Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Koşullarınızı elverişli hale getirme düşüncenizin önünde ciddi engeller var. Onunla bir şeyler yaşamanızın olanaksız olduğunu biliyorsunuz. Ama içinizde gelişmeye başlayan duyguları bastırmakta zorluk çekeceksiniz.

Akşama önemli birgörüşmeniz olacak. Son girişimlerinizin meyvelerini yavaşça topluyorsunuz. Atacağınız adımlara dikkat etmeli, size güvenini ve desteğini veren kişileri yanıltmamalısınız.

Şu günlerde para kaybına uğramanız, bazı projelerinizi uzun vadede dondurabilir. Bugün para konularında ani kararlar vermemeli, en azından objektif olabilmelisiniz.

Önemli bir konuda dağınık fikirler içindesiniz. Netlik, kendinizi daha iyi anlatmanızı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir geçmişte tanıştığınız biriyle karşılaşacak ve hiç farkına bile varmadığınız bir davranışınızla onu kırmış olduğunuzu öğrenip üzüleceksiniz. Arkadaş çevrenizde kendinizi sakınıp katılmak istemediğiniz bir guruplaşmanın dışında kalmanız, sosyal birtakım kayıplara neden olabilir. Bu konuda karşılaştığınız ısrarlarda tamamen iyi niyet var.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız, Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında başlıyor. Bu enerjinin özündeki sağlamlık her alanda hissedilir. Aşka ve hayata bakış açımız sağlamlık ve uzun vadelilik esasına göredir. Bu enerji rahatlatır, sakinleştirir, huzuru bilhassa önemsememizi sağlar. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Etrafında inandığı, güvendiği ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister. Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Saat 11:59 Ay-Satürn görünümü, aşk hayatınızı ilgilendiren konularda olduğu gibi yaşamın zevkli ve güzel yanlarını verimli ve düzgün bir şekilde hissetmenizi sağlar. Boğa burcunda ilerleyen Ay, sakinleştiricidir. Sorunları olsa dahi kişi bunlara daha ılımlı tarzda yanaşabilir veya bir şekilde düzenlemeye çalışabilir. Aşk konusunda gösterişli sözlerden ziyade gerçekçi bir düşünce ön plandadır, Romantizm duygunuzun bile içeriğinde sağlamlık arama olgusu yatabilir. Bu görünüm altında, maddi konular üzerinde düşünebilir. Saat 14:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, konfor arzumuzu yükseltiyor. Dilediğimiz gibi yaşamaktan yanayız. Güvence arıyoruz. Ancak başkalarının üstümüzdeki baskısı, hayat şartları, birilerine uymak zorunda kalışımız bizi yoruyor. Yeni hafta hepimiz için güzel geçsin. Kalben sevgilerimle,

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi ihtiyaçlarını geri plana attığını düşünüp kendine yönelebilir, gelecekle ilgili yatırım kararları alabilirsin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle iletişimde açıklığa önem vermeniz gerekmekte. Karşınızdaki insanın size güvenmesini istiyorsanız öncelikle söylediklerinizin doğruluğundan emin olmalısınız. Herhangi bir konu ile ilgili gerçek bilgileri yakın çevrenizden bir kişinin bilmesi adına konuşma yapmanız gerekebilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ile ilgili planlarınızda adımlarınızı gerçekçi, sağlam atacaksınız. Akademik konularla ilgili araştırmalar, projeler, tezler hazırlayabilirsiniz. İş yerinizde kariyerinizi, üst seviyelere taşımak isteyebilirsiniz. Finansal konularınızla ilgili güvenli yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklı para konularında istikrar arayışı içinde olabilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddİ YATLA ilgili konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Hayat şartlarınızda istediğiniz seviyelerin ortaya çıkması özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi ihtiyaçlarını geri plana attığını düşünüp, kendine yönelebilir, gelecek ile ilgili yatırım yapma kararları alabilirsin. Maddi anlamda yeni kazanç kapıları için çevrendekilerle iletişime geçebilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Oğlak burcuysan, alınan kararlar içine sinmeyebilir. Sert çıkışlar yapmak yerine, düşüncelerini mantıklı bir şekilde anlatmalısın. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysan, ona karşı derin bir özlem duyabilir, yeniden başlamak isteyebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin müjdeli haberine inanamayacaksın. Kardeşinin ya da kardeşin gibi gördüğün kişiye maddi destek olabilirsin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata bakış açınızın geliştiği bir dönem. Önemli konuşmalar devreye girerken atmanız gereken adımlar varsa yarın oluşacak yeniayı beklemeye özen gösterin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızla ilgili bazı karışıklıklar çıkabilir. Fikirlerinizi ifade ederken tedbirli davranmalı, aklınızdan geçenleri pat diye söylememelisiniz. İletişim sorunları ve ilişkilerde anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikte olduğunuz kişiye duygularınızı açmakta neden o kadar kararsızsınız. O sizin bu tür hareketlerinize çok fazla üzülüyor. İçinizden geçenleri açıklamaktan çekinmeyin. Sıkıntılı dönemi geride bıraktınız. Herşey sizin istediğiniz doğrultuda gelişiyor.

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 39' 54" R
Ay
Oğlak
01° 01' 44"
Merkür
Koç
16° 20' 07"
Venüs
Koç
28° 46' 01"
Mars
Balık
28° 19' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 06"
Satürn
Balık
16° 24' 50"
Uranüs
Boğa
22° 14' 38"
Neptün
Balık
28° 51' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 22"
Lilith
Başak
23° 08' 12"
True Node
Koç
15° 25' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>