Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

:Bugün duygusal konularda karmaşık düşünceler içinde olabilirsiniz. Bu durumda kendi başınıza hareket etmek yerine sevdiğiniz insana danışmalı ve bazı şeyleri onun ellerine bırakmalısınız.

İlginç fikirler üretmekte üzerinize yok. Her şeyi merak etmek sizde bir alışkanlık haline gelmiş ancak disiplinli bir çalışma havasına giremiyorsunuz. Zekanızla bazı işlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Maddi konularda gelişmeler görülüyor. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda çeşitli kimselerle görüşebilir, yakınlarınızın desteğini isteyebilirsiniz. Bugün eğlence yerlerinde bir miktar para harcayabilirsiniz.

Kilo problemlerinizle yine başınız belada. Beslenmenize dikkat etmeli en kısa zamanda spora başlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konudaki gereksiz ataklığınızla ilgili eleştiriler alabilirsiniz. Ama bu eleştirilere vereceğiniz olumlu tepki sizi kazançlı çıkartacak. Son günlerde yenemediğiniz tedirginlikler, birtakım iç hesaplaşmaları gerektirebilir. Bugünlerde içinizi aydınlatacak yeni, yeni tanışmalar söz konusu. İlgi çekicisiniz. Bu size kolaylıklar getiriyor ve yararlanmayı biliyorsunuz.

22 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, hayata bakışımızı,  duygularımızı ve ruhumuzu anlamada, endişelerimizi veya sevinçlerimizi gözden geçirmede önemlidir. İnsanın kendiyle olan teması ne kadar kıymetlidir. Kendini tanımak hali diyoruz buna. Biz çoğu zaman her şeyi kritik eden ve hiçbir zaman hayatı oluruna bırakmaktan hoşlanmayan biriysek, bu Dolunayda kendi kendimizi yorarız. Huzursuz oluruz ve aslında düzeltebilecek işlerimizi içinden çıkılmaz hale getiririz. Bu durum bedensel ve ruhsal anlamda bizi yorar. Fazla iyi niyet de tabii ki iyi değil. Bazen özverinin sınırlarını bilememek, bir takım insanların arkamızdan dolaplar çevirmesine yol açar ki, bu Dolunayın etkileri arasında bu da yer alıyor. Görünümler çok önemli. İlki Ay-Mars kavuşumu. Bu bizim birçok meseleyi bazen gereğinden fazla abartılı ele alacağımızı işaret ediyor. Oysaki Mars geri hareket dönemindeyiz. Bu Dolunayda her şey göründüğünden farklı olabilir. Olmaz dediğimiz bir şey, birkaç ay sonra kendiliğinden oluşur. Bu da bizim lehimize olabilir. Onun için hayata karşı bilge bir duruş sergileyiniz. Umutsuz olmayınız. Güneş-Mars karşıtlığı doğru bilgiye ulaşmak, oldubittiye getirmemek, kararlarımızı gözden geçirmektir. Aşırı çalışmak, her işe atılmak, kendimizi düşünmemek nasıl yanlışsa, birileriyle çatışmak, meseleleri anlamadan karar vermek de o kadar yanlıştır. Mars geri hareketi, bir hazırlık dönemidir. Şu andaki projeler, işler veya yoğunluk sizi yorabilir. Öncelik sırasına göre halletmek yararlı olur. Merkür bugün Boğa burcunda düzeliyor. Ancak gölgeli günleri bir hafta daha etkilidir. Bu sizin zihnen sakinleşmenizi sağlar. Kendi içinizde bazı meseleleri gözden geçirmeye devam edersiniz. Değer yargılarınız, güvenilirlik, sağlamlık sizin için kıymetlidir. Belki biraz huzursuzsunuz. Ancak odaklandığınızda, neyin ne olduğunu tespit edebilecek zihne sahipsiniz. Ay-Neptün görünümü, kendi içinizde bazı meseleleri hassas şekilde ele alırsınız. Belki de bu mesele sandığınız gibi değildir. Onun için lütfen biraz sakin olunuz ve gerçekçi şekilde analiz ediniz. Dolunayın,  gerçekleri görmemizde  rehberlik etmesi dileğimle,

22 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Disiplinli hareket etmek istiyorsanız bazı kuralları kendiniz koymalı ve ne pahasına olursa olsun aşmamaya çalışmalısınız. Bugün rutin işlerinizde fazla detaycı davranacak ve çevrenizde değişim rüzgarları estireceksiniz. Kazançlar konusunda beklediğiniz gelişmelerde bazı gecikmeler var. Beklemek size zor geliyor.

