Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi yerçekimi gibi çeken bir heyecanla, bu heyecanı kabullenmeniz halinde ödeyeceğiniz bedeller arasında sıkışıp kalmışsınız. Kararsızlıktan kurtulmanız gerekiyor.

Bir sorununuzda koşulların size sunduğu çözümleri yetersiz bulurken, ilerde tümüyle çözümsüz kalabileceğinizi de düşünmelisiniz. İş hayatında gevşekliğe karşı alerjiniz var. Buna gösterdiğiniz tepki, bazı durumlarda karşı tepkiler doğurabiliyor.

Bütün kontrolünüze rağmen paranın elinizden uçup gitmesi, sizin çok inisiyatifinizde olan bir durum değil. Parayla ilişkilerinizde bir bezginlik içinde görünüyorsunuz. Kendinizi boşuna üzmemelisiniz.

Son günlerde fazla yıpranıyorsunuz. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında çok etkileneceğiniz bir yolculuk yapabilirsiniz. İlk tanıştırıldığınız günden bu yana, yakınlaşma fırsatı bulamadığınız birilişkinizle, çok ortak yanlarınız olduğunu fark edeceksiniz. Aile ilişkilerinizde klasik, herkesin memnun göründüğü ilişkilerin dışında duruyorsunuz. Bu ilişkilere öykünmenizi, aile bağlarına biraz kuraldışı bakışınız, karşılıksız bırakıyor.

24 Kasım 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 00:13 Venüs-Uranüs karşıtlığıyla Salı gününe merhaba diyeceğiz. Kariyer hayatımız ve ailevi yaşamımızla ilgili konularda etkilidir. Şu sıralarda Venüs-Terazi burcunda ilerlemekte. Bu otoritelerle aramızdaki ilişki ve işbirliğinin önemsenmesini gerektiriyor. Uranüs ise Koç burcunda. Ev alanı ve ailemizle alakalı konularda değişimleri işaret ediyor. Demek ki bizim işimiz ile evimiz arasındaki dengeyi iyi sağlamamız lazım.  Uranüs etkisiyle değişim arzumuz bir hayli yoğun. Yeni bir ev, yeni bir yaşam, yeniliklerde bulunmak istiyoruz. Ancak bizianlamında veya farklı nedenle bağlayan koşullar var. Mecburen uymak zorunda kalıyoruz. Yine böyle bir durum kendini hissettirecek. Dış dünya ile iç dünya arasındaki bu zıtlaşma bizi yorabilir. Saat 05:51 Ay-Neptün görünümü, hayatın zevkli yanlarını hissetme yönünde rahatlatıcı, huzurlandırıcı ve güven hissi vericidir. İnsan böyle bir etki altında, olumlu yönde düşünür, hayal eder veya umutlarının yükseldiğini hisseder. Bundan sonrası için  yepyeni bir sayfa açacağım ve güzellikleri karşılamaya hazırım diyerek kendinizi motive  edebilirsiniz. Saat 07:19 Mars-Satürn görünümü,hayatınız ve toplumsal ilişkilerde başkalarının arzu ve beklentileri doğrultusunda hareket etmek sizi yoruyor. Her şeye yetişmek yerine, yapabileceğiniz kadarıyla yetinmeniz, kendinize zaman ayırmanız da gerekiyor. Saat 16:57 Ay-Pluto görünümü, güçlendirici, güven hissi verici ve tutkularımızı kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. Aşkta, çocuklarımızla olan ilişkimizde, içinden çıkamadığımız her meselede ipi elinden tutan tarafız. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,  

24 Kasım 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuz Yengeç'te ilerliyor ve ikili ilişkilerinizin önem kazanmasına neden oluyor. Bugün partnerinizi sorgulamak isteyecek ve onun düşünceleri paralelinde etkilenmeler yaşayacaksınız. Onun size yaklaşımları, bazı değer yargılarınızı farklı bir şekilde etkileyebilir.İnatçı kişiliğinizi biraz törpülemekte yarar var.

24 Kasım 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlattıklarınızla, kazançlarınızla veya kayıplarınızla ilgilenmeyen kişiler size karşı ilgilerini kaybettiklerini düşünmenize neden olabilirler, ama aslında bu şekilde düşünmemeli ve onların hayatlarında neler olduğunu öğrenmeye çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karmakarışık durumlar, fikir değişiklikleri, yanıltıcı bilgiler, yanıltıcı kişiler, yanlış haberler(medya ve sosyal medyadakiler dahil) ve sürekli değişen bilgi ortamı kafamızı karıştırabilir. İşin en kötüsü ortaya atılan bir haberin veya bilginin hızla yayılması olacaktır ki, bu da ne yapılacağına karar vermeyi iyice zorlaştırır. Ya da kendi fikirlerimiz sıklıkla değişebilir veya belirsizliklere bağlı endişelere kapılabiliriz ya da kendi kendimizi ve inandıklarımızı veya hayat görüşümüzü sorgulayabiliriz. En güzeli birkaç gün için düşük profil çizmek ve fikirler netleşene ya da bilgiler kesinlik kazanana kadar harekete geçmemek olacaktır. Uluslar arası konular, inançlar veya ideolojilerle ilgili başlıklar da yine gündemde sıklıkla yer alabilir bugünlerde. Ani tepkiler vermekten, sert açıklamalardan ve sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var bugünlerde.

24 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların daha rahat akacağı bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde duygusal bir karmaşa hissedebilirsiniz. Kararlarınızda değişiklikler olabilir.

24 Kasım 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öncelikle kendinizi çok iyi analiz edin. Ani söyleriniz onun da aklını karıştırabilir ve mutsuz bir güne başlangıç yapabilirsiniz. Duyarlı ve sabırlı tutum içine girin.

24 Kasım 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

24 Kasım 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla olan konuşmalarınızda önemli fikir ve çözümler üretebilirsiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde konuşmalarınızla herkesin ilgisini çekebilirsiniz.

24 Kasım 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızdaki kişiler tarafından pozisyon kaybetme korkusu yaşayacaksınız. Ağır bir sporla uğraşıyorsanız dikkatli olmanızda fayda var. Ortopedik bir rahatsızlık meydana gelebilir. Özellikle kaslarınıza çok fazla yüklenmemeli ve gücünüzün sınırlarını test etmemelisiniz.

24 Kasım 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

24 Kasım 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 36" R
Ay
Koç
12° 37' 37"
Merkür
Koç
19° 57' 35"
Venüs
Boğa
07° 41' 24"
Mars
Koç
03° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 43"
Satürn
Balık
17° 02' 16"
Uranüs
Boğa
22° 39' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 40"
Lilith
Başak
23° 56' 24"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>