Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda devamlı bir umut beklentiniz var. Cazibe ölçülerinize uygun biriylesiniz, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz. Her şeyin yoluna girmesi dileğiyle sürdürüyorsunuz ilişkinizi.

İşyerinizin bankeri gibisiniz. Borç vermediğiniz insan sayısı çok az. Dolayısıyla kaçınılmaz olarakçevrenizde en aranılan arkadaşsınız. Eleman olarak da puanınız epeyce yüksek.

Çok yerinde, çok ekonomik kullanıyorsunuz parayı. Çok da iyi bir tasarrufçusunuz. Bu becerilerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var. İyi masraf yapacaksınız.

Zor güven duyuyorsunuz. İlk ilişki kurduğunuz insanlara, sizinle ilişkilerinde sürekli sınandıklarını hissettiriyorsunuz. Bu sizi zor, bazen de uğraşılmaz biri yapıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluk ilişkilerinizde, önyargılarla belli oranda aşınmış beraberliklere yapıcı niyetlerle yaklaşma niyetinizden istediğiniz sonuçları alamayacaksınız. Bugünlerdeki enerjinizi her konuda iyimserliğinize sunacaksınız. İdeallerinizi gerçekleştirme anlamında, destek bulabileceğiniz bir dönem. Sancılı beklentilerinize son verecek gelişmeler söz konusu.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 03:32 Ay-Koç burcu geçişinde, savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 06:43 Ay-Mars görünümü, bir çok meseleyi kendi içimizde ele alışımızın işaretçisi bu enerji, haksızlıklara karşı konuşmamızda etkili oluyor. Bakıyoruz ki, bir şeyler ters ve yanlış, biz de bunlara göz yummuyoruz. Bu saatlerde dilimiz, gönlümüz ve amacımız aynı yönde çalışıyor. Evimiz, ailemizle ilgili konularda bir hayli ateşliyiz. Eğer dışarıdan bir etki gelirse, buna gayet hızlı bir şekilde tepki gösterebiliriz. Bazen de susmamız gerektiğini söyleyenler çıkabilir veya bizim sinirli olduğumuzu düşünebilirler. Ancak biz, bu durumu umursamayız. Bildiğimizi söylemekten kaçınmayız. İşlerimizi yaparken, daha dikkatli ve bilinçli hareket edersek enerjimizi doğru şekilde kullanmış oluruz. Saat 11:17 Merkür-Satürn görünümü, olumlu bir enerjidir. Sizin kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağladığı gibi, kişiselden ziyade genel anlamıyla durumları gözden geçireceğinizi de işaret etmektedir. Daha önce konuşulan ancak çözüme kavuşmamış olan meseleler üzerinde ilerlemenizde yardımcıdır. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde annen ve anne tarafınla ilgili konular çok konuşulabilir. Ailendekiler senin desteğini talep edebilirler.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni dostluklar size güzel kazanımlar getirebilir. Kariyeriniz ile ilgili kendinize olan güveninizi sorgulayabileceğiniz bir gün.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinizle ilgili işlere yönelebilirsiniz. Sevdikleriniz için güzel şeyler alabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda daha hoşgörülü olacağınız bir gündesiniz. İş hayatınızdaki konuları öngörmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizin sıkışması sizi zor duruma sokabilir. Aile bireylerin destek alabilirsiniz. Bazı konularda tamamlanmalar gündeme gelebilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi koruyun.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konularda veya ev, emlak konularında bazı konuşmalarınızda kalıcı adımlar atmak isteyecek ve hayatın sizi bu konuda desteklediğini göreceksiniz. Haftanız yuvanızın konularına odaklanarak başlıyor.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sonbaharın enikonu hissedilmeye başladığı ve iklim değişikliğine girildiği bugünlerde doğayla iç içe olabilir, evinizde temizlik veya tadilat yaptırabilirsiniz. Günün teması yuva olacaktır. Ancak hem aile ilişkileri hem de yeni mülk yatırımlarına özlem duyma konusunda sabırsız ve agresif davranışlar içerisinde bulunabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen ve sizin adınıza evinizle ilgili fayda sağlayabilecek bir fırsat söz konusu olacaktır. Bu fırsat gayrimenkul konularıyla veya ebeveyninizden gelebilecek bir mirasla ilgili olabilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gizemli bir sis perdesinin arkasına saklanabilirsiniz. Bunun nedeni, çalışmalarınızın, dış müdahaleler nedeniyle sekteye uğrayacağı düşüncesi olabilir. İşlerinizi, gözlerden uzakta halletmek isteyebilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 57' 48" R
Ay
Balık
16° 32' 48"
Merkür
Koç
18° 44' 13"
Venüs
Boğa
05° 29' 30"
Mars
Koç
02° 32' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 35"
Satürn
Balık
16° 53' 23"
Uranüs
Boğa
22° 33' 23"
Neptün
Balık
29° 00' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 46"
Lilith
Başak
23° 44' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>