Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugüne ya da geleceğe yönelik zor kararların önünde gibisiniz. Gönlünüz ve vicdanınız bugünlerde çatışma içinde görünüyor. Girişken olmanız gerekirken çekingenlik gösteriyorsunuz.

Pek bilgi sahibi olmadığınız bir işe, içinde fazlaca güven beslediğiniz kişilerin bulunması nedeniyle, küçük çapta ortak olmayı düşüneceksiniz. Bugün, içinde insan unsurunun olmadığı bazı olumsuz gelişmeler, bir kez daha düşünmenize neden olabilir.

Geçenlerde elinizden çıkan büyük miktardaki para, bütçenizdeki etkisini bir süre daha sürdürecek. Kabullenemediğiniz nedenlerle, çok düzenli bütçe hesabınızdaki oynamalar canınızı sıkıyor.

Aceleci yargılarınız sizi bugünlerde hatalı sonuçlara götürebilir. İnsanlara önyargılı olduğunuzu düşündürmemeye çalışın. yanlış izlenimlerle yargılayacağınız birinden tepkiler göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda değişik özellikler sergiliyorsunuz. İlgi gösterdiğiniz konular değişkenlik arz ediyor. Pratik zekanız bugünlerde yeni avantajlara elverişli fırsatlar üretebilir. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz, beklenmedik gelişmeler söz konusu. Bu gelişmeleri bekliyor olmanıza rağmen, küçük şaşkınlıklar da yaşayacaksınız. Buna hazırlıklı olun.

24 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 07:05 Ay-Jüpiter kavuşumu, Pazar günümüzün ilk ve tek görümüdür. Bu enerji, her ne kadar iyi niyetli olsak da,  çıkarlarımızı korumamız  gerektiğini işaret ediyor.  Kimseden kimseye fayda yok diye içimizden geçireceğiz. Her ne olursa olsun, ayaklarımın üzerinde durmalı, kimseye taviz vermemeliyim diye düşüneceğiz. Saat 13:49-25 Mayıs saat 11:51 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. İlişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebiliriz. Ancak  bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Bu zaman dilimi içinde, özellikle maddi konularda bilinçli düşünelim. Huzurlu bir Pazar günü diliyorum, Kalben sevgilerimle,

24 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Projelerinizi ertelemenize rağmen, birtakım huzursuzluklardan kurtulamıyorsunuz. Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi duygusal kullanmamalısınız.

24 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kritik kararlar dönemi olabilir. Yaşantınızı tamamen değiştirebilecek bazı kararlar alabilmenizi sağlayacak fırsatları kullanma ya da bu alanda yeteneklerinizi geliştirme eğiliminiz yüksek.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda destek bulmanız zor olmayacak. Ortaklı durumlar dikkat çekmekte.

24 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözler üzerinizde. Kalbinizi kıran insanlar sizin daha da güçlenmenizi sağladı. Böyle kararlı devam ederseniz her istediğinize sahip olursunuz.

24 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak kendinizi güçlü ve moralli hissederek, ailenize ve sevdiklerinize destek olabileceğiniz, ev ve yerleşime ait konularda düzenlemeler yaparak, kendinize zaman ayırabileceğiniz, gün içinde ilişkilerinizde bencillik ve öfkeden uzak durarak, sevginizi daha yoğun paylaşmanız gereken bir zaman diliminde bulunmaktasınız.

24 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konular daha fazla öne çıkabilir. Etrafınızda gizemli konu ve olaylar cereyan edecek. Çevrenizdeki konuşmalarhayatınız için aradığını bazı çözümleri karşınıza getirebilir. Bu durum neşelenmenizi sağlayacak.

24 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dedikodular, güveninizin yıkılması, arkanızdançevirenler, kuyunuzu kazanlar, gizli düşmanlar, size kötülük yapmak isteyen kişiler olabilir ve bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Kontrolünüzün dışında gelişmeler gündeme gelebilir. Psikolojik olarak zorlanacağınız, sağlık olarakta dikkat etmeniz gereken bir birkaç gün.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız.

24 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 28"
Ay
Kova
24° 04' 24"
Merkür
Koç
17° 49' 52"
Venüs
Boğa
03° 33' 30"
Mars
Koç
01° 19' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 32"
Satürn
Balık
16° 45' 22"
Uranüs
Boğa
22° 27' 58"
Neptün
Balık
28° 58' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 32"
Lilith
Başak
23° 34' 05"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>