Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygu dünyanız yenilikler istiyor, onu duymakta gecikmemelisiniz. Mutlu planlarınızın önünde kötü sürprizler görünmüyor. Ama bazıları için biraz daha zaman gerekebilir.

Güne yine çok enerjik başlıyorsunuz. Hafta ortasının hareketliliği ve beklemediğiniz olumlu sonuçlar hepsi birlikte sizi yenilemiş gibi. Kararlılığınızı korumanız çok güzel.

Paranızın kontrolünde söz sahibi ikinci, üçüncü kişiler var gibi. Bu para ilişkisinde zarar görmeyeceksiniz. Bırakacağınız daha inisiyatifli bir izlenim, size yönelik farklı bakışları getirebilir.

Fazla verici olduğunuz durumlarda çıkarlarınız kadar, ilişkilerinizi de riske sokuyorsunuz. İkili bir ilişkinizde karşı tarafa sunduğunuz krediyi belli ölçüler içinde sınırlamanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostluk ilişkilerinde bazı hayal kırıklıkları söz konusu. Beklenmeyen tavırların neden olacağı incinmeler, birtakım sorgulamalara kadar gidebilir. Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi destekleyecek dostlarınız olacak. Aile bağlarınızda kopukluk endişeleri biraz kuruntu gibi, bu ilişkilerde hoşnutsuzluklar gözlenmiyor.

23 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 09:15 Ay-Satürn görünümü, farklı bir yerde yaşamak, özgür olmak, üstümüzdeki baskılardan kurtulup yeni bir hayata adım atmak arzumuzu işaret ediyor. Saat 09:59-15:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, partnerinize, ailenize bir şeyleri sert şekilde ifade edersiniz. Aslında başka şeylere kızgınsınızdır. Sinirinizi boşaltamadığınız için en yakınlarınıza çatabilirsiniz. Saat 13:25 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ailevi hayatımız ve finansal konularda fayda-zarar hesabı yapacağız. Bizi sinirlendiren, yoran, bencil davranan kişilere tolerans göstermeyiz. Fikrimizi açıkça söyleriz. Çıkarımızı önemseriz. Buna uymayan kişileri uyarmayı biliriz. Saat 15:33 itibariyle etkili olacak, Ay-Boğa burcu geçişi, bizi rahatlatıcı, her konuda kararlı olmamızı sağlayıcıdır. Maddi-manevi anlamda kendimizi güvende hissettirecek kişi ve olgulara yöneliriz. Hayata bakış açımızı zenginleştiren ve bizi büyümek üretmek adına destekleyen bu enerji, huzur duygusu içinde ilerlememiz adına bize destek veriyor. Kendimizle hayatla barışığız. Karmaşa, zorluklar, tuhaflıklar bizden uzak olsun istiyoruz.

23 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli ve ilişkisi olanlar ego çatışmalarında dikkatli olmalı. Çocukları da yakından ilgilendiren konular gelişebilir.

23 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Göstereceğiniz çabalar ilişkilerinizde önemli bir krizi atlatmanıza yardımcı olabilir. Rutinlerinizi kırmak isteyeceksiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah ailevi konularla uğraşmanız gerekebilir. Teknik işler gündeme gelebilir. Toparlamanız gereken işler için uygun bir gün. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İlerleyen saatlerde başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinize zaman yaratabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız.

23 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunların çözüldüğünü görmeye başlayabilirsiniz. Sosyal açıdan yeni ilişkilere açıksınız. Ortaklık gerektiren konularda aksilikler çıkabilir.

23 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda güzel gelişmelere gebe olacağınız birkaç gün sizi bekliyor. Arada bazı şeyleri oluruna bırakmak sizin için kolay olmasa bile, biraz kendinizi zorlamaktan zarar gelmez.

23 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlene kadar evle ilgili tamirat, tadilat gibi eksik ve yarım kalan işlerinizi tamamlayıp, öğleden sonra çocuklarınızla bir sanat etkinliğine katılabilirsiniz. Hobinizle ilgili bir kursa başlayabilirsiniz. Yemek kursu ya da tasarım beceriniz geliştiren çalışmalar size zevk verecektir. Bir yandan zihninizi meşgul eden bir konu hakkında detaylı bir araştırmaya başlayabilirsiniz.

23 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

23 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 11' 08" R
Ay
Balık
19° 52' 15"
Merkür
Koç
18° 52' 58"
Venüs
Boğa
05° 46' 26"
Mars
Koç
02° 42' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 49"
Satürn
Balık
16° 54' 32"
Uranüs
Boğa
22° 34' 10"
Neptün
Balık
29° 01' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 32"
Lilith
Başak
23° 46' 03"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>