Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu yakından tanıdığınızda gözünüzde büyütmüş olduğunuzu anladınız. Sizi uyaranları ciddiye almamıştınız. Şimdi de o üzerinize düşüyor, siz görünmek istemiyorsunuz. Bu işi nasıl çözeceğinizi hala bilmiyorsunuz.

Bu temponuz ve sabrınızlaarkadaşlarınız arasında hayranlık uyandırıyorsunuz. Çalışma yaşamınızdaki deneyiminiz, oyunu kuralına göre oynamayı öğretti çünkü.

Çoktandır düşünü kurduğunuz bir şeyi almayı düşünüyorsunuz. Ama önemsediğiniz biri sizi bundan caydıracak. Ona ayırdığınız parayı daha işlevsel bir ihtiyacınız için kullanacaksınız.

Sadece sizin bildiğiniz bir sırrı artık yalnız başınıza taşımak istemiyorsunuz. Çok yakında birileriyle paylaşmak istiyorsunuz. Kiminle paylaşacağınıza iyi karar vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne iyi başladınız. Bütün gününüz aynı iyimserlikle geçecek. Akşama doğru yaşadığınız bir sorun üzerine düşünme fırsatı bulacaksınız. Aile ilişkilerinizde hepinizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için yakında aile dışından yardım almanız gerekebilir. Arkadaş çevrenizde seviliyorsunuz. Dengeleyici karakteriniz sizi aranılan insan yapıyor. Aşk yaşamı : Onu yakından tanıdığınızda gözünüzde büyütmüş olduğunuzu anladınız. Sizi uyaranları ciddiye almamıştınız. Şimdi de o üzerinize düşüyor, siz görünmek istemiyorsunuz. Bu işi nasıl çözeceğinizi hala bilmiyorsunuz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 18:27 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte, partnerinize, ailenize bir şeyleri sert şekilde ifade edersiniz. Aslında başka şeylere kızgınsınızdır. Sinirinizi boşaltamadığınız için en yakınlarınıza çatabilirsiniz.Saat 18:27 Boğa burcunda ilerleyecek Ay süresince, güven-maddi ve manevi geleceğimiz-aşk hayatımızla alakalı konular üzerinde duracağız. Üretmek, büyütmek, geliştirmek istediğiniz her mesele üzerinde dikkatlice durabilirsiniz. Para kazanmak, güvence altında yaşamak, sadakat ve verimlilik sizin için son derece önemlidir. Ay-Boğa burcunda gayet güçlü bir enerjidir. Ayağımızı sağlam olarak yere basmaktan yana olduğumuz için, aşk hayatımızla ilgili konularda sadakatsizliğe asla tahammülümüz yoktur. Risk taşıyan  ve karmaşık olan, kafamızın içinde soru işaretleri uyandıran her şeyden uzak dururuz.Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızla birlikte bir yapılanma içinde olacaksınız. Bugün, duygularınızı paylaşmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Geçmişin pürüzlerinden kurtulmanın tam zamanı. Ailenizle aranızda duygusal ilişkiler çok önemli. Bugün, uzun vadeli bir eşyayı satın alma yoluna gidebilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir kişi sadece bir konuda söylediklerinize katılmıyor diye, çaba ve gayretlerinizin gözlerinden kaçtığını düşünmemelisiniz. Ancak, diğer taraftan, diğerleri de, ne yaparlarsa yapsınlar sizi çantada ikamet eden keklik zannetmemeliler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularda kendi düşüncelerinizi daha hızlı ifade edeceksiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde detaylara önem verebilirsiniz. Yeni konularda eksikleri tamamlanmanız için eğitim almanız gerekebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı. Keyif aldığınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle plan yapabilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile kavga edip ufak kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Küslüğünüz uzun sürmeyecek hemen eski neşeli yaşamınıza döneceksiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ortamında sergilediğiniz tutumlar sizi bile şaşırtacak. Bir an mutluyken, bir anda sinirli olabilme potansiyeline sahipsiniz. İş ve özel hayatınızda gerginliklere açık bir hafta olabilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın geneli İkizler Burcu'ndaki dolunayın etkileri ile geçecek. Gizli, saklı bazı bilgiler ve haberler ortaya çıkabilir,ve çalışma koşullarınızda bir değişim, gelişmeler meydana gelebilir, daha fazla çalışmanız, yorulmanız anlamına geliyor. Bu yüzden sağlığa dikkat, özellikle bel bölgesi, uyluk kısmına. Diyet veya spora başlayabilir, sağlıkla ilgili uzmandan danışmanlık alabilirsiniz. Dolunayın yöneticisi Merkür'ün Neptün ile kuracağı sert kontak ile kulağınıza çalınan her bilgiye direk inanmayın, yanlış veya bire bin katarak gelebilir, bazı dedikodular canınızı sıkabilir. Kafanıza takmayın.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

23 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 35' 32" R
Ay
Koç
11° 05' 46"
Merkür
Koç
19° 52' 59"
Venüs
Boğa
07° 33' 42"
Mars
Koç
03° 49' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 15"
Satürn
Balık
17° 01' 45"
Uranüs
Boğa
22° 39' 11"
Neptün
Balık
29° 03' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 20"
Lilith
Başak
23° 55' 43"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>