Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyi asla kaybetmek istememenize rağmen bağlılık sizi biraz korkutuyor. Yaşınızı göz önünde bulundurup durulmaya bakın. Sevdiğiniz kişiyi kaybettikten sonra çok pişman olabilirsiniz.

Sesinizi duyurmak,ortamınızda artık parlamak istiyorsunuz. Dikkat çekme çabası içinde komik durumlara düşmemeye dikkat edin. Her şeyin bir yeri ve zamanı olduğunu hatırlayın.

Ek gelir kapıları sağlama düşüncesi içindesiniz. Bu düşünce oldukça yerinde ama pratikte gerçekleştirilmesi pek de kolay olmayacak. Maaşınıza talim etmeniz gerekebilir.

Pek çok işinizi yarım bıraktığınız için bugün büyük biryoğunluğu yaşayacaksınız. Plansız bir yaşamın zorluklarını sık sık çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili bir ilişkinizde önemli kararlar aşamasındasınız. Bu ilişkide biraz daha zaman kazanmanız yararlı olabilir, acelecilikten kaçınmalısınız. Gelip geçici bir gerginlik içindesiniz. Yeni tanışma ortamlarında kişilik özelliklerinizin dışında davranışlar gösterebilirsiniz. Abarttığınız bazı problemlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:42 Ay-Merkür zorlu görünümü, bazı kişilerle aranızda yaşanan gereksiz konuşmalar canınızı sıkabilir. Düşündüklerinizi dile getirseniz, bir çok insanın bundan hoşlanmayacaktır. Ancak sussanız içiniz rahat etmeyecektir. İşte bu gelgitler yorucudur. Siz hep dürüst davranmaktan yanasınız. Ancak gelin görün ki, herkes böyle düşünmüyor. Bu yüzden sakin olmaya çalışınız. Saat 08:50 Ay-Satürn karşıtlığı duygularımızı bir hayli mesafeli kılabilir. Yalnız kalmaya meyilli oluruz. İçimizdekileri kimseyle paylaşmadığımız gibi, bizi birilerinin anlamadığını bile düşünürüz. Aslında güven duymak isteriz. İlişkimizde, dostluklarda,hayatında aradığımız budur. Fakat insanların bencilliği, tuhaflığı, dünyanın zorlukları yüzünden sıkılırız. Bütün bunlar aslında enerjinin yarattığı sıkıntılardır. Bunu aşabilmenin yolu kendimize güvenmek, hayatı sevmekle mümkündür. Saat 19:45 Ay-Neptün görünüm etkisinde, hayaller, renkler, huzur duygusu yükseliştedir. Güzellikler gün boyu size eşlik etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla buluşmak, yoldaşlık yapabilmek ön planda olacak. Sıkıntılara çare olamamak canını sıkabilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili gelişmeler bugün yüzünüzü güldürebilir. Ama olayın heyecanına kapılarak hemen hızlı kararlar vermeyin derim. Arka planda daha derin araştırmalar yaptıktan sonra karar vermeniz daha yerinde olacaktır. Değişim fikri sizin için kolay olsa da bugün her yönden düşünmeye değerdir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı işler içinde olabilir ve kendinizi daha tatmin olmuş bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili uğraşlar da keyif getirebilir.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi koruyun.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın istekleri ön planda olacak. Sevdiğinizle fikirsel takışmalara dikkat edin. Hayata aşkla yaklaşacaksınız.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizde sevgiyi paylaşma zamanı. Aile meselelerine hoşgörüyle yaklaşmanız partnerinizin hoşuna gider. Sizden görecek desteğe ihtiyacı var.

21 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal yaşamınızı herşeyin üzerinde tutmaya eğilim gösterebilirsiniz. Tüm vaktinizi kalabalıklar içinde geçirmek istemeniz mümkündür. Ancak; maddi konular zihninizi meşgul edebilirler ve sosyal faaliyetlerin tadını çıkaramayabilirsiniz.

21 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 24' 47" R
Ay
Koç
23° 33' 13" R
Merkür
Koç
20° 31' 33"
Venüs
Boğa
08° 36' 18"
Mars
Koç
04° 28' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 11"
Satürn
Balık
17° 05' 54"
Uranüs
Boğa
22° 42' 08"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 07"
Lilith
Başak
24° 01' 21"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>