Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda beklenmedik gelişmeler olurken, toplum yaşamınızda göz önünde bulunabilecek bir konumda bulunacaksınız. Sevdiğiniz kişi etkileyici ve cazip birisi ve onu kıskanıyorsunuz. Onun da sizi kıskanmasını anlayışla karşılamalısınız.

Bugünhayatınızla ilgili bazı evraklar arasında kaybolup gidebilirsiniz. Sizin için oldukça yoğun ve zor geçen birgünü olacak. Enerjiniz vepotansiyelinizin yüksek olması ile yinede sorunların üzerinden hatasız gelebileceksiniz.

Maddi bakımdan bu aralar çevrenizdeki insanlara göre daha iyi bir konumdasınız ve sizden her an borç para isteyebilirler. Borç verirken iki kere düşünmeli , borç verdiğiniz insanın güveneceğiniz birisi olmasına dikkat etmelisiniz.

Kendinizi çok zinde hissediyor bile olsanız soğuk algınlığı türünden hastalıklara açıksınız. Özellikle terlediğiniz zamanlarda kendinizi kollamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sıkmayan hatta bir ölçüde mutlu eden bir yalnızlığınız var. Ortak noktalarınız olan insan sayısını çoğaltmalısınız. İlişki halinde olduğunuz insanlarla aranızda birtakım sorular ve tartışmalar söz konusu. Öğle saatlerinde konuklarınız olabilir. Bu konuklarla daha çok, geleceğe dair planlar içinde olacaksınız. Uzun vadede benzer amaçlı beklentiler içine girebilirsiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:39-13:10 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, kendinizle içsel temasınız bir hayli etkilidir. Ancak gerçekçi yönde ele alınması gereken konular için boşluk saatleri uygun değildir. Yanlış değerlendirmede bulunabiliriz. Saat 09:56 itibariyle Ay-Chiron kavuşum etkisi, yakın çevremiz, iletişim,girişimi, eğitim hayatı, girişimler anlamında durumumuzu hassasiyetle ele alıyoruz. İlgi görmeye, desteklenmeye, ılımlı davranışlara, huzura ihtiyaç duyuyoruz. Saat 13:10 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, bulunduğunuz alanı koruma dürtünüzü işaret eder. Bu ister aileniz olsun isterse yaşadığınız eviniz. Hiç fark etmez. Hemen savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 14:12 Ay-Güneş görünüm etkisinde duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Neler hoşunuza gitmiyorsa bunlar üzerinde fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

21 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıkıntıları bir kenara atma zamanı. Bugünü kendine ayırmak isteyebilir ve ara verdiğin spora başlayabilirsin.

21 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerden yana kendinizi huzurlu hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğiniz insana güven verecek bazı davranışlar sergileyin.

21 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki konulara daha duyarlı olduğunuz bir gündesiniz. Öğle sonrasında evde daha sakin olmaya çalışmalısınız.

21 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile aranızdaki gelişmeler istemediğiniz şekilde olabilir. Uzun süredir söylemek isteyip de söylemediğiniz konuları önce düşünün.

21 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğleden sonra aile hayatınız daha fazla ilginizi çekecek. Vaktinizi evinize harcamak isterken ortaya çıkacak birilginizi farklı noktalara çekebilir.

21 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıcakların enikonu hissedilmeye başladığı ve iklim değişikliğine girildiği bugünlerde doğayla iç içe olabilir, evinizde temizlik veya tadilat yaptırabilirsiniz. Günün teması yuva olacaktır. Ancak hem aile ilişkileri hem de yeni mülk yatırımlarına özlem duyma konusunda sabırsız ve agresif davranışlar içerisinde bulunabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen ve sizin adınıza evinizle ilgili fayda sağlayabilecek bir fırsat söz konusu olacaktır. Bu fırsat gayrimenkul konularıyla veya ebeveyninizden gelebilecek bir mirasla ilgili olabilir.

21 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

21 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 05' 05" R
Ay
Balık
18° 21' 31"
Merkür
Koç
18° 48' 58"
Venüs
Boğa
05° 38' 44"
Mars
Koç
02° 37' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 21"
Satürn
Balık
16° 54' 00"
Uranüs
Boğa
22° 33' 49"
Neptün
Balık
29° 01' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 11"
Lilith
Başak
23° 45' 22"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>