Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk için yaratılmışsınız. Ama evladiyelik beraberliğiniz sizin için çok doyurucu. Bu yüzden sizi görenleri siz göremiyorsunuz. Sizdeki tepkisizliği gören ilgilileriniz, bu yüzden sizi kısa sürede ilgi alanları dışına çıkartıyorlar.

Çok enerjiksiniz. İş yaşamınız tatil, izin türü ayrılmalarınızda sekteye uğruyor. Bundan ötürü de yeterince tatmin ediliyorsunuz. İş yerinizde küçük bir sorununuz var.

Eliniz çok açık. Yine de para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Çok yakınınızda harcamalarınızı denetleyen biri var. Ona borçlusunuz biraz bunu. Size bazen, harçlık isteyen bir çocuk duygusu veriyor ama, aldırmayın. Güvence altındasınız.

Sağlıkla ilgili bir soruyla hiç karşılaşmıyorsunuz. İnsana maşallah dedirtecek kadar sağlıklı ve zindesiniz. Ama çok yakınınızda bir sağlık sorunu yaşanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde negatif elektrikler aldığınız insanlar karşısında daha moralli olmanız gerekiyor. Bu ilişkilerde, yakın dost çevrenizden alacağınız uyarılar önem taşıyacak. Aldığınız son kararların aşırı baskısı, sizi olumlu imajınızı zedeleyebilecek fikirlere yöneltmemeli. Planlı davranmaya çalışın, bu yükümlülükleri yerine getirmek zorundasınız.

20 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 20 Nisan saat:06:12-21 Mayıs saat:05:14 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Sağlamlık, garanti, huzur, güvence aşkta, çocuklarımızla ilgili konularda bizim için kıymetlidir. Hiçbir şeyi hafife almayız. Bedenimizi, ruhumuzu dinlendiren, hoşluk yaratan, kaliteyi, güvenceyi hayatımızda tesis eden ilişkileri tercih etmeliyiz. Sağlıklı yaşamın önemi kendini bu dönemde bir hayli hissettirir. Biz de güzelliğimiz, bakımımız, kendimizi iyi hissetmemiz için elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince kararlar alırız. Paramıza sahip çıkarız. Kaliteli ürünleri tercih ederiz. Güneş-Boğa geçişinin hepimiz için huzur, güvence, maddi-manevi anlamda olumlu geçmesi dileğimle,

20 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarına sorumluluklarını hatırlatabilirsin. Geçmişte kaldığını sandığın konular gündeme gelebilir.

20 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi niyetinizin çevrenizdeki kişiler tarafından farklı yorumlanması ile zor durumda kalabilir, kendinizi ifade etmekte yetersiz hissedebilirsiniz. Bu anlamda gün itibariyle biraz kırgın ve mutsuz olmanız çok doğaldır. Biraz daha herkesten geri çekilerek nerede hata yaptığınızı bulmanız için kendinize zaman tanıyın. Cevabını bulduktan sonra ise aynı hatayı yapmaktan çekinin.

20 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde sevdiğiniz konularda daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü büyük bir değişimin içinde olmanın verdiği karışık duygular yaşadığınıza işaret etmekte yaşanan olayları anlamakta zorluk çekiyorsunuz. Yaşananları anlamaya çalışın. İş ve özel yaşamınızda süregelen şartların sizin müdahaleniz olmaksızın değişmeye başlaması ile nasıl davranmanız gerektiği konusunda bocalamanıza neden oluyor. Yaşananları olumlu yönden değerlendirip anlamayı başardığınız da her şey sizler için daha kolay olmaya başlayacak. Bu süreçte güvendiğiniz insanların fikir ve görüşlerine başvurmakta sizin için son derece faydalı olacaktır. Özel hayatınızda ise isteklerinizi rahatsızlıklarınızı net bir şekilde ifade edip orta yolu bulabileceğiniz bir gündesiniz.

20 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

20 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk, hayatınızın merkezine yerleşecek. Çocuğunuz varsa, onunla uğraşmak, vakit geçirmek ve sorumluluklarını üstlenmek önem kazanacak.

20 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcu döneminde hayatın keyfini çıkartmalısınız.Sevdiklerinizle aranızdaki bağı güçlendirirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızda mutlu ve uyumlu bir dönem sizi bekliyor.

20 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

EĞER bir insan grubu veya yakın çevrenizden bir kişi ile olan ilişkilerinizde bir süredir canınızı sıkmakta olan bir problem varsa, çözümün gelmesini bu hafta başından itibaren bekleyebilirsiniz. Haftanın başındaki etkiler, olumlu sonlanmaları, beklediğiniz yönde alınan sonuçları karşınıza çıkartabilirler. AYRICA, önemli bir sosyal toplantıda hazır bulunmanız da haftanın diğer bir konusu olabilir. Bu toplantı, size oldukça keyif verecek şık bir ortamda, sıcak ve huzurlu bir havada gerçekleşebilir. Bu nedenle, alacağınız davetleri reddetmeyin ve sosyal hayatın sizi olumlu bir ruh haline sokacak olan dinginleştirici potansiyelini, değerlendiremeden elinizden kaçırmayın.

20 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 19" R
Ay
Boğa
00° 45' 53" R
Merkür
Koç
20° 55' 04"
Venüs
Boğa
09° 12' 35"
Mars
Koç
04° 51' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 07"
Satürn
Balık
17° 08' 17"
Uranüs
Boğa
22° 43' 50"
Neptün
Balık
29° 06' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 43"
Lilith
Başak
24° 04' 37"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>