Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatmamalısınız.

Önümüzdeki günler biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalacaksınız. Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebilirsiniz.

Bugün abartı harcamalara çok elverişli ortamlarda olabilirsiniz. Yatırım konularında çok yerinde, faydalı kararsızlıklarınız olacak. Sizi ani kararlara yönlendiren tavsiyeler tehlike içeriyor.

Bugünlerde ayağınızı sağlam basmanız gerekiyor. Zaman ve para yitirip gerilim yaşadığınız bir oluşumun içinden bir an evvel çıkmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Görev ve sorumlulukların fazlalığı kendisini hissettirse de bugün onlardan az da uzaklaşıp kendinizi az da olsa şımartmaya ihtiyacınız olabilir. Başkalarını ve özellikle ailenizi de bu keyfe ortak etmek isteyebilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 09:15 Satürn-Uranüs görünümü, sizi zorlayan şartların ve mevcut problemlerin çözülmesinde etkilidir. Belki yaşadıklarınız nedeniyle olumsuz düşünüyorsunuz. Ancak bu görünüm gökyüzünde belirdiği andan itibaren yavaş yavaş sizi sarıp sarmalar. Bir başka yere taşınmak, ev almak, yeni bir fırsatla karşılaşmak yönünde olumludur. Saat 12:37 Ay-Merkür olumlu görünümü, karşılıklı anlayış, sevgi, empati ve duygudaşlığın işaretçisidir. Sağlam, güvenli ve ılımlı olabilen kişilerle bir arada olmak isteriz. Saat 17:12 Venüs-Jüpiter görünümü, anne-babamız, ailemiz, evimizle ilgili konularda sevginin, anlayışının, yardımlaşmanın önemini vurguluyor. Kendimizi önemsediğimiz gibi başkalarının da arzularını, isteklerini önemsememiz gerekebilir. Bu bizim için bazen zor olsa da, elimizden geleni yapmamız gerekir. Aynı şekilde onların da bize karşı anlayışlı olması, bencil davranmamasını isteyeceğiz. İş-ev arasında dengenin olumlu yönde kurulması gereken gündeyiz. Saat 19:37 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, şartların zorlayıcılığını işaret ediyor. Finansal açıdan çıkarlarının farkında ol, başkalarıyla burun buruna gelmemeye çalış, biraz sakin ol, işini bil diyor. Çünkü bunu yapmazsak, istediğimiz doyumlu ve mutlu hayatı yaşayamayız. Para önemli bir güç ve biz bu güce kavuşmak için mücadele verebiliriz. Pes etmek yerine, isteklerimizi elde etmek için akıllı olmalıyız. Bu bakış açısı bize yeni destekler, para ve güç kazandırabilir. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerini söylemekten çekinmiyorsun. Arkadaşlarının yaşadığı sorunlara dahil olmak istemeyebilirsin.

19 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa bazı seyahatler plansız bir şekilde önünüze gelebilir. Sağlığınız ve bağışıklık sisteminize dikkat etmeniz gerekli.

19 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konular ön plana çıkabilir. İlgilendiğiniz konularda yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. Gün içinde değişiklik yapmak istediğiniz konularda sorumlulukta almanız gerekebilir. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatlar başınızda uçuşacak. Maneviyatla başlayıp, maddi kazanca dönebilecek fırsatlar var. Olayları akışına bırakın ve gereken hamleleri yapın. Kısmetler geliyor.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dış ortamlarda uzun zamandır hissetmek istediğiniz keyfi deneyimleyebilirsiniz. Ailenizden güzel haberler alabilirsiniz. Değişimlere açıksınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda uzun zamandır hissetmek istediğiniz keyfi deneyimleyebilirsiniz. Ailenizden güzel haberler alabilirsiniz. Değişimlere açıksınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir. Deniz veya göl kıyılarına küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi dolu bir düzeye çıkarabilirsiniz. Sezgileriniz ve bilinçaltı düzeydeki istikrarınız nedeniyle ilişkilerinizde ve sosyal çevrenizde sıra dışı, ilham veren ve sözünü dinleten bir kişi olma yolunda ilerleyebileceğiniz 10 günlük bir etkiyle karşı karşıyasınız.

19 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

19 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 22" R
Ay
Balık
10° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 20"
Venüs
Boğa
04° 59' 44"
Mars
Koç
02° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 56"
Satürn
Balık
16° 51' 20"
Uranüs
Boğa
22° 31' 59"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 26"
Lilith
Başak
23° 41' 51"
True Node
Koç
15° 22' 22"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>