Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Acelecilik, gelişmeleri başlarken bitirebilir. Duygularınızın karşılığından emin olmanız ve daha somut adımlar atmak için, uygun zamanı ve şartları beklemeniz gerekiyor.

Bazı yetki ilişkilerini onaylayıp kabullenmekte zorlanıyorsunuz. Kolayca değiştirmeniz pek mümkün olmayan sorunlarınız var. Önemli bir konuda sizin fikriniz sorulmadan bazı kararlar alındığını öğrenebilirsiniz.

Para konularında süreklilik arz eden karamsarlıkların bir süre sonra kalıcı umutsuzluklara dönüşmesine izin vermemelisiniz. Bir zaman sonra geriye dönüp baktığınızda küçük para konularını ne kadar abarttığınızı fark edeceksiniz.

Çok emin görünmediğiniz konularda, bir sonuca varma kararlılığınız biraz tıkanmalara neden oluyor. Ayrıntılara takılıp kalabiliyor ve ana konudan kopabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimi durumlarda duygusallığınızı ortadan kaldıramıyorsanız, hiç olmazsa ertelemelisiniz. Şu sıralar mantıklı müdahalelerinizle gereken sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bugün zihinsel olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki oluşumlar buna çok uygun. Aile arasındaki yoğun görüşmeler, mutlu bir gelişmeye yönelik, ama bazı düş kırklıkları da söz konusu.

20 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz, saat 03:28 Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünümüyle başlıyor. Kariyer hayatınız, çocuklarınız ve aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde doğru ve sağlam adımlar atabilmenizde ve gelişmeler yaşanması anlamında destekleyici olduğu gibi, eğitim-çevre-yakın akrabalarınızla alakalı konulardaki sorunlarınızın iyileşmesinde yardımcı oluyor. Saat 09:31 Ay-Neptün olumlu görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyici olup, mali konular üzerinde de durmanızı, geleceğe güvenle bakacak şekilde kararlar almanızda, gözden geçirmelerde size moral olabilir ve maneviyatınız güçlenebilir. Saat 12:39 Ay-Jüpiter görünümü, hem bilgimizi hem tecrübemizi başkaları üzerinde etkili olabilecek şekilde ifade edebiliriz. Bu görünüm, özgüven duygumuzu yükselticidir. 20 Mayıs saat:17:36 - 21 Haziran saat:01:34 tarihleri arasında Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek ve bu geçişi yöneten Merkür gölgeli günleriyle birlikte ay sonuna kadar etkilidir. Tedbirli ve dikkatli bir şekilde işlerimizi yapalım. Çalışma hayatınızla ilgili konularda gözümüz açık olsun. İletişim, haberleşme, eğitim, bilgilenme anlamında bu süreci olumlu buluyorum. Ancak aşk hayatınızı ciddi anlamda gözden geçirmeyi sürdürelim.  Karşımıza yeni biri çıktığında, sağlığımızla ilgili bir sorun olduğunda mercek altına alarak üzerinde düşünelim. Saat 20:18 Ay-Pluto görünüm etkisinde, yolunuz üzerinde duran engelleri aşıp, hedefinize ulaşmak istersiniz. Haklı olduğunuz bir mücadele içindesiniz. Birileri beğense de beğenmese de artık bu yoldan geriye dönüş yok diye düşünebilirsiniz. Saat 22:08 Ay-Kuzey düğüm görünümü, kendinize yeni bir hedef belirlemek, bilgi ve tecrübenizi geliştirmek amaçlı bir yolun işaretçisi olabilir. Gün boyunca işlerinizde kolaylıklar diliyorum. Her şey gönlünüzün istediği yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

20 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Katılacağınız seminerlerde, başarılı bir tablo çizeceksiniz. Öğrenme ve öğretme içgüdünüz bir hayli yüksek. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyorsunuz. Bugün, inatçı tavırlarınızda keskin bir görüş açısı var. Savunduğunuz olaylarda haklı olabilirsiniz. Sorumluluğunuzun farkındasınız. Bakış vizyonunuzla ilgili problemler, sizi kısıtlayabilir.

20 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı endişelerinizi veya size sorun yaratan olayları kararlarınızdan ve olaylardan etkilenecek kişilerle de paylaşmanızda fayda var. Yapacağınız değişikliklerin faydalarını herkese net şekilde anlatmanız değişiklikleri yapabilmeniz için olanak sağlayabilir. İnsanların desteğini alabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile yaşantınızla ilgili beklenti içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde bazı konuların farkında varabilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Gün içinde kafanızı dağıtmak için sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelecek. Denge içinde olmaya özen gösterin. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı olaylar kontrol dışı ilerleyebilir.

20 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi manevi açıdan kendinizi yapayalnız hissediyorsunuz. Mali sıkıntılarla da boğuşmaktasınız. Gerçeklerle yüzleşin. Sizin de hatalarınız var.

20 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, kendinize teknolojik bir alet satın alabilir, ilişkilerinizde kendinizi daha açık ve rahat ifade edebilirsiniz. 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde randevular, görüşmeler ve yakın çevre ilişkileri öne çıkarken, aşk hayatınızda keyifli bir buluşma yaşayabilirsiniz.

20 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Çalışmak ve kendinizi yararlı hissetmek kimliğinizin bir parçası olabilir. Sağlığınızla ilgili düzenlemeler ön plana çıkacak.

20 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğleye kadar akışta kalmalı ve kendinizi biraz revaçtaki konulardan soyutlamalısınız.Öğleden sonra ise arkadaş ortamınızda sezgilerinizin ve gizli saklı dönen olayların farkına varabilir, yakın bir dostunuzun sırrını tutmak zorunda olabilirsiniz. Aynı şekilde, dahil olduğunuz bir grubun gizli sırlarıyla ilgili araştırma yapabilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

20 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak

20 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 33" R
Ay
Koç
11° 36' 23"
Merkür
Koç
19° 54' 31"
Venüs
Boğa
07° 36' 16"
Mars
Koç
03° 51' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 44"
Satürn
Balık
17° 01' 56"
Uranüs
Boğa
22° 39' 19"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 26"
Lilith
Başak
23° 55' 56"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>