Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz ilişkinizden memnun olmanıza rağmen, partneriniz monotonluktan şikayetçi. Ona ve ilişkinizi yeterince zaman ayırmadığınızı düşünüyor. Bugünlerde bu konuda ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Titiz ve becerikli çalışmanız göz dolduruyor. Siz sözle takdirin yanı sıra maddi karşılığa da ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu ihtiyacınızı konuşabilecek bir ortamı bekliyorsunuz.

Önünüze çıkacak yeni harcamalar sizi sıkıntıya düşürebilir. Bunu bile bile harcamaktan kaçınmayacaksınız. Küçük bir birikiminiz bugünlerde eriyebilir.

Sağlığınızla ilgili bazı endişelerinizi çevrenizdekilerle paylaşırsanız, önemli bir şey olmadığını anlayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuz ya da yakınınız yaşamını değiştirmeye karar verip sizin olduğunuz şehre gelmeyi düşünüyor. Onun bu değişikliği sizin de yaşamınızı hareketlendirecek. Akşama doğru konuklarınız olabilir, onlarla yorucu ama iyi bir akşam geçireceksiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:15 Ay-Neptün görünümü, iyileştirici bir gücün yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Çevresel, eğitsel, yakın aile ilişkileri konusunda bugün kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkündür. Size tavsiyem hangi konuda olursa olsun gerçek bilginin peşinden koşmaya çalışınız. Çünkü bu sizi başarıya ulaştırıcıdır. Saat 06:46 Mars-Jüpiter görünümü, maddi açıdan destekleyici gelişmeleri işaret ediyor. Planlarınızı uygulayabilirsiniz. Şartlarınız uygunsa yatırım yapabilirsiniz. Yeni bir şeyler satın alabilir, ne zamandır istediğiniz bir yenilikte bulunabilirsiniz. Dostlarınız veyabağlantınız olan kişilerle ilişkinizi geliştirebilir, güçlendirebilirsiniz. Farklı projeler karşınıza gelebilir. Teklif alabilirsiniz. Sanatsal, siyasi, güzellik veya estetik anlamda işlere yönelebilirsiniz. İş hayatındaki ılımlı, barışçıl, uzlaşıya açık yaklaşımınızla saygınlık görürsünüz. Şartlarınızı iyileştiren kazancınızı yükselten fırsatlar karşınıza çıkabilir. Tasarımlarınız ilgi uyandırır. Başkalarına rehberlik yapabilirsiniz. Saat 19:27 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceksiniz. Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemekten yanasınız. Saat 21:39 Ay-Jüpiter görünümü, duygularınızı gayet ciddi ve işlerinizi planlı ve gününüzü belli bir düzen içinde geçirmeniz gerekebilir. Ancak insanlarla temasınızda bu sert duruş, bazı kişilere garip gelebilir. Bu nedenle gerektiğinde hoşgörülü davranmak iyidir. Tabii ki, insanların da size karşı saygılı ve nazik davranmasını bekleyeceksiniz. Sınırlarınızın aşılmasından hoşlanmazsınız.

2 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yönlerinizi ortaya koyan çalışmalar içinde olmanıza rağmen, siz gizli bir güç arayışı içindesiniz. Bugün Ay burcunuzda ilerliyor ve duygusal karışıklığa neden oluyor. Partnerinizin size odaklaşmasına izin verdiğiniz sürece , onun isteklerinin ağır basacağını unutmamalısınız. .Emlak sorunlarınız için gerekli iletişimi sağlayacaksınız.

2 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, sizinle aynı problemlere sahip bazı kişiler yaşadıkları sorunlar hakkında size danışmak isteyebilirler. Aynı durumda olmanız bu kişilerin de morallerini bozmanız anlamına gelmiyor unutmayın! Elinizden geldiğince destek olmaya ve motive etmeye çalışmalısınız. Aşk hayatınızda ve sosyal ilişkilerinizde hassas bir dönemdesiniz. Ancak sürprizler ve jestler de söz konusu olabilir.Günün Atmosferi:Aktif ve pratik yaklaşımlar, ancak akşam saatlerinde tedbirli olmalıyız Hedeflerimize ulaşabilmek için daha disiplinli ve motive olmalıyız. Önümüzdeki günlerde yurt dışı görüşmelerimiz, ziyaretlerimiz ve eğitimlerimiz artabilir. Yeni girişimler ve projeler için aksiyon almaya başlayabiliriz. Fakat bir yandan da gergin ve riskli ortamlardan uzak duralım ve mümkün olduğunca sakinliğimizi koruyalım. Bizi yoran ve yıpratan konularla meşgul olabiliriz.

2 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Duygusal konulardaki değişimler sizi zorlayabilir. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

2 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz oldukça güçlü olacak. Duygularınız değişiyor. Duygusal karmaşa hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeyleri odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aralık ayı harekete geçmemeniz gereken aylardan biri. Özellikle bugün girişimlerinizde çok dikkatli olun. Çevreniz tarafından kandırılmaya ve aldatılmaya açıksınız.

2 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa duygusal belirsizlikten kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Bir ilişkiniz varsa bunu daha ciddi bir seviyeye taşımak için olumlu enerjilere sahipsiniz.Ortaklık kurabilir, şirket evliliği planlayabilirsiniz. Hangi ortam olursa olsun grup bilincine sahip durumdasınız. Bugün hedeflerinizde mantıklı ve tutumlu davranabilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni bir fırsat ortaya çıkabilir. Harcamalarınızda cimri davranışlar sergilenebilir. Odaklanacağınız konularda aksamalar olması halinde çevrenizdekilere baskı uygulamaktan çekinmelisiniz.

2 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

2 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 02" R
Ay
Yay
18° 59' 19"
Merkür
Koç
16° 08' 56"
Venüs
Koç
27° 37' 43"
Mars
Balık
27° 36' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 13"
Satürn
Balık
16° 19' 49"
Uranüs
Boğa
22° 11' 29"
Neptün
Balık
28° 49' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 13"
Lilith
Başak
23° 02' 03"
True Node
Koç
15° 28' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>