Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Flörtünüz evli biri gibi davranıyor, siz tepki vermemeye çalışıyorsunuz. Eski göz ağrınız sizinle yeniden bir araya gelme niyetinde. Ama dostluktan başka bir ilişki beklentisi taşımıyor.

Üzerinize bir rehavet çökmüş görünüyor. Ama silkinip kendinize geleceksiniz. İşlerinizdeki durgunluk kendi kendine yok olacağa benzemiyor. Biraz harekete geçmeli, işleri kovalamalısınız.

Bugünlerde bir ziyaretçiniz var. Size kötü para haberleri getirebilir. Sıkıntılısınız. İşler yolunda gitmeyince, para sıkıntısı da peşinden geliyor. Tedbirli biri oluşunuz böyle durumlarda vaziyeti kurtarıyor.

Bir iki gün içinde hallolup kapanacak bir meselenin gerginliği içindesiniz. Olayı kendi akışına bırakıp sakinleşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıcaklar gitmeden sayfiyede yaşayan arkadaşlarınızdan davet alacaksınız. Bu, size şu günlerde tedavi gibi gelecek. Sizi çok beğenen birini farkında olmadan yanlış yönlendiriyorsunuz. Hayat karşısındaki acemiliği ile attığı yanlış adımları düzeltemiyorsunuz. Size duyduğu güven kendi varlığını yok etmiş görünüyor. Ona destek olduğunuzu düşünüp yanılıyorsunuz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, başkaları üstünde maddi-manevi anlamda etkili olmak istersiniz. Gizemli bir haliniz vardır. Saat 15:21-25 Ekim saat 06:16 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ilişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebiliriz. Ancak bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Bu zaman dilimi içinde, özellikle maddi konularda bilinçli düşünelim. 24 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında Merkür-Akrep burcunda ilerleyecek. Sosyal ilişkiler, hedeflerimiz, eğitim ve ticari konular, çalışma hayatımızla ilgili meseleleri yine derinlikli bir şekilde gözden geçireceğiz. Etrafımızdaki her şeyi gözlem altına alacağız. Bilinenle, görünenle yetinmeyeceğiz. Öyle pek ılımlı bir iletişimde bulunmayız. İnceleriz, işimize gelirse uygularız. Maddi ve manevi anlamdaki değerlerimizi muhafaza ederiz ve kaybetmek istemeyiz. Genelde bu süreçte sorumluluklar ağır basabilir. Hem dışarıda hem günlük tempoda hem de yenilik içeren işlere, soru işaretiyle yaklaşıp, netleşmesini bekleyeceğiz. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,  

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinizde dikkatli olmalı ve sözlerinize dikkat etmelisiniz. Sert çıkışlardan uzak kalmalısınız. Sizin için duygusal tatmin çok önemli. Üstelik çevrenizle bütünleşmek sizi farklı kılıyor. Yalnızlığı sevmeyen yapınız sizi kalabalık ortamlara süreklerken, karşılaşacağınız kişilerden olumlu etkiler almanıza da, neden oluyor. Dolaşım sisteminizi zorlayan besinlerden uzak kalmalısınız.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapabileceğiniz çok şey var, ama hangisinden başlayacağınıza karar vermelisiniz. Algılama yeteneğiniz veodaklılığınız ek kazanç ve gelirlere işaret ediyor. Bildiklerinize ve en iyi yaptığınız şeylere bağlılığınız kontrollü olabilmenize yardım edecektir. Size sunacak çok fazla şeyi olmayan ortaklıklardan vebirliklerinden uzak durun. Günün Atmosferi:Gördüğümüz her şeyi gerçek sanmayalım ve duyduğumuz her şeye inanmayalım birkaç gün için. Yanıltıcı kişiler veya etkiler devrede. Fazla hayalperest veya idealist olabiliriz, ama sandığımız şeyler gerçek olmayabilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimde olduğunuz kişiler sizi sıkıntıya sokabilirler. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Olaylara karşı tepkilerinizi kontrol etmelisiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz güçlü. Duygularınız değişiyor. Kendinizi duygusal karmaşa içinde hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız daha iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeyleri odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan burcunda ilerleyen Ay bugün karşınıza güçlü kişileri çıkarabilir, siz de kendi gücünüzü, hırsınızı daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. İletişim problemlerinden kaynaklanabilecek veya baskı ve stresin neden olabileceği problemlere karşı dikkatli olmalısınız.

24 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Organizasyona yönelik işlerde, sosyal ortamlarda ve davetlerde yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergileyeceksiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir

24 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece pratik çözümler üretebilir, sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Bugün davet ve toplantılara katılabilir, dostluklarınızı güçlendirebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Böylece karamsar duygularınızdan uzaklaşır ve fikirlerinizi çevrenize kabul ettirebilirsiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın. Yeni kişilerle tanışın.

24 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 44' 16" R
Ay
Boğa
13° 34' 58" R
Merkür
Koç
21° 39' 07"
Venüs
Boğa
10° 17' 23"
Mars
Koç
05° 31' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 29"
Satürn
Balık
17° 12' 30"
Uranüs
Boğa
22° 46' 53"
Neptün
Balık
29° 07' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 35"
Lilith
Başak
24° 10' 27"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>