Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Haftanın ortalarına doğru muhtemelenyaşamınızda, bir yürek kıpırtısı yaşayacaksınız. Her şey size bağlı olacak. Yaşanabilir. Ama hoş biriydi türünden birkaç günle sınırlı bir anımsama olarak da kalabilir.

Bir atak yapmak istiyorsunuz. Ama onaylanma bağlamında bile desteğiniz yok. İnsanın bu kadar tek başına karar alıp uygulaması zor. Bu yüzden fikrinizi erteleme ya da vazgeçme yolunda bir karara varacaksınız.

Sıkışıklığınızı gidermek için borç anlamında biraz açılmış gibi görünüyorsunuz. Yolcu etmeye hazırlandığınız yakınınız yeni bir masraf kapısı açabilir. Beklenmeyen bir satış işi görünüyor. Buradan bir para tartışması çıkacak gibi.

Aşk hayatınızdaki isteğe bağlı gibi görünen olası büyük hareketlilik, ileriki zamanlarda anı defterinizin en okunulası sayfalarından biri olmaya aday görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeterince ilgi göstermediğiniz ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Son günlerdekiproblemlerinizin hala etkisi alında görünüyorsunuz. Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız.

19 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüzün ilk etkili görünümü, saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm arasında oluşacak. Başkalarının desteğine duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Maddi-manevi anlamda güçlü olma arzumuz büyüyor. Saat 17:11 Ay-Neptün görünümü, gerçekçi düşünmek gerektiğini işaret ediyor. Bastığımız yere dikkat etmeyi, meseleleri akılcı bir şekilde ele almayı bilmek faydalıdır. Arzuladığınız değişimin bir an önce gerçekleşmesi dileğimle,

19 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal konulardan ziyade içsel huzurunu yakalamaya yönelmen, her şeyin para olmadığını hatırlatacak.

19 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kuşku ve kuruntu, gerçeğe ulaşmak için sorgulanması gereken duygulardır. Her zaman ve her şeyin içinde bir miktar kuşku olmalıdır ve olacaktır. Ancak bu duyguların etkileri sevgi de ve saygı da olumsuz etki bırakırlar. Mutluluğu ve huzuru adeta içten içe kemirirler. Fazla kuşkucu olma fazla teslimiyetçi de olma. Aradaki dengeyi çok iyi sağla.

19 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün,bölümü yaptığın arkadaşlarına sorumluluklarını hatırlatmak zorunda kalabilirsin. Başarılı olmanın yanında işini hatasız teslim etmeye ayrıca özen göstereceksin. Satürn?ün senin burcunda oluşu, geçmişte kaldığını sandığın konuları gündeme getirebilir. Soğukkanlı ve sakin cevaplar verişin meselenin üstesinden gelişini kolaylaştırabilir. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, ailelerin tanışmasını isteyebilirsin. Sosyal medyada oldukça aktif olacağın bir gün.

19 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün işinizle ilgili konularda aşırı şüpheci bir ruh haline büründürebilir bu enerji kendi yakınlarınız akrabalarınız ya da arkadaşlarınızla ilgili konularda da etkilidir arkanızdan çevrilen oyunları fark edebilir sizi adeta aptal yerine koymaya çalışmalarının farkına vararak onları size oynamaya çalıştıkları oyunun baş rolüne taşıyabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise eş ya da sevgilinizle baş başa kalacağınız romantik bir yemekle sevginizi tüm yalınlığı ile ifade edin. Aradığınız her şey sizde var şimdi var olan iyiliği güzelliği dışarı yansıtmaya başlayın ve geçmişin kötü izlerini yaşamaktan ve yaşatmaktan vazgeçin.

19 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sınır çizdiren yönetici gezegeniniz Satürn geri hareketine başlıyor.Yeni başladığınız konuları yeniden gözden geçirme zamanı. Eksiklerinizi Eylül'e kadar tamamlamalısınız.

19 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığa dayalı işlerinizde, diğer insanlardan göreceğiniz destek tam olabilir. Sağlığınızı ve diğer insanlara karşı anlayışınızı güçlü tutmalısınız.

19 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece duyarlı ve biraz da alıngan olabileceğiniz bir gün. İsteklerinizi ortaya koyarken çekingen bir tavır içine girebilirsiniz. Endişelerinizi ortaya koymak size zor gelebilir ve tabii bütün bunların sonucunda karamsar duygular içine girebilirsiniz. Aslında olumlu gelişmeler içindesiniz.

19 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

19 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 43' 51" R
Ay
Terazi
09° 21' 42"
Merkür
Boğa
04° 37' 04"
Venüs
Boğa
24° 18' 17"
Mars
Koç
14° 13' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 38"
Satürn
Balık
18° 01' 57"
Uranüs
Boğa
23° 26' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
21° 40' 08"
Lilith
Başak
25° 26' 13"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>