Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bir ayrılık gözleniyor. Bu ayrılık geçici olabilir. Bugün yaptığınız hataların pişmanlığını duyabilir ve duygusal olarak kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

İş hayatınızda durgunluk hat safhada. Bugünlerde alternatifolanakları arıyor ve kendinizi geliştirecek faaliyetlere yönelmek istiyorsunuz. Bunu biraz hırsla başaracaksınız.

Parasal konularda oldukça rahatsınız. Ailenizden yardım görüyor ve harcamalarınızı rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Fakat bu durum yakında parasız kalmanıza neden olabilir.

Bugün duyacağınız bir haber canınızı sıkabilir. BU haberin doğruluğundan emin olmadan moralinizi bozmayın .

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fazlaca önemli olmamakla birlikte çevrenizle aranızda fikir ayrılıkları görülebilir. Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. Davranışlarınızda ve duygularınızda değişimler olabilir ve bunları çevrenize yansıtacaksınız. Dikkatinizi bir konuya odaklamakta zorlanabilirsiniz ve ilginizi çekmeyecek konularla uğraşabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:51-12:41 arasında etkili olacak Ay-Boşluk süresince,  sizi birebir ilgilendiren meseleler üzerinde düşünülmesi ve  yarım kalmış işlerin bitirilmesi yönünde boşluk etkisi faydalıdır. Sözgelimi ev içinde  işleri bitirebilirsiniz. Köşemizi takip eden siz değerli dostlarım, boşluk saatlerinin yeni biriçin adım atmak veya bir yeniliği yürürlüğe koymak anlamında yanlış olduğunu biliyorsunuz. Çünkü böyle bir durum daha sonra sakıncalar oluşturabilir. Saat 12:41  Ay-Boğa burcu seyir etkinliği altında, aşka ve hayata bakış açınızın özünde huzur ve güvenlik olgusu başta yer alıyor. Bu enerji, rahatlatıyor, sakinleştiriyor. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır.  Etrafında inandığı, güvendiği  ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister.  Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Geçici olan, mutluluklar yerine kalıcı olanı isteyen gönlümüzü susturmak öyle kolay değil. Saat 22:27 Merkür-Pluto olumlu görünümü, gücünüzü dış dünyada kanıtlamanız, hal ve tavırlarınızla hakimiyeti elinde tutan taraf olduğunuzu göstermeniz yönünde size zihinsel anlamda güç kazandırıyor.  Bu görünüm,  sizi bir kalkan gibi korur. Size yönelebilecek herhangi bir söz veya müdahalede başarılı olamazlar. Çevrenizle olan  ilişkileriniz, yakınlarınızla olan irtibatınızda, dönüşüm anlamında, derinliklerinizle temasınızda bu görünümün faydası oldukça büyük. Saat 23:32 Ay-Venüs görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda sağlam ve ileriye dönük bir şekilde düşünmenizde size destektir. Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,

22 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi duygusal kullanmamalısınız.

22 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ufak tefek gergin durumları doğru yönetmeli bugüne değil, geleceğe odaklanmalısınız. Ani tepkiler vermekten, tartışmalı ortamlardan ve riskli hareketlerden kaçının. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

22 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlginç kişiler ile karşılaşacaksınız ve onların hayata bakış açısından etkileneceksiniz. Baskı yaratan konuları farklı açıdan değerlendireceksiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kadınlar ve aile ilişkilerinde ani gelişen durumlarla karşılaşabilir, kontrolün sizde olmadığını fark edebilirsiniz. Bugün yapmanız gereken olayları akışına bırakarak, gözlemci gibi davranmak ve harekete geçmemektir. Akşam saatlerinde ılımlı ve dengeli diyaloglar geliştirebilir, özel hayatınızda daha rahat etkilerle, sevgi duygusuyla hareket ederek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların akıllarından geçeni anlayabileceğiniz, bu sayede de, kendinizi onların yerine koyup yaşadıklarından ve hissettiklerinden haberdar olabileceğiniz bir gündesiniz. Bunu, yakınlarınıza destek vermek için bir şans olarak görün.

22 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 36' 09" R
Ay
Aslan
18° 27' 03" R
Merkür
Koç
29° 03' 05"
Venüs
Boğa
19° 02' 04"
Mars
Koç
10° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 58"
Satürn
Balık
17° 44' 32"
Uranüs
Boğa
23° 11' 38"
Neptün
Balık
29° 18' 41"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 08"
Lilith
Başak
24° 57' 43"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>