Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün arzularına bugüne kadar koyduğunuz sınırlar, şimdi gizlemeye çalıştığınız pişmanlıklarınızın tek nedeni. Gönlünüzü başıboş bırakma kararınızda biraz gecikmiş görünüyorsunuz.

Yeni geliştirdiğiniz yöntemler bu sıralar ilgi çekmek üzere. Yapmak istediğiniz küçük tatilin önünde engeller var. Bir süre daha gönlünüzce dinlemeniz mümkün gözükmüyor.

Almanız gereken ödemeleri zamanında alamamanız yaptığınız planları bozabilir. Özel durumunuzu değiştirmeniz, genel koşulların belirlediği olanaklar içinde pek mümkün görünmüyor.

Bugünlerde duygusallığı geri planda bırakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça enerjik ve aktif olacağınız bir gündesiniz. Yapmanız gereken girişimler için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. Ancak duygusal bazı davranışlar içine girebilirsiniz ve bu çevrenizdeki insanlara karşı ani tepkiler vermenize yol açabilir. Ani kararlar vermekten kaçınmalısınız ve olaylara karşı sakin yaklaşmalısınız. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme var ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Her zamankinden çok çalışabilirsiniz ve yeni bir proje üzerine çalışmalar yoğunlaşabilir.

24 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar gün boyunca etkilerini hissedeceğimiz faydalı bir görünümle Salı gününe merhaba diyeceğiz. Saat 08:25 Venüs-Neptün arasındaki olumlu enerji alışverişi, sizleri rahatlatıcı, güven duygusuyla sarıp sarmalayıcı, ideallerinize sahip çıkmanızı destekleyicidir. Size yararı olabilecek girişimler için şifalandırıcıdır. Dışarıda aradığınız gücü, kendi içinizde bulabilmenizde yardımcıdır. Zor deneyimlerin  yarattığı endişeleri gidermenizde size fırsatlar sunabilir. Tam aşkı kaybettim derken, sizi aşkla yeniden buluşturabilir. Bir söz vardır. -Öfkeyle geçen her dakika mutluluğunuzdan çalınmış 60 saniyedir diye. Evet bazen yaşanılanların izlerini yüreğimizden atmak zaman alıyor. Pişmanlık ve öfke içimizde pusu kuruyor. İşte bu görünüm, size kaybettiğiniz zamanı geri getirebilir. Yeter ki, siz hayattan umudunuzu kesmeyiniz. Bu görünüm sizi kuvvetlice yaşama bağlayıcıdır. Ay-İkizler burcu seyri,  saat 15:22 itibariyle etkilidir. Bu geçiş enerjisi,  aktif düşünmemizi sağlıyor. Bilgimizi ortaya koyma hevesliliğimiz oldukça yüksek.  Bu enerji bize neler sağlar? Her şeyden önce özgürlük demektir, isteklerimizin yerine gelmesi için yaratıcı yönlerimizi öne sürmek, liderlik etmek ve yeniliklerde bulunarak kendimizi rahatlatmak, kısaca ruhumuzun doyması anlamına geliyor. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan gönlümüzce akşam saatlerini geçirelim. -Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında düşüncelerimizi ifade edebilir ve  birilerinin anlayacağını umarız. Saat 22:10 Ay-Güneş olumlu görünümü, hemhem düzenlenmesi gerekenler hem de ev konularında yeniliklerde bulunmak istediğinizi gösteriyor. Farklı bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bazı  meseleleri gözden geçirmenizde bu görünüm size destektir. Saat 23:53 Ay-Satürn karşıtlığında, hayatın genelinde bir tatminsizlik, huzursuzluk hali var üzerimizde.  Bir yandan etrafımızda olan bitene yüzeysel bakmaya, kafamıza takmamaya çalışıyoruz. Ancak diğer taraftan zincir gibi birbirine eklenen düşüncelerin yorgunuyuz. Bugün daha fazla stres yüklenmemek için, hoşunuza giden aktivitelere yönelmekte yarar görüyorum. Gün boyu güzellikler, huzur, mutluluk yanınızda olsun. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

24 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizin fikirlerini de almalısınız fakat sizin düşünceniz çok daha baskın ve belirgin. Emin olmadığınız veya sezgisel olarak kuşku duyduğunuz her türlü konudan uzak kalmayı başarıyorsunuz.

24 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızın karışık olduğu konularda veya belirsizlik içeren durumların aydınlanmaya başlayacağı ve olayları daha net anlayabileceğiniz bir gün. Neyin neden olduğunu daha rahat anlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Neptün arasında oluşan olumlu açı, aşk hayatımızı renklendirmemiz, ilişkilerimizde daha samimi ortamlar yakalamamız, özel zevklerimize zaman ayırmamız ya da alışverişler esnasında estetiği ön plana çıkartmamız için olanak sağlarken, artan yaratıcılığımız veya hayal gücümüz sayesinde yaratıcılık gerektiren konular veya işler açısından hareketli ve hoş bir gün geçirebiliriz. Gün geneli oldukça aktif, yeni haberlere açık, sanatsal veya estetik anlamda olumlu ya da ilişkiler açısından romantik geçerken, geceye doğru saatlerde İkizler, Yay, Balık, Başak ve yükselenleri bu burçlarda olanlar başta olmak üzere Satürn kısa bir süre için engellenmişlik hissi, tutukluk veya stres nedeni olabilir. Bir de, tüm olumlu atmosfere rağmen işin içinde Neptün olması dalgınlıklar veya dikkatsizlikler nedeniyle belli anlaşmalarda veya işlerde yanılsamalara ya da hatalara neden olabilir, daha detaycı olmakta fayda vardır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni başlayan ilişkiler, arkadaşlıklar varsa bunun sayesinde tanıyacağınız insanlarla beraberkonusunda atılımlar ve yatırımlar yapabilirsiniz.

24 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca güçlü bir enerji ile ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilirken, akşam üstüne kadargörüşmeleri, yakın çevre ile iletişim, kardeşlerle geliştirilen diyaloglar ve seyahatler konusunda fırsatlarınız olacak. Akşam saatlerinde genel sağlık durumunuza, ruhsal ve bedensel sağlığınıza daha fazla özen göstermeli, sinirli davranışlardan uzak durmaya çalışarak sakinliğinizi korumalısınız.

24 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamınızda hareketlenmeler olması mümkündür. Dahil olacağınız ortamlarda kuracağınız diyaloglar yoluyla, uğraştığınız işler veya hazırladığınız planlara farklı şekillerde yaklaşmanızı sağlayacak bakış açılarından haberdar olabilirsiniz.

24 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>