Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tek sorununuz yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama biraz daha açık konuşmak bazı sorunları büyümeden çözebilir. Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin siz de farkındasınız.

İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Zaman zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil.

Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu size kısa süreli bir rahatlama olanağı sağlayacak. Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor.

Bugün hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız. Bir yakınınızı, artık sınırı aştı düşüncesiyle istemeden kırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bugün bu konuda alacağınız uyarıların haklılığı, haksızlığı konusunda iyi düşünmelisiniz. Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçecek.

23 Haziran 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 00:19 Ay-Neptün zorlu görünümü,hayatınızı ilgilendiren meseleler üzerinde düşünmemizi sağlar. Her ayrıntı önemlidir. Gözden geçirmede bulunmak faydalıdır. Saat 15:32 Ay-Satürn karşıtlığı, özellikle ilişki vekonularında yaptığımız içsel sorgulamaların işaretçisidir. Rutin hayatın gerekleri, sorumlulukları yorucu olabilir. Birilerine anlayış göstermek, çok çalışmak, çaba sarf etmek durumunda kalabiliriz. Gizli bir takım meseleleri sürekli aleyhimize gelişecekmiş gibi düşünmek yanlıştır. Toplumdan kendinizi soyutlamak, inzivaya çekilmek ve bir şeylere, kadere küsmek de aynı derecede yanlış olur. Sakin, dikkatli, bilinçli ve gayet akıllı şekilde kendimize bakmalı ve özen göstermeliyiz. Şifa teknikleri, meditasyon, olumlamalar, maneviyat, zikir ve dualar rahatlatıcı ve endişelerden uzaklaştırıcıdır. Saat 21:46-24 Haziran saat 01:07 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, dinlenmek, enerjimizi toplamak, ruhumuzu sakinleştirecek aktivitelerde bulunmak açısından gayet olumlu. Tabii ki dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, yeni bir planlamada bulunmamak daha doğru olur. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

23 Haziran 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gergin konuşmalar gündeminde. Ufak bir hata bile seni sinirlendirmeye yetebilir. İşler beklediğin gibi gitmeyebilir.

23 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir anda ümitsizliğe kapılıp, kendimizi çaresiz hissedebiliriz. Aynı zamanda hatalarımızın da farkına varacağımız bir zaman dilimi. Eğer bugün umutsuzluk, baskı ve tatminsizlik duygularını yenebilirseniz önünüzde hiçbir engel kalmayacaktır. Hürriyet Aile /

23 Haziran 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte organize olacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sorumluluklarınızdaki değişiklikler sizi zorlayabilir. Kabullenmek durumunda kaldığınız işler olabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde görüşmelerde artış yaşanabilir.

23 Haziran 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlar, dahil olduğunuz sohbetler bakış açınızda köklü değişimler yaratabilirler. Görmekte zorlandığınız gerçekleri görerek aydınlanabilirsiniz.

23 Haziran 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde geçici bir mesafe ve problemli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından ilişkilerinizde keyifli ve mutlu bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

23 Haziran 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma ortamınızın değişkenliği sizi zorluyor. Birden fazla konuyla uğraşmanız gerekebilir. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınız size güç verecek.

23 Haziran 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ruhsal alanda zorlanma yaşayabilirsiniz. Gündelik işlerinizi hallederken aksiliklerle karşılaşmanız mümkün olacak. Kendinizi çaresiz hissetmek yerine, her zamanki akılcı yapınız ve mantığınızla olumsuzlukları teker teker çözüme kavuşturursunuz. İradeniz her şeyin üstesinden gelir.

23 Haziran 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

23 Haziran 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 31" R
Ay
Yay
24° 12' 52"
Merkür
Koç
16° 13' 19"
Venüs
Koç
28° 07' 30"
Mars
Balık
27° 55' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 50"
Satürn
Balık
16° 22' 01"
Uranüs
Boğa
22° 12' 51"
Neptün
Balık
28° 50' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 35"
Lilith
Başak
23° 04' 44"
True Node
Koç
15° 27' 10"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>