Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

:Bugün duygusal konularda karmaşık düşünceler içinde olabilirsiniz. Bu durumda kendi başınıza hareket etmek yerine sevdiğiniz insana danışmalı ve bazı şeyleri onun ellerine bırakmalısınız.

İlginç fikirler üretmekte üzerinize yok. Her şeyi merak etmek sizde bir alışkanlık haline gelmiş ancak disiplinli bir çalışma havasına giremiyorsunuz. Zekanızla bazı işlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Maddi konularda gelişmeler görülüyor. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda çeşitli kimselerle görüşebilir, yakınlarınızın desteğini isteyebilirsiniz. Bugün eğlence yerlerinde bir miktar para harcayabilirsiniz.

Kilo problemlerinizle yine başınız belada. Beslenmenize dikkat etmeli en kısa zamanda spora başlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konudaki gereksiz ataklığınızla ilgili eleştiriler alabilirsiniz. Ama bu eleştirilere vereceğiniz olumlu tepki sizi kazançlı çıkartacak. Son günlerde yenemediğiniz tedirginlikler, birtakım iç hesaplaşmaları gerektirebilir. Bugünlerde içinizi aydınlatacak yeni, yeni tanışmalar söz konusu. İlgi çekicisiniz. Bu size kolaylıklar getiriyor ve yararlanmayı biliyorsunuz.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 12:38 Ay-Jüpiter karşıtlığı, ev içinde, ailemizle ilişkimizde bizi gerebilecek meseleleri işaret ediyor. Dışarıda uyumlu, paylaşıma açık, uzlaşıdan yana olmaya çalışırken, evimizde gerginlik yaşamak bizi rahatsız edebilir. Saat 17:09 Ay-Venüs kavuşumu, ilişkide veya ailevi konularda ipleri elinizde tutabilmenizi sağlıyor. Zaten böyle bir etki altında pes etmeniz pek mümkün değil gibi gözüküyor. Saat 21:44 Ay-Pluto görünümü, evimizle alakalı düzenlemelerin işaretçisi. Bir yandan hakimiyetçi tarzda hareket edebiliriz diğer taraftanhayatında, dış dünyada güç elde etmek isteriz. Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyalleşmeye ve arkadaş edinmeye merakın sayesinde fırsatlar oluşabilir. Gerçekleri açıklamanın zamanı geldi.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız konuşma ve görüşmeler önem kazanabilir. İlişkiler üzerine önemli farkındalıklar kazanabilirsiniz.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Kişisel konularda sorumluluk alabilirsiniz. İlişkilerinizde duygusal kararlara itilebilirsiniz. Değişmesi gereken durumlar sizi zorlayabilir. Gün içinde işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. İşlerinizdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Karşınızdaki insanlarla görüşmelerinizde yapıcı olmaya çalışmalısınız.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikrinizle çevrenizdeki herkesi büyülüyorsunuz. Özelliklekonusunda bir dahi sayılırsınız. Yeni projelerinizin gündeme geleceğinden emin olmalısınız.Mali konularda destek göreceksiniz. Bu arada yeni masraflara hazırlıklı olun. Merak etmeyin paranızı mutluluk duyacağınız şeylere harcayacaksınız. Yine de bütçenizi zorlamamaya çalışmalısınız.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda sevdiklerinizle kurduğunuz bağlar, hayata daha fazla bağlanmanıza neden olabilir. Yapmanız gereken işlerinizi kolay ve etkili bir şekilde halledebilirsiniz. Bu dönemde iyimserliğinizi doğru kullanın.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çat kapı gelen misafirleri evinizde ağırlayabilir, canlı sohbetlere dalabilirsiniz. Her ne kadar ciddiyet sizin yaşam ilkeniz olsa da bugün akışta kalmakta fayda var. Zira rutin işlerinizi hallederken aniden tartışmaların ortasında kalacaksınız. Günlük temponuz oldukça yoğun olacak. Çevrenizdekilerin aceleci yapısı sizi yorabilir. Ritmik müzik dinleyerek diyaloglardaki sakinliğinizi koruyun. Kol ve bacaklarınızı gelecek darbelerden kaçının.

22 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

22 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 50" R
Ay
Balık
12° 19' 48"
Merkür
Koç
18° 33' 23"
Venüs
Boğa
05° 07' 57"
Mars
Koç
02° 18' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 29"
Satürn
Balık
16° 51' 54"
Uranüs
Boğa
22° 32' 22"
Neptün
Balık
29° 00' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 48"
Lilith
Başak
23° 42' 35"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>