Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişinin çok üzerine gidiyorsunuz. Gereksiz kıskançlıklarınız ilişkinize mal olabilir. Sevdiğinizin gözü sizden başkasını görmüyor ki…

İş yerinde yaşayabileceğiniz tatsız bir konuşma bütün gün canınızı sıkacak ama siz karamsarlığa kapılmayıp günlük temponuzu tıkır tıkır sürdüreceksiniz. Kafaca dinç olduğunuz bir dönemdesiniz.

Elinizdeki bir miktar parada gözü olanlar var. Bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir. Paranızı iyi değerlendirmelisiniz.

Çıkmak istediğiniz yolculuğun gününü belirlemeden önce biraz daha bekleyin. O dönemde başka bir işiniz çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz bir görüşme bu akşam yine gündeme gelebilir.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Güneş-Pluto görünümü, saat 02:10 itibariyle etkilidir. Bir kaya kadar sert ve dirençli, kararlı ve dönüşüme son derece açık olduğunuzun göstergesidir. Böyle bir etki altında kişi hem etrafındaki kişileri kucaklayabilir hem de kendisi için gerçekten sağlam bir dünya kurabilmek sevdasındadır. Kimi zaman yorgun düşebilir hatta bu kadar özverili davrandığı için sıkılabilir ancak bütün bu yolun gelişimi için gerekli olduğunun bilincindedir. Saat 07:35 Ay-Satürn görünüm etkisinde, birileri sadece kendini düşünüyor, size destek olmuyorsa, sorumsuz davranıyorsa canınız sıkılır. Doğal olarak tepkisel davranırsınız. Saat 09:50 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ailevi hayatımız ve finansal konularda fayda-zarar hesabı yapacağız. Bizi sinirlendiren, yoran, bencil davranan kişilere tolerans göstermeyiz. Fikrimizi açıkça söyleriz. Çıkarımızı önemseriz. Buna uymayan kişileri uyarmayı biliriz. Saat 16:30 Merkür-Mars görünümü evimizde ailemizi ilgilendirenveya sağlıkla ilgili konular üzerinde durmamızı sağlıyor. Bir şeyler canımızı sıkıyor olabilir. Hatta işler istediğimiz gibi gitmediğinde öfkelenebiliriz. Neyi nereye koyacağımızı, nasıl yerleşeceğimizi bilemeyiz. Sakin olacağız. Diyelim ki, bir tanıdığımız bizimle bir müddet kalacak. Bu durum, ev içindeki düzenin sağlanmasını gerektirir. Can sıkabilir. İşlerimizin zamanında yetiştirilmesi, ailevi ilişkilerde tartışmadan kaçınılması gerekiyor. Kimi Oğlaklar ofis açmayı, ofis içinde bir yeniliğe gitmeyi düşünebilirler. Sevdiklerinizle beraber huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakilerin konuşkan olması senin de birçok konuşmaya dahil olmanı sağlayacak. Samimi ilişkiler ön planda.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde ve finansal beklentilerinizde önemli kararlar alma zamanı geldi. Sürekli geçmişte yapmış olduğunuz hataları düşünerek bir yere varamazsınız. Çalışma ortamınızda kimseye fazla güvenmemeniz konusunda öğretilen deneyimleri cebinize koyup ilişkilerde kararlı bir denge oluşturma yoluna gitmeniz gerekiyor.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve, ailenize yönelik konularda daha girişken davranabilirsiniz. Ancak evde öfke yaratabilecek konulara da dikkat etmelisiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda yardımcı olacağına inandığınız insanlardan destek istemeniz gerekebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın. Bereketli günlerde bulunuyorsunuz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki herkesin konuşkan olması senin de birçok konuşmaya dâhil olmanı sağlayacak. Samimi ilişkilerin bugün ön planda. Eğer ilişkisi olan bir Oğlak burcuysan, beraber olduğun kişi önem verdiğin bir konuyla ilgili beklemediğin anda seni şaşırtabilir. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Oğlak burcuysan, daha sağlıklı kararlar almak adına üçüncü kişilere rest çekebilirsin. Stresli ruh halin baş ağrısı olarak dönebilir. Kendine daha çok dikkat etmelisin.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdaki planları anlatırken sevdiklerinizi de işin içine dahil etmeye çalışın. Hayattan alacağınız keyifle istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirebilirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayata karşı başarılı olmak adına kendi üstünüzde yoğun bir baskı kurabilirsiniz. Sakın aşırıya kaçarak kendinize haksızlık etmeyin. Herkesin mutlaka bir zaafı vardır. Mükemmel insan yoktur. Sizi destekleyen gizli kimliklerin kurumsal hayatla önemli bağları olabilir. Siz de bu yönlerinden faydalanmaya bakın. Aile içi meselelerde aşırı sorumluluk yüklenmek kemik ve diş ağrılarına neden olabilir. Gizli sözleşme ve anlaşmalara imza atabilirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çabuk sinirleniyor, bu nedenle çok zor durumda kalıyorsunuz. Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor.

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 48' 06" R
Ay
Yay
19° 26' 48"
Merkür
Koç
16° 09' 17"
Venüs
Koç
27° 40' 20"
Mars
Balık
27° 38' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 42"
Satürn
Balık
16° 20' 01"
Uranüs
Boğa
22° 11' 36"
Neptün
Balık
28° 49' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 20"
Lilith
Başak
23° 02' 17"
True Node
Koç
15° 28' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>