Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz bugün, duygularınızı göstermekten kaçınabilirsiniz. İlişkilerinizde bocalamalar yaşayabileceğiniz görülüyor.

Ay, sizi günlük işleriniz konusunda zorlayabilir. Venüs ve Merkürün etkisi, günlük işlerinize ve meslek yaşantılarına hız kazandıracak etkiler verebilir. Bu günlerdeyaşamınızda artan bir yoğunluk hissedebilirsiniz.

Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz, hareketli bir gündesiniz. Jüpiter iyimserliğinizi arttırırken, maddi konularda adımlar atmak için gerekli cesareti kndinizde bulabilirsiniz.

Ay size değişiklik isteği ve bir alçalıp bir yükselen mizaç değişikliği getirebilir. İlişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Gezegenlerin olumlu etkisini fiziksel ve ruhsal enerjiniz üzerinde gözleyebilirsiniz. Kendinizi sevdiğiniz konular üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz.Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar bugün çok daha verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlı olduğunuzdan beden ve ruh sağlığınıza özen göstermelisiniz.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar,  cumartesi gününe,  saat 01:13 itibariyle etkili olmaya başlayacak Ay-Koç burcu geçişiyle uyanmaktayız.  Bugün, arzu ettiğiniz şekilde hayatınızı düzene koyma arzunuz yoğun olacaktır.  Ancak parasal konularda dikkatli olmak, birilerinin aklınızı çelmesine izin vermemek lazım.  Çok iyi gibi görünen bir durum daha sonra pişmanlıklar yaşatabilir.Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşumu, ilişkide veya ailevi konularda ipleri elinizde tutabilmenizi sağlıyor. Zaten böyle bir etki altında pes etmeniz pek mümkün değil gibi gözüküyor. Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu, ileriye dönük hedefleriniz, ilişki, evlilik, boşanma, ev yaşamınız, ailevi konularda hırslandırıcı ve öne çıkmanızı sağlayıcıdır. Enerjiniz gayet yüksek. Ancak kullanmayı bilmek gerek. Nasıl kullanacağız? Öncelikle gergin ve sabırsız davranmayacağız. Bir sorun varsa, bunu mantıklı bir şekilde ele alacağız. Ona buna saldırmayacağız. Eğer yeni bir karar ve değişim söz konusu ise, planlamasını yapacağız. Artı ve eksilerini gözden geçireceğiz.Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, farklı bir yerde yaşamak, özgür olmak, üstümüzdeki baskılardan kurtulup yeni bir hayata adım atmak arzumuzu işaret ediyor. Bizi durduran tüm sorumlulukları geride bırakmak istiyoruz. Peki bu kolay mı? bir bakacağız duruma. Neler bize engel olabilir veya neler zorlayabilir? İyice düşünelim.Saat 10:44 Ay-Merkür görünümü, evimizle ilgili ihtiyaçlarımızı maddi açıdan ele almak, hesaplama veya özel işlerimizle alakalı konular üzerinde durmamızı sağlayacak. Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başlattığınız bir işi bitirme konusunda son derece becerikli ve hızlı hareket edeceksiniz. Organizasyon yeteneğinizin güçlü olmasından dolayı, ortakkonularında öne geçmeniz mümkün. Fakat bunu yaparken sakin bir tavır sergileyeceksiniz. Bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı , arkadaşlarınıza yansıtacaksınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir. Ani tepkiler veren, tutarsız tavırları olan veya kafası karışık kişilerden uzak durmalısınız. Bildiğiniz yoldan gitmeli ve kafanızı karıştırmadan, hangi seçimleri yaparak istediğinizi elde edecekseniz o taraftan ilerlemelisiniz. Geçmiş tecrübelerinizhayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araç kullanan Oğlaklar bugün yolculuğunuz esnasında daha dikkatli olun. Dikkat dağınıklığından dolayı küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için aşk hayatınızda enerjisi yüksek bir atmosfer hakim. Çekici ve karizmatik bir enerji sergiliyorsunuz ve etrafınızdaki insanlarda bu mıknatıs etkisi yaratmaya devam ediyor. Sevdiğiniz insanla duygusal paylaşımlarda bulunabilir, bekarsanız ilgi çekici bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Para konusunda beklentiniz varsa bugün karşılanabilir. 19.00 sonrasında diyaloglarınızda karşı tarafı anlayan bir iletişim tarzınız olacak, ancak ani kararlar almaktan uzak durmayı tercih etmelisiniz.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda yaşadıklarınızın dışa yansımasını engellemek, herşeyi kendi içinizde halletmek isteyeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu durumdayken, işlere değil, iç dünyanıza odaklanıp orada olanlara düzen vermek faydalı olabilir.

21 Şubat 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 20' 38" R
Ay
Yengeç
19° 15' 47" R
Merkür
Koç
26° 20' 46"
Venüs
Boğa
16° 09' 16"
Mars
Koç
09° 10' 35"
Jüpiter
Boğa
26° 50' 50"
Satürn
Balık
17° 34' 25"
Uranüs
Boğa
23° 03' 29"
Neptün
Balık
29° 15' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 53"
Chiron
Koç
21° 19' 50"
Lilith
Başak
24° 42' 09"
True Node
Koç
14° 58' 46"
Son Güncelleme : 12/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>