Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde, sevgiliniz size mecburmuş gibi bir tavrınız var. İkinize de çok yakın olan arkadaşlarınız bu konuda sizi suçlu buluyorlar. Ama sizin, bu ilişkide değişmeyeceğiniz belli oluyor. Partnerinizin değişmesi gerekecek.

Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yaramıyor. Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız.

Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze harcarken batmıyor, ama sonradan sıkıntısını yaşıyorsunuz. Biraz daha sakınarak harcamalısınız. Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir.

Sevgilinizin ilişkinizde verdiği ödünlerin, ilişkinizi ayakta tuttuğunu göremiyorsunuz. Bir gün verdiği tüm ödünleri geri isteyip ilişkiyi bitirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor. Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine gireceksiniz. Fazla rahat, geniş davranışları sizi bugün çileden çıkartacak. Sürpriz bir ziyaretiniz olabilir. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir.

19 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 19 Ekim saat 22:12 terazi burcunda doğacak Yeniay, mesleki ve toplumsal yaşamda adil ve hakça olanı belirleme ve buna göre ayarlamada bulunmamızı sağlıyor. İşimizde uyum, nezaket, kalite gayet kıymetli. Biz bu kriterler çerçevesinde duruma bakıyoruz. Bu Yeniayın yöneticisi Venüs güçlü olduğu Terazi burcunda ilerliyor. Bu bizler için güçlü ve kendi alanında etkin isimlerle çalışmak, bağlantı kurmak anlamı taşıyor. Şimdi bir de görünümlere bakalım. Böylece daha net bir görüş sahibi olalım. Öncelikle bu Yeniay,hayatımızda ilişkileri güçlü tutmanın önemli olduğunu gösteriyor. Nazik, uyumlu, diplomatik davranmak zamanıdır. Çünkü bu çıkarlarınız için gerekli olabilir. Kolay mı, hayır değil. Ancak aklımız başımızda düşünürsek, ben doğrucuyum, ben çalışkanım, bunlar ne yapıyor, yanlışlar gibi bakış açısıyla köprüleri atarsak, sonuçta biz zararlı çıkarız. Bu Yeniayda bir kısım oğlakların karşısına iyi bir teklif, değişik bir iş, farklı bir görev çıkabilir. Bu alıştığımızın dışında bir şey olabilir. Ancak yenilikleri elimizin tersiyle itmek yerine, bize ne kazandırır, nasıl bir çevre ve getirisi vardır diye bakalım. Bazen hayat farklı bir yönde bizi geliştirecek fırsatları karşımıza çıkarır. Bunları incelemek ona göre karar vermek yararlıdır. iş-ev arasındaki dengenin sağlanması için, her yönüyle meseleleri tartmak faydalı olur. Bu Yeniayın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

19 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu yaz beklediğin işi bulamadıysan görüşmelerin hız kazanabilir. İlişkindeki sorunları çözmek isteyebilirsin.

19 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalanını yakaladığın kişinin düzelebileceğini düşünme.

19 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konularda öngörülü davranmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. İşlerinize yenilik katabilirsiniz. Bazı konuların netlik kazanması gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda harcama yapabilirsiniz. Değişik fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir yeni ay meydana gelirkenhayatınız, kariyeriniz, hedefleriniz, planlarınızla ilgili önemli değişiklikleri beraberinde getirebilir. Sözgelimihayatınızda kişilerin ayrılması veya konum değiştirmesi size beklenmedik fırsat kapıları aralayabilir.

19 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

19 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzdeki dönemhayatınızda yeni oluşumlar ve tekliflere açık olacaksınız. Bugün aile hayatınızdaki beklenmedik olaylar sinirli ve agresif davranmanıza neden olabilir.

19 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mistik toplulukların çalışmalarına katılabilir, derin konularla ilgili fikirlerinizi ortaya atabilirsiniz. Ökült ve metafizik temalar ilginizi çeker. Tehlikeli ortamlarda bulunmaktan kaçının. Loş ve karanlık yerlerin enerjisi size iyi gelmeyebilir. Arkadaşlarınızın hayatındaki sırları öğrenebilirsiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

19 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 50' 23" R
Ay
Boğa
29° 59' 52" R
Merkür
Koç
22° 40' 05"
Venüs
Boğa
11° 41' 31"
Mars
Koç
06° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 34"
Satürn
Balık
17° 17' 54"
Uranüs
Boğa
22° 50' 50"
Neptün
Balık
29° 09' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 16"
Lilith
Başak
24° 18' 02"
True Node
Koç
15° 17' 42"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>