha pozitif hissedip projelerinizi gözden geçireceksiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, eşinizle geçici güven sorunları yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında seyahatler ve iletişim konusunda daha rahat olacağınız için, önemli paylaşımlarınızı 17.00 sonrasına ertelemeniz faydalı olacaktır.

13 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda beklentilerinizi mutlaka dile getirmelisiniz. Üzerinizde baskı oluşabilir. Akşam saatlerinde ilgi alanınızı eğlenceli konulara kaydıracaksınız.

13 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

30 Mayıs'a kadar iletişim gezegeni Merkür, sizin eğlence, aşk hayatınızı ve sosyal gruplarla olan ilişkilerinizi temsil eden 5. evinize yerleşecek. Bu dönemde hayattan maksimum düzeyde keyif almaya bakın. Yaratıcılığınızı kullanacağınız faaliyetlere yönelebilirsiniz. Komisyon usulüyle kazanç elde etme zamanı. Piyango çekin. aşk

13 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz.Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 44" R
Ay
Yay
24° 29' 08"
Merkür
Koç
16° 13' 33"
Venüs
Koç
28° 09' 02"
Mars
Balık
27° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 07"
Satürn
Balık
16° 22' 08"
Uranüs
Boğa
22° 12' 56"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 40"
Lilith
Başak
23° 04' 52"
True Node
Koç
15° 27' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>