22 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı endişelerinizi veya size sorun yaratan olayları kararlarınızdan ve olaylardan etkilenecek kişilerle de paylaşmanızda fayda var. Yapacağınız değişikliklerin faydalarını herkese net şekilde anlatmanız değişiklikleri yapabilmeniz için olanak sağlayabilir. İnsanların desteğini alabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, bazı elde olmayan durumlara ya da gizli kalan işlere vurgu getiriyor. Olayları biraz da kendi akışına bırakmak gerek.

22 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birden fazla kişiden ilgi alaka yakınlık gören Oğlaklar, bu durum fazla sürmeyecek. Bir an önce sizin için doğru seçimi yapın.

22 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal durumunuz, beklediğiniz para akışı, alım satım işleri ve ilişkilerde özgürlük ihtiyacınızla ilgili mücadele alanları oluşurken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu içinhayatınızda, sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ve özel hayatınızda sakinliğinizi korumanız ve ilişkileri dengelemeniz gereken bir günde bulunacaksınız.

22 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şartlar bu dolunayda elinizde olmayacak. Bir işin iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte olayları akışına bırakmalı, çok fazla zorlamamalısınız. Sağlığınıza daha fazla özen gösterin.

22 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda sizin kontrol edemeyeceğiniz bir sonuçlanma deneyimleyebilirsiniz.İç dinamiklerinizi atağa geçirecek bu duruma karşı sağduyulu ve metin olmanız gerekmektedir. Sağlığınızla ilgili denetimli ve dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle ruhsal ataklardan kaçınmanız ve içinizdeki fırtınaları paylaşarak kendinizi rahatlatmalısınız.Genel olarak ise; bugün gökyüzü oldukça yoğun olacaktır. İletişim, haberleşme, eğitim, bilgi, ticaret ve yolculuklar gezegeni Merkür 14 derece Boğa burcunda ileri gitmeye başlıyor. Ayın 24'ünde eski hızına kavuşacak. Bitiremediğiniz, yarım kalmış, gecikmeye uğramış tüm iletişim, haberleşme, yolculuk, eğitim, anlaşma, sözleşme randevu ve görüşmeleri tamamlamaya başlayabilirsiniz.Merkür'ün Retro bitimine bıraktığınız cep telefonu, bilgisayar, araba, elektronik eşya ve ev aletlerinin alımını ve satışını artık yapabilirsiniz. 1 derece Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Yay burcunda gerçekleşecek bu Dolunay; idealist yanınız, hayata bakış açınız ve hayatın size anlam katan yanlarının öne çıkacağı duyguları temsil ediyor. Hedeflerinize, gökyüzünü limit koyabilirsiniz. Ancak bir yandan da sıradan, günlük koşullara, pratik çözümlere de önem vermeniz gerekebilir.Hedefler ve gelecek planlarınızı gerçekleştirebilmek için sadece bilgi toplamak ve zihinsel alanda kalmak, başarmak için yetmeyebilir. Daha çok insanla bağ kurmalı, her seviyeden insanla iletişime geçmeli, kendi inanç ve felsefenize uymayan kişilere karşı toleranslı olmalısınız. Eğitim, yazın, yayınlama, baskı işleriniz veya seyahat planlarınız varsa bu tutulma zamanı somut adımlar atabilirsiniz.Mars Yay burcundan Dolunay’a karşıtlık yapacağı için hedeflerinize hızla ilerleme arzunuza rağmen gecikme ve zorlanma, sabırsızlık ve öfke yaşayabilirsiniz. Henüz Merkür'de tam hızına kavuşmadığı için gerekli planları ve düzenlemeleri dikkatle ve ince detayına kadar düşünmelisiniz. İşin mali boyutunu da göz önünde bulundurun. Son anda yapmayı unuttuğunuz bir detay başınıza sorun açabilir.Satürn de Yay burcunda geri harekette olduğu için özgürlüğünüzü ve serbest karar alma arzunuzu kısıtlayan koşullar olabilir. Hangi hedefe, kaynağa veya seçeneğe yöneleceğinize karar verememek ve birden fazla şeyi bir arada yapmaya çalışmak karmaşaya neden olabilir. Eğer İkizler burcunda Yeni Ay döneminde başladığınız işlerde yanlış başlangıçta bulunmuşsanız veya doğru kararları zamanında almadıysanız bu dönemde daha zorlanabilirsiniz. Yanlış enerjilerle başlattığınız işlerde, bu Dolunay sorunların açığa çıkmasına yol açabilir. Zamanında patlak lastiklere yama yapmayı seçmişsek, araba şimdi sizi yarı yolda bırakabilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

22 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 36" R
Ay
Koç
12° 37' 37"
Merkür
Koç
19° 57' 35"
Venüs
Boğa
07° 41' 24"
Mars
Koç
03° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 43"
Satürn
Balık
17° 02' 16"
Uranüs
Boğa
22° 39' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 40"
Lilith
Başak
23° 56' 24"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>