Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu henüz ne kadar tanıdığınızı bilmiyorsunuz. Birbirinize tatlı bir merakla bir yaklaşıyor, bir uzaklaşıyorsunuz. Filizlenen bir aşkın ilk dokunuşlarıyla ömrünüzün en güzel günlerini yaşıyorsunuz.

İş yaşamınızda beklediğiniz ama hiç istemediğiniz gelişmeler oluyor. Bu gelişmeler içinde sorun haline dönüşen konuya son noktayı siz koyacaksınız. Yeteneklerinizin karşılığını alıyorsunuz. İş yaşantınızla barış halindesiniz.

Bugünlerde iradeniz dışında yitirdiğiniz bir para sizi biraz sarsmış görünüyor. Kazancınızın ne kadarını nerelere, ne kadarını da birikime ayıracağınızı mükemmel kontrol ediyorsunuz.

Beyninizi meşgul eden bir üzüntünüz var. Ama bu kısa ömürlü ve asla iz bırakmayacak bir üzüntüye benziyor. Bunu çabuk kafanızdan atın, daha kötülerini çağırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kaybettiğiniz bir malınız çok canınızı sıkıyor. Bu yüzden kötü bir tatil sonu geçirdiniz, haftaya da gergin başladınız. Ama bundan şöyle bir kazancınız oldu ; çok elde dolanan ve kolayca kaybolacak kadar küçük eşyaların, pahada büyük olmaması gerektiğini öğrendiniz. Akraba ilişkilerinizdeki bir sorundabitirici bir rol üstlenme durumunda kalacaksınız.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cumartesi günümüz saat 07:23 Ay-Koç burcu seyriyle başlıyor. Eviniz içinde yapılacak değişimler, taşınma, restorasyon, projelendirme, uygulama gibi konularda aktif hareket edebilirsiniz.Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, hemen sonuç almak,  hemen yürürlüğe koymak yönünde bizi çocuksu bir telaşla harekete geçmeye  veya coşkulu davranmaya itiyor.  Sözgelimi yeni bir sayfa açmak,  bir girişimde bulunmak, bir problemi çözümlemekte zorlanınca hemen öfkeleniyoruz. Psikolojik açıdan bütün meseleleri hararetli hatta bazen sabırsızca ele alıyoruz. Oysaki yeniye yer açmak bazen zaman ister. Zamanı iyi kollamayı gerektirir. Bu hırs veya bu gerginlik bizi hasta eder. Onun için lütfen acele etmeyiniz. Bunlar zamanla yerine oturacaktır.  Ne de olsa, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Her durumu inceden inceye analiz etmek gerekiyor. Saat 10:07 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ev içinde, ailemizle ilişkimizde bizi gerebilecek meseleleri işaret ediyor. Dışarıda uyumlu, paylaşıma açık, uzlaşıdan yana olmaya çalışırken, evimizde gerginlik yaşamak bizi rahatsız edebilir. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim konusunda size gerekli desteği size sağlayacak dostlarınızla bir arada olmaktan, karlı çıkacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken, arzularınıza da belli bir disiplin getiriyorsunuz. Kişisel güvenliğiniz için, parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir.. Bugün, yeniolanakları konusunda bazı görüşmeler yapabilirsiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimin açık şekilde sürmesi önem taşıyor. Konuşmalarınızın açık ve net olduğundan emin olmalısınız. Aksi takdirde yanlış anlaşılmalar, hatalar veya yanlış yorumlar söz konusu olabilir. Kayıplara neden olabilecek sırların saklanması gerekiyor. Evde olumlu değişiklikler yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde hızlı karar vermenizi gerektiren işler gündeme gelebilir. Eve ve güvenliğinize ait konulara daha duyarlı yaklaşabilirsiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hallerde çok fazla gerçekçi değilsiniz, hayal peşinde koşuyor gibisiniz. Özellikle aşk ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Biraz gerçekçi olun. Mutluluk yakın.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aile hayatınızdaki bir insandan istediğiniz yardımı alabilirsiniz. Yakın çevrenizde olup bitenleri ve düşüncelerinizi masaya yatırma zamanınız geldi, harekete geçin.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş bağlantıları, eğitim, haberleşme, satış, pazarlama gibi konularda deneyimleyeceğiniz bir Ay Tutulması ile karşı karşıyasınız. İş ilişkileriniz ve sosyal çevre ilişkilerinizin sorgulanacağı bir tutulma olacaktır.Kardeşleriniz ve komşularınız da bu tutulma enerjisinden nasiplerini alacaklardır. İlişkilerinizdeki alışveriş dengesinin sorgulanacağı ve bundan sonra bu ilişkilerinizin aynı çizgide olmamasına karar verebileceğiniz bir değişim söz konusu olabilir. Duygusal farkındalıkları geliştirirken size yara aldıracak bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

17 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 27" R
Ay
Koç
03° 14' 56"
Merkür
Koç
19° 29' 58"
Venüs
Boğa
06° 54' 11"
Mars
Koç
03° 24' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 43"
Satürn
Balık
16° 59' 07"
Uranüs
Boğa
22° 37' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 34"
Lilith
Başak
23° 52' 09"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>