Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi baskılıyorsunuz. Sorumluluk duygunuzu fazla geliştirmişsiniz. Bugün aşkla ilgili bazı kafa karışıklıklarınız olacak. Aşk ve sorumluluk birbirlerini besliyorlar mı yoksa tüketiyorlar mı şeklinde sorularınız olacak kendinize. Kendinizi yeni bir aşka ikna etmeye çalışacaksınız.

Bugün uzak durmaya çalıştığınız bazı problemlerin artık önünden bile geçmeme kararı alabilirsiniz. Böyle bir karalılık içinde görünüyorsunuz. Mesleğiniz her olumlu gelişmeye açık Siz de çalışma disiplininizle bunun tamamlayıcısısınız.

Hesabınızı biliyorsunuz. Eliniz sıkı değil. Dostlukta para paylaşımının savurganlıkta değil, sıkıntılarda olması gerektiğini düşünüyorsunuz. Bu bakışı para sevgisi diye tanımlayanlara aldırmamalısınız. Alacağınızı bugün de tahsil edemeyeceksiniz.

Son günlerde genel bir bedensel kırgınlığınız var. Terli rüzgara çıkmaktan, çok soğuk içeceklerden kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yönlüsünüz. Sizi yıpratan bazı ilişkiler içindesiniz. Günün ortasında içinizi aydınlatan bir telefonunuz olacak. Hakkınız olan bazı şeyleri elde edemediğinizi düşünüyorsunuz. Önümüzdeki gelecek günler bu düşüncenizi değiştirebilir. Bugün akşam saatlerinde önemli bir arkadaş toplantınız var. Arkadaşlarınızla oldukça eğlenceli zaman geçireceksiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 06:41 itibariyle, İkizler burcunda ilerleyen Ay ile Başak burcunda seyrini sürdüren Güneş arasında oluşacak sondördün gün boyu etkilidir. Önemli olduğunu düşündüğünüz konularla ilgili, iç gözlemde bulunursunuz. Bazı durumları ve insanları, olabilecek ihtimalleri göz önüne alarak inceleyebilirsiniz. Ne yönde karar alınmalı veya hangi yöne doğru adım atmalı diye düşünürsünüz.  Tabii ki hoşlanmadığınız ve hala kafanızda soru işaretleri bırakan meseleler olabilir. İhtiyaçlarınızın, sıkıntılarınızın gayet iyi farkında olduğunuz için yanlış bir karar vermemek için dikkat edersiniz. Saat 19:29 Ay-Satürn karşıtlığı, ilişki vekonularında yaptığımız içsel sorgulamaların işaretçisidir. Rutin hayatın gerekleri, sorumlulukları yorucu olabilir. Birilerine anlayış göstermek, çok çalışmak, çaba sarfetmek durumunda kalabiliriz. Gizli bir takım meseleleri sürekli aleyhimize gelişecekmiş gibi düşünmek yanlıştır. Toplumdan kendinizi soyutlamak, inzivaya çekilmek ve bir şeylere, kadere küsmek de aynı derecede yanlış olur. Sakin, dikkatli, bilinçli ve gayet akıllı şekilde kendimize bakmalı ve özen göstermeliyiz. Şifa teknikleri, meditasyon, olumlamalar, maneviyat, zikir ve dualar rahatlatıcı ve endişelerden uzaklaştırıcıdır. Saat 20:34 Ay-Mars karşıtlığı,ortamınızda bir hayli iletişimci olmanızı sağlıyor. Ancak henüz istediğiniz gibi hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda enerjiniz bu saatte pek yüksek değil. Saat 21:06 Ay-Neptün zorlu görünümü gerçekçi düşünmek gerektiğini işaret ediyor. Bastığımız yere dikkat etmeyi, meseleleri akılcı bir şekilde ele almayı bilmek faydalıdır. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Derin ve araştırmacı yapınızı daha da, derinleştirme ihtiyacı içindesiniz. Bugün, ele aldığınız her konuyu irdelemekten yorulabilirsiniz.. Aile olaylarında iletişim zorluğu yaşayacağınız bir gün.. Olayları yorumlarken, mantık süzgecinin çok önemli olduğunu onlara anlatmalısınız. Her şeye rağmen kalplerini kırmamalısınız.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düzeni bozabilecek kural dışı tavırlardan sakınmanızda fayda var. İş yerinizde veya üzerinde yoğunlaştığınız işlerde karışıklıklar veya huzursuzluklar ön plana çıkabilir. Tartışmalardan kaçınmak için, karşınızdaki kişilerin fikirlerini de almanızda fayda var. Acil kararlar almak veya hızlı ilerlemek yanlış yapmanız anlamına gelebilir. Sakin sakin ilerleyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta başında uzun uzun yazdığım zorlu açılar bugün kendisini gösterebilir. Gizli tehlikeler ortaya çıkabilir(örneğin ben, Pazartesi günü oldukça büyük simsiyah bir Akreple karşılaştım evde, ben onu bulmadan o beni bulmaz umarım diye endişeliyim), riskli durumlarla karşı karşıya kalabiliriz, rekabetçi, meydan okuyan, liderliği elinde tutmak isteyen veya saldırgan kişiler, acele veya yanlış adımlar atmamıza neden olabilirler. Karşı tarafı da dinleyerek ilerlemenin faydası olacaktır. Hızlı hareketler ufak tefek kazalara neden olabilir. Kemikler ve dişlerle ilgili sorunlara, maddi zorluklara açığız. İhmal, önemsememe veya tembellik edilen konular büyük problemlere neden olabilir. Örn: Gecikecekseniz haber vermelisiniz veya ben mutlaka o akrebi bulmalıyım v.b. (Detaylar önemliydi ve Pazartesi makalemizde mevcuttu, okumanızı öneririm Niobe'ce). Aynı zamanda, yanıltıcı kişilere ve yanılsamalara bağlı büyük adımlar atmamaya çok dikkat edelim. Altından kalkamayacağımız işlere girişme ihtimalimiz yüksek. Boyumuza aşan işlere kalkışmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı olaylar size kriz yaratabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal yönden bağlanmış hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi bozmamaya özen gösterin.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aldığınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Çalışkan olmanız üstleriniz tarafından taktirle karşılanıyor. Özlem duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken işleriniz bugün üzerinizde yük oluşturabilir. Birden fazla konuyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sizi engelleyen meseleleri gözünüzde büyütmeyin.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızda, bilhassa aşk ve çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinize keyif katacak etkinliklere katılabilirsiniz. Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz.Ay ve Plüton olumlu açı enerjisi size sevdiklerinize ve hayatınızdaki özel kişiye güven telkin etme fırsatı verecektir. Duygular yanında güven ve sorumluluk bilincine de haiz bulunuyorsunuz. Gece saatlerinde bu etkiler minimuma inip sizi bir parça uyuşuk hissettirecektir. aşk Burç burç yorumları günlük burç yorumları

25 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 20" R
Ay
Balık
09° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 50"
Venüs
Boğa
04° 54' 36"
Mars
Koç
02° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 57"
Satürn
Balık
16° 50' 59"
Uranüs
Boğa
22° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Başak
23° 41' 23"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>