Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakında duyarsız kalamayacağınız yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. Aşk konularında cazip biri olarak görülüyorsunuz. Arkadaşlıkla sınırlamaya çalıştığınız bir takım ilişkilerinizin içinde gizli ilgiler söz konusu.

Son günlerde işe karşı gönülsüzlüğünüzün, sandığınızdan daha temel nedenlere dayalı olduğunu düşünebilirsiniz. Yeni girişim niyetleriniz daha kapsamlı araştırmaları gerektiriyor.

Tutumlusunuz. Para konularındaki sistemciliğiniz, çevrenizde güvenilir ve danışılabilir biri olmanızı sağlıyor. Bazı gündelik sıkıntılarınız oluyorsa da, bunları hissettirmemeyi başarıyorsunuz.

Çok önemli bir probleminizle ilgili engellemelerin kaynağını keşfetmeniz güç değil. Ama buna yeltenmenize mani olan birtakım güvensizlikleriniz var gibi davranıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çözümsüzleşmiş görünen bir sorunla bir süre daha meşgul olacaksınız. Bu uğraşınızda, hasarlı insan ilişkilerinin onarılamayacağı şeklindeki inancınızdan vazgeçebilirsiniz. Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, gün boyu Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Fikirlerinizi öne sürebilir ve özgürce hareket etmeyi tercih edebilirsiniz. Maddi konularda görüşmeler olabilir. Bütçenize göre ihtiyaçlarınızı almanız, fazla açılmamanız doğru olur. Saat 21:08 Ay-Venüs olumlu görünümü, bazen sessiz bazen neşeli, bazen de sanki kimseyi umursamıyormuş gibi davranabilirsiniz. Bu gelgitler arasında, eğer birileri hoşunuza gidecek bir şeyler söylerse hemen kolayca ortama ayak uydurur ve sanki hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan konuşabilirsiniz. Aşk iliklerinize kadar işlemiştir. Özgürce yol alabileceğimiz, olumlu gelişmelerle karşılaşacağımız bir gün geçirmemiz dileğimle,

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin için harekete geçme zamanı. Yalnız kalmaktan hoşlanmayan sen, seyahatler gerçekleştirebilirsin.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dönemde işiniz için yaptığınız yatırımlar sizi geleceğe yönelik endişelendirebilir. Yeni para kazanım yolları sizi mutlu edecek.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konulara dikkat etmelisiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çalışma hayatındaki kazançlarınızda artış gündeme gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda mücadele gerektiren durumlar olabilir. İşlerinizde alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Sanatsal konularla da ilgilenebilirsiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocuğunuzla ilgili konularda, yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde keyfinize diyecek olmayacak. Bugün,alanlarınızdaki güzel ve önemli haberler sizi çok mutlu edebilir.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi kaynaklarınızın idaresi için gelişmiş teknik ve interaktif bankacılık sistemlerini aktif olarak kullanabilir, finansal iletişimlerinizde dikkatli operasyonlar yapmalısınız. Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve statükodan sıyrılmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Hayatınızın akışını yönlendirmek sizin elinizdedir. Toplumsal konulara odaklanıp kendi planlarınızı ve hedeflerinizi de buna göre dönüştürmek istiyorsunuz. Bu konuda ilerleme sağlayabilecek etkide bulunuyorsunuz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

17 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 22" R
Ay
Balık
10° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 20"
Venüs
Boğa
04° 59' 44"
Mars
Koç
02° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 56"
Satürn
Balık
16° 51' 20"
Uranüs
Boğa
22° 31' 59"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 26"
Lilith
Başak
23° 41' 51"
True Node
Koç
15° 22' 22"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>