Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize gösterdiğiniz ilgi, arkadaşlarınız arasında örnek olarak gösteriliyor. Bugünlerde aşk hayatınızda mutluluğunuzun zirvelerinde görünüyorsunuz.

Kafanızda son zamanlarda yer eden bir yurtdışı planı var. Ama bunun düşünce olarak kalacağına dair de bir karamsarlık içindesiniz. Bu konuda sizi umutlandıracak gelişmeler olabilir.

Tek tük para problemleriniz var, ama bunlar geçici. Paranızı iyi kontrol ediyorsunuz. Önümüzdeki günlerde istem dışı büyük bir harcamanız olabilir.

Son günlerde beslenmenize fazla dikkat etmemeye başladınız. Kilo probleminizi tekrar yaşamak istemiyorsanız bir an evvel beslenmenize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarı için gerekli önkoşulları iyi tespit ediyorsunuz. İlerde sorun olacağını hissettiğiniz konulara el atmıyorsunuz. Ama sonuca ulaştırabileceğinize inandığınız bir sorunun da eti, budu sizi hiç korkutmuyor. Ardından da müthiş düzen yeteneğinize göre programı yapıyor ve başarılı oluyorsunuz. Kişilik özellikleriniz hayatın her alanında referansınız oluyor.

18 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 00:54 Ay-Satürn görünümü, farklı bir yerde yaşamak, özgür olmak, üstümüzdeki baskılardan kurtulup yeni bir hayata adım atmak arzumuzu işaret ediyor. Bizi durduran tüm sorumlulukları geride bırakmak istiyoruz. Peki, bu kolay mı? Bir bakacağız duruma. Neler bize engel olabilir veya neler zorlayabilir? İyice düşünelim. Saat 07:39 Ay-Pluto görünümü, genel olarak hakimiyetçi bir tavır içinde olmamızı sağlıyor. Sözümüzü dinletmek ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. Saat 11:06 Venüs-Uranüs karşıtlığı, kariyer ve ailevi konularda etkilidir. Şu sıralarda Venüs-Terazi burcunda ilerlemekte. Bu otoritelerle aramızdaki ilişki ve işbirliğinin önemsenmesini gerektiriyor. Uranüs ise Koç burcunda. Ev alanı ve ailemizle alakalı konularda değişimleri işaret ediyor. Demek ki bizim işimiz ile evimiz arasındaki dengeyi iyi sağlamamız lazım.  Uranüs etkisiyle değişim arzumuz bir hayli yoğun. Yeni bir ev, yeni bir yaşam, yeniliklerde bulunmak istiyoruz. Ancak bizianlamında veya farklı nedenle bağlayan koşullar var. Mecburen uymak zorunda kalıyoruz. Yine böyle bir durum kendini hissettirecek. Dış dünya ile iç dünya arasındaki bu zıtlaşma bizi yorabilir. Saat 22:30 Ay-Venüs karşıtlığı, eviniz-ailenizle ilgili konularda kendi isteklerinizi kabul ettirme yönündeki aktifliğin işaretçisi. Direten, inatçı davranan, yenilik isteyen, sabırsız olan taraf sizsiniz. Ancak dış dünyada, meslek hayatınızda ve önemli kişilerle bağlantınızda yapabilmeniz kolay değil. Ev-iş arasındaki dengenin sağlanması yönünde önem taşıyacak. Saat 23:11-19 Eylül saat 07:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Genel olarak ev içindeki uğraşılara ağırlık vermek, ailemizle tartışmalardan kaçınmak yerinde olur. Bazen en ufak bir şeye kolayca sinirlenebilirsiniz. Dikkatli olalım. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmayı planladığımız işlerinizde daha temkinli ve ayrıntıcı davranacağınız bir gün. Atılımlarınızı yapmadan önce düşünmeli ve olayların sonucunda karşılaşabileceğiniz aksilikleri düşünmelisiniz. Bir sınama duygusu içinde hareket edeceğiniz bugünde, sabırlı davranmakla kendinizi ispat edebileceksiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimin açık şekilde sürmesi önem taşıyor. Konuşmalarınızın açık ve net olduğundan emin olmalısınız. Aksi takdirde yanlış anlaşılmalar, hatalar veya yanlış yorumlar söz konusu olabilir. Kayıplara neden olabilecek sırların saklanması gerekiyor. Evde olumlu değişiklikler yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işlerinizi daha iyi organize etmelisiniz. Aynı zamanda ev içinde güzellikler yaratabilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünalanında şanslı bir dönemdesiniz. Alacağınız her teklifi değerlendireceksiniz. Durgun bir süreç yaşamanızdan kaynaklanan sıkıntılarınız artık yok oluyor.

18 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

18 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Anne-babanız arasında çekişmeler, anlaşmazlıklar, sıkılganlıklar devreye girebilir ve siz iki taraf arasında kalabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda şansınızı çok zorlamayın.

18 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sonbaharın hissedilmeye başladığı ve ılıman iklim dönemine girildiği bugünlerde doğayla iç içe olabilir, evinizde temizlik veya tadilat yaptırabilirsiniz. Günün teması yuva olacaktır.Ancak hem aile ilişkileri hem de yeni mülk yatırımlarına özlem duyma konusunda sabırsız ve agresif davranışlar içerisinde bulunabilirsiniz. Daha hesaplı ve sebatlı davranmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde aile ilişkilerinizde bir parça sebat ve sabır göstermeniz gerekebilir. Ailenizle yaşıyorsanız tek başınıza eve çıkıp özgür ve bağımsız yaşamayı isteyebilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

18 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 06' 52" R
Ay
Koç
03° 51' 34"
Merkür
Koç
19° 31' 43"
Venüs
Boğa
06° 57' 16"
Mars
Koç
03° 26' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 18"
Satürn
Balık
16° 59' 19"
Uranüs
Boğa
22° 37' 29"
Neptün
Balık
29° 03' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 42"
Lilith
Başak
23° 52' 26"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>