Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz adına korkularınız var. Bu nedenle onun söylemek istediklerini engeller gibisiniz. Onun sizinle paylaşmak istediği önemli şeyler var. Bu önemli şeyleri duymaya yanaşmayacaksınız.

Genel olarak çok titiz olmanız gözünüzden bir şeyin kaçmamasına neden oluyor. Bugün gözünüzden kaçan küçük bir şeyi fark edip canınız sıkılabilir. Birarkadaşınıza olan güveniniz gün geçtikçe artıyor.

Maddi konularda biraz sıkıntılısınız. Harcamalarınızı kısmanıza rağmen dilediğiniz rahatlığa kavuşamadınız. Biraz sabırlı olun. Yakında elinize geçecek beklemediğiniz bir para sizi hayal ettiğinizden çok daha fazla rahatlatacak.

Kendinizi korumak adına gerçeklerden kaçmak istemeniz gerçekleri değiştirmiyor. Bir an önce gerçeklerle yüzleşmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok istekli, çok heveslisiniz. Bu özelliğiniz sizde sürekli olarak yenilik yapma arzusu yaratıyor. Bu yenilikçi görüntünüz de,hayatınızda ilgiyle izleniyor ve birkaç insan tarafından örnek alınıyorsunuz. Ev içinde bazı yenilikler, bazı düzenlemeler yapma isteğiniz var. Ama konuyla ilgili maddi bilanço sizi biraz kararsızlığa sokacak.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 22 Kasım saat 06:05-21 Aralık saat 19:28 tarih aralığında Güneş-Yay burcunda ilerleyecek. Bu biraz da kişinin kendisiyle yaptığı bir iç muhasebedir. Neler bizi zincirlemekte, neler günlük hayatın içinde yormakta? Bunlara da bir bakarız. Eğer bir konuda çalışmamız, projelendirmemiz, organize etmemiz gereken işler varsa, bunlarla ilgileniriz. Bazen içimizde fırtınalar da eser, ne işim var bu dünyanın yüküyle, kahrıyla diye söyleniriz. Güneş-Yay burcu geçişinde, maddi anlamda kendi yağımızla kavrulmamız gerekecek. Borç almak, vermek, kefil olmak veya birilerine güvenip planlar yapmak zor durumda kalmamıza neden olabilir. Bildiğiniz gibi yöneticiniz Satürn de Yay burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, fiziksel ve ruhsal anlamda kendimize özen göstermemiz çok önemli. Bir de şimdiden hatırlatayım. Merkür, 3 Aralık itibariyle Yay burcunda gerileyecek. Lütfen parasal konularda hesabınızı iyi yapınız. Şuraya koşturayım, buna yetişeyim derken sağlığımız bozulabilir. İşlerinizi, kararlarınızı, yapılacakları 27 Kasım itibariyle dikkatlice gözden geçiriniz. Mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken günün gözde kişilerinden biri de sizsiniz ve girişimleriniz ve attığınız adımlarla dikkat çekebilirsiniz. Cesur ve iddialı yönlerinizi ortaya koyabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. güçlü arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu kaybetmeden yol almayı öğrenmelisiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hassas olduğunuz konulara daha duygusal yaklaşabilirsiniz. Başarılı olduğunuz konulara odaklanabilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için işlerinizin yönünü netleştirmek isteyeceksiniz. İletişimde olduğunuz kişilerden destek görebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkiniz güçlenebilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan destek bekleyerek çıktığınız yollar sizi zorlayabilir. Hiçbir desteği garanti olarak görmemelisiniz. Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı olabilir.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

22 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına 1 ay boyunca hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yay burcuna yerleşen Güneş size hiç planlamadığınız pat diye ortaya çıkan konuları önünüze taşıyacak ve günlük rutininizi değiştirmek zorunda kalacaksınız. Sürpriz, neşe taşıyan olaylara dahil olabilirsiniz. Arka planda paylaşmak istediğiniz bir ilişki güçlü bir biçimde kararlarınızı etkiler. Herkesin duymasını istemediğiniz bir ortaklık gündeme gelebilir. Sağlık konularına dikkat edin.

22 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

22 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 57" R
Ay
Koç
05° 53' 45"
Merkür
Koç
19° 37' 37"
Venüs
Boğa
07° 07' 31"
Mars
Koç
03° 33' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 15"
Satürn
Balık
17° 00' 00"
Uranüs
Boğa
22° 37' 58"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 10"
Lilith
Başak
23° 53' 21"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>