Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel anlamda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Her zamankinden daha açık sözlü olacaksınız ve ikna etme yeteneğiniz artıyor. Sevdiğiniz kişiyle düşüncelerinizi açıkca anlatabileceksiniz ve duygularınızı samimi olarak hissettirebileceksiniz. Ayrıca birlikte güzel ortamlara girme ve size zevk verece faaliyetlerde bulunma şansınız olacaktır.

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece verimli olacağınız ve üzerinde çalıştığınız konularla ilgili yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle zekanızı kullanarak ilginç oluşumların içinde yer alma ihtimaliniz olacaktır. Bir toplulukta veya bir grupta bulunan insanlarla tanışma olasılığınız yüksek olacaktır. Yeni kuracağınız iletişimler size büyük oranda şans getirecektir.

Maddi konularda kendinize yeni hedefler belirleyebileceğiniz ve yeni kazanç kaynakları sağlamaya yönelik çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda bazı yenilikler yapabilirsiniz, özellikle yöntemsel değişiklikler yapmaya yatkın olacaksınız. Bugün maddi konularda yeni girişimlerde bulunabileceksiniz.

Bir süreden beri biriyle devam eden bir sorununuz varsa çözüme yönelik harekete geçmek için çok uygun bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte işbirlikleri geliştirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu bulmanıza çok az zaman kaldı. Eski gamsız, tasasız günlerinize dönmek üzeresiniz. Büyük bir heyecanının eşiğindesiniz. Almanız gerekecek duygusal riskler bile bu heyecanın karşısında önemini yitirebilir. Önemli değişikliklerin yaşamınızı yeniden şekillendirmesi çok mümkün.

24 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:45 Merkür-Satürn görünümü, mali konularda hem hesabımızı bilmenin hem de piyasanın durumuna göre yatırım, alacak v.b konular üzerinde düşünmenin işaretçisidir. Yeni bir arayış, teklif veya gelişmenin de göstergesidir. Gecikmeler olursa eğer, bunları doğal karşılayalım. İşlerimizi daha dikkatli biçimde gözden geçirelim. Satürn sizin öz yöneticiniz ve bilge yönünüzdür. Eğer iç dünyanızda size rahatsızlık veren bazı meseleler varsa, bunları olgunlukla ve farklı bir pencereden ele almanızda yardımcıdır. Saat 18:41 Ay-Venüs olumlu görünümü, bazen sessiz bazen neşeli, bazen de sanki kimseyi umursamıyormuş gibi davranabilirsiniz. Bu gelgitler arasında, eğer birileri hoşunuza gidecek bir şeyler söylerse hemen kolayca ortama ayak uydurur ve sanki hiç bir şey olmamış gibi havadan sudan konuşabilirsiniz. Aşk iliklerinize kadar işlemiştir. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

24 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hislerinin yoğunluğu başını döndürebilir. Öğle saatlerinden sonra normale dönüp sağlıklı düşünebileceksin.

24 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyiflerin yerinde olduğu bugünü karamsar düşüncelerle bozmayın. Sorumluluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kadınlardan destek görebilirsiniz. Toparlamanız gereken işleriniz için uygun bir gündesiniz. Kabullenmeniz gereken durumlar olabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sizi etkileyen konulardan biraz uzaklaşmanızda fayda var.

24 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz. Temkinli davranmanızda fayda var. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olmalısınız.

24 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularında hareketlilik söz konusu olabilir. Kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz ancak yine de belirsizlikler önemli bir adım atmanıza engel olabilir.

24 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konulara odaklı olabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızdaki ağır işlerinizin ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek için gereken gücü kendinizde bulabilirsiniz. Sakinliğe ihtiyacınız olabilir.

24 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi kaynaklarınızın idaresi için gelişmiş teknik ve interaktif bankacılık sistemlerini aktif olarak kullanabilir, finansal iletişimlerinizde dikkatli operasyonlar yapmalısınız. Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve statükodan sıyrılmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Hayatınızın akışını yönlendirmek sizin elinizdedir. Toplumsal konulara odaklanıp kendi planlarınızı ve hedeflerinizi de buna göre dönüştürmek istiyorsunuz. Bu konuda ilerleme sağlayabilecek etkide bulunuyorsunuz.

24 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizde gerçekleşen çatışmalar veya ikili ilişkilerinizde yaşadığınız gerilim, gününüzü biraz huzursuz kılabilir. Olaylara müdahale etmemeli, herşeyin dışında kalmaya çalışmalısınız. Kendi köşenize çekilin ve dikkatinizi işlerinize yoğunlaştırın.

24 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 36' 41" R
Ay
Boğa
26° 37' 21" R
Merkür
Koç
22° 27' 06"
Venüs
Boğa
11° 24' 05"
Mars
Koç
06° 13' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 14"
Satürn
Balık
17° 16' 47"
Uranüs
Boğa
22° 50' 01"
Neptün
Balık
29° 09' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 30"
Lilith
Başak
24° 16' 27"
True Node
Koç
15° 18' 45"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>