Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli ilişkinizin beraberliğinizin altında bu ilişkiye duyduğunuz büyük güven yatıyor. Tabi, bu güvenin altında da büyük aşkınız. Göz ardı edilen bazı hatalar, yine de söz konusu.

Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak.

Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızlık çekeceksiniz.

Çağırılıp gideceğiniz bir yerde size pek tat vermeyen birisinin size yakınlaşma çabasını göreceksiniz. Şu günlerde size yöneltilen tebessümlere dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz. Çok düzgün bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 11:03 Ay-Mars görünümü, çevrenizle ılımlı ve nazik biçimde iletişime geçebilirsiniz. Sorumluluklarınıza sahip çıkabilir, hedefinize  göre ilerleyebilirsiniz. Saat 11:57-23:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kararlarımızı uygulamak,  veya bir mesele üzerinde yön belirlemek zor olabilir. Mantıklı ve  sakin düşünmeniz, gündelik normal seyirde giden işlerinizle ilgilenmeniz yeterlidir. Böylece  hem yanlış kararlar almamış hem de ertesi gün işlerinizi daha çabuk halletmiş olursunuz. Saat 23:08 itibariyle etkili olacak  Ay-Kova burcu geçişi, ister bir projenin bizzat yaratıcısı siz olun,  isterseniz birilerinin hazırladığı projeye dahil olun farketmez. Bugünlerde  sesinizi duyurmak sizin için gayet önemlidir. Bazılarınız karşı cins üzerinde etkili olmak ve  güçlü çekiciliğinizle ilgi uyandırmak isteyebilir. Nitekim ışıl ışıl parlayan gözleriniz, her istediğinizi sevgilinize kabul ettirebilmenizi sağlayabilir. Ancak burada aklınızın size rehberlik ettiğini de söylemek lazımdır. Çünkü Uranüs etkisi altındaki Ay günlerinde zekanız, fiziksel  çekiciliğinizle aynı paraleldedir. Farklı seçenekleriveya özel yaşamınızda ele alarak, şu anki mevcut meselelerinizi kolayca çözüme bağlayabilirsiniz. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,  

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz.Bugün, duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size para getirecek veya uyuşmazlıkların önüne geçebilecek farklı yollar bulmalısınız. Hayatınız üzerinde etkili kişilerle aynı tarafta olmanın faydası veya olumlu sonuçları olabilir. Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu planlar yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda aşırı iyimserlik veya aşırı kötümserlik türünde düşüncelerin ön plana çıkabileceği, tutamayacağımız sözler verebileceğimiz ya da altından kalkamayacağı işler için onay veren kişilere inanabileceğimiz, belirsizlikler, kafa karışıklıkları, sert cümleler veya karışıklıklar ya da hayalperestlik ve gerçeklerden uzaklaşma türünde başlıklar ön planda olabilir. Öğle saatlerinde değişken koşullar planlanan şekilde davranmayı zorlaştırabilir veya beklenmedik durumlarla uğraşabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini isteklerinize zaman ayırırken biraz bencil davranabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olma eğilimindesiniz. Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Kişisel konuları akşam saatlerine bırakmamalısınız. Kazalara karşı dikkatli olun.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizden arta kalan zamanlarda dışarıda vakit geçirmek yerine, evinizde olmalısınız. Hem maddi hem de manevi anlamda huzuru evinizde bulacaksınız.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde geçici bir mesafe ve problemli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından ilişkilerinizde keyifli ve mutlu bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

22 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birden fazla planınızın olması seçim yapmak konusunda sizi zorlayabilir. İş hayatınızdaki bazı konuşmalar sizi yolunuzdan çevirmesin. Gece saatlerinde ilginiz para konularına kayacak.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi burcunuzda gün içinde uzun süreli Ay’ın boşluk etkisi öncelikli olarak ruhsal isteksizliğinize sebebiyet verecektir.Akşam saatlerine kadar akışta kalmalı ve kendinizi biraz revaçtaki konulardan soyutlamalısınız. Öğleden sonra ise maddi konular, bütçe hesaplamaları ve belki de finans kaynaklarını yönettiğiniz kurumun muhasebesini yapabileceğiniz fırsatlara sahip olacaksınız. Akıl ve bilimle ilgili ilerleme kaydedebileceksiniz. Somut hedeflerinizi işler hale geçirmek için akşam saatlerini avantaja çevirecek fırsatlara sahip olacaksınız.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 29' 17" R
Ay
Akrep
01° 19' 12" R
Merkür
Boğa
07° 13' 08"
Venüs
Boğa
26° 33' 02"
Mars
Koç
15° 36' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 50' 28"
Satürn
Balık
18° 08' 56"
Uranüs
Boğa
23° 32' 53"
Neptün
Balık
29° 27' 13"
Plüton
Kova
02° 01' 36"
Chiron
Koç
21° 45' 31"
Lilith
Başak
25° 38' 22"
True Node
Koç
14° 55' 13"
Son Güncelleme : 21/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>