Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün çok mutlusunuz. Tanıştığınız biri ile aranızda kısada büyük bir yakınlık gerçekleşti. Bu yakınlık birkaç gün içerisinde ilişkiye dönüşecek. Bugün bu yeni ilişkinin heyecanı ve mutluluğu içinde olacaksınız.

Kariyeriniz için kendi yolunuzu çizdiniz. İş hayatınızda başarılı gidiyorsunuz. Bu ilerleme hem maddi hem manevi açıdan size kar getirecek. Dürüstlüğünüz ve azminiz başarınızın anahtarı.

Bugün elinize yüklü miktarda para geçecek. Bu parayı borçlarınızı kapamak için kullanacaksınız. Taksitli alışverişlerden uzak durması gereken bir insan tipisiniz.

Sizi kıskanan insanlar var. Onlara karşı kendinizi korumalısınız. Her zaman olduğu gibi harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı önemli kararlar alacaksınız. Bu kararlarınızda ısrarcı olursanız daha mutlu olabilirsiniz. En azından kendinize olan güveniniz artar. Yoğun bir çalışma içerisindesiniz ve bugün kazanç getirecek çalışmalarda bulunabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızın size yaptıklarını unutamıyorsunuz fakat onlara bir şans daha vermelisiniz.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Çarşamba günümüz saat 02:31 Ay-Jüpiter olumlu görünümüyle başlayacak. Bu bize toplumsal ilişkilerimizde zoraki nezaketten hoşlanmadığımızı gösteriyor. Nezaketi önemsediğimiz için, kaba saba davranan kişilere karşı pek anlayışlı olmuyoruz. Mali konularda aybaşına yaklaşırken, elimize geçebilecek gelirler olduğunu bu görünüm bize işaret ediyor. 17 Aralık saat 05:53 - 5 Ocak 2015 saat 03:08 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyredecek Merkür, yaşamdan beklediklerinizi, umut ettiklerinizi, hayallerinizi, uygulanabilir düşüncelerinizi hayata sunma ve hedefler belirleme anlamında sizi destekleyicidir. Burcunuz üzerinde ilerleyen Merkür, disiplinli düşünmenin işaretçisidir. Hakikatleri ve doğruları ilke edinmenizi sağlar. Zaten bir Oğlak, yaşamı boyunca prensiplerine sadık ve sorumluluklarının bilincinde bir burçtur. Sizi hırslı, ciddi, gerçekçi ve sadık düşünmeye sevk eden Merkür sayesinde planlamalarda bulunabilir, kendinizden emin bir şekilde isteklerinizi ifade edebilir, yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Saat 07:39-16:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kimileri ilişkisi, bazıları ev veya aileyle alakalı mevzulardaki değişimler üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak acele etmemelisiniz. Yenilikler için uygun bir bütçe mutlaka şart,  bunu unutmayınız. Boşluk saatleri içinde, bitirilmesi gereken işlerinize öncelik veriniz. Çevrenizde bulunan kişilerle politik tarzda iletişimde bulunmak, anlaşmaya çalışmak gayet yararlıdır. Saat 16:51 Ay-Akrep burcu geçişi süresince ne kadar çok şeyi çözebilirseniz, öğrenebilirseniz, kendinizi daha fazla huzurlu hissedersiniz. Sırlarınızı gayet iyi korursunuz ve kimseyle paylaşmak istemezsiniz. Çünkü bu zamanda kimseye pek güven duyulmayacağını düşünürsünüz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel konularda kendinize yeten bir tablo içindesiniz. Bugün, finansal değerlerinize temkinli yaklaşacaksınız. Yaşantınıza girmek isteyen kişileri seçme konusunda oldukça titizsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayanların sizi eleştirmesine izin vermediğiniz sürece problem olmayacağını bilmelisiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı kendi isteklerinize ve ideallerinize uygun şekillendirmek üzere olduğunuz günlerdesiniz sevgili Oğlak’lar. Bu anlamda ilk önce, artık sizin için zararlı olan veya faydası kalmamış ilişkileri veya işleri ya da o şeyler her ne ise, o şeyleri hayatınızdan çıkartarak başlayabilirsiniz.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelgitler içinde kalabilirsiniz. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar vermekte zorlanacağınız gibi ani alacağınız kararlar da hatalı olabilir.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün özellikle eşiniz ve yakın dostlarınızla iletişim, eğitim öğretim süreçleriniz, doktorlar, öğretmenleriniz, yolculuklarınız ve devam eden dava süreçlerinizle ilgili belirsizlik, durağanlık yaşayabilirsiniz. Paylaşmak istediğiniz önemli konuları fırsatınız varsa enerjisi pozitif olan bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

17 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 19' 45" R
Ay
Boğa
22° 25' 53" R
Merkür
Koç
22° 11' 19"
Venüs
Boğa
11° 02' 32"
Mars
Koç
05° 59' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 07"
Satürn
Balık
17° 15' 24"
Uranüs
Boğa
22° 49' 00"
Neptün
Balık
29° 08' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 34"
Lilith
Başak
24° 14' 31"
True Node
Koç
15° 19' 56"
Son Güncelleme : 08/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>