Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde çok haklı ve insanca kaygılar taşıyorsunuz. Partnerinizin kendi kişisel sorunlarının baskısıyla değişebileceğinden korkuyorsunuz. Ona daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz.

Çalışma hayatınızdaki gerginliği çözene kadar,dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle bu konu üzerine konuşma fırsatınız olacak. Sorunun çözümüne büyük yararı olabilir.

Hesapta olmayan harcamalarla yüz yüze gelebilir, endişelenebilirsiniz. Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını erteleyebilirsiniz.

Sabırlı olmalısınız. Önünüzde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar var. Çevrenizde de kötü niyette insanlar görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlığa verdiğiniz değerin sergileneceği günlerdesiniz. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla çoktandır görüşmüyordunuz. Bu arkadaşınızla geleceğinizle ilgili bazı planlarınız olacak. Önümüzdeki günlerde hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı özlem yüklüsünüz. Onlara kısa ziyaretler yapmayı istiyor, ama buna zaman bulamıyorsunuz.

25 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı gününe, saat 06:16 itibariyle etkili Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisinde adım atıyoruz. Sağlığınıza, hijyeninize, kişisel bakımınıza, etrafınızda olan bitene, insanlara, durumlara titizlikle baktığımız bir gündeyiz. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmak durumundayız. Böyle günü verimli şekilde değerlendirmek mümkün olacaktır. Saat 07:16 Ay-Merkür görünümü, sıradan şeyler bugün sizi tatmin etmez. Bu belki bir ihtiras ama kendiniz adına en mükemmeli istemekte haklısınız. Yorulmadan çalışmak konusunda hiçbir zaman sorununuz olmamıştır. Bugün de yine aynı şekilde hem işlerinizin takibini yapabilir hem insanlarla uyumlu şekilde ilişki kurabilirsiniz. Bazen yoğunluk yükselebilir. Belirli bir plan doğrultusunda işlerinizi yaparken aksamalar oluşabilir. Rutin işlerinize ağırlık vermekte, daha önce başladığınız işleri bitirmekte yarar var. Saat 10:43 Ay-Güneş olumlu görünümü attığınız adım, giriştiğiniz bir mesele ve genel olarak moraliniz üzerinde faydalı bir tesirdir. Kendinize güveninizi yükseltir. Amacınız ne ise onun peşine düşersiniz. Saat 23:55 Ay-Venüs  mücadeleci görünümü, bir olayı, ilişkinizi, geçmişi ve geleceği aynı anda ele aldığınızı gösteriyor. Sanki hayat şu sıralar sizin açınızdan, yavaş çekime alınmış bir film gibi. Bazen bir hareketlenme oluyorsa da, sizi arzu ettiğiniz şey çok başka. Ben  kendinize çok fazla yüklenmemenizi tavsiye ediyorum. Dilerim ki, hepimiz için huzurlara vesile bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

25 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin kararlarına saygılı davranmak sizin yaşam tarzınız adeta. Onların fikirlerine aykırı davrandığınız zaman, huzursuz oluyorsunuz. Bugün anında müdahale etmeniz gereken konular gündeme gelecektir. Arkadaşlarınızla güç birliği içinde olacaksınız. Yaşlı ve tecrübeli kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz.

25 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ön planda olmadığınız ve geride durduğunuz konularda pozitif haberler söz konusu olabilir. Eski dostlarınızla yeniden görüşebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sosyal hayatınız biraz daha hareketli bir sürece giriyor. İyi değerlendirmelisiniz Sevgili Oğlak'lar.Günün Atmosferi:Aklımız biraz dağınık ve tedirginiz Bu aralar jestlere sürprizlere ve yeni fırsatlara oldukça açığız. Hayatımız kısa yolculuklarla ve yeni gündemlerle hareketlenebilir. Pozitif düşünüyoruz ve sosyal hayatımız dinamizm kazanıyor. Etrafımızdakilerin ilgisi üzerimizde olabilir. Aşk hayatımızda da olumlu gelişmeler kendini gösteriyor. Şu sıralar yeni ve sağlam dostluklar kurabiliriz. Fakat Neptün'ün etkisiyle kendimize olan güvenimiz bir nebze azalıyor ne yazık ki. Bir takım kişilerin bizi menfaatlerine göre şekillendirmeye çalıştıklarını gözlemleyebiliriz. Aklımız biraz dağınık ve duygusal endişe içinde olabiliriz. Karar alma noktasında zorlanabiliriz. Hatalarımızdan ders almamızda yarar var. Fakat kısa zamanda düzlüğe çıkıyoruz.

25 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde zihinsel olarak dağınık hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla ani kopmalar yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. İşlerinizde daha hırslı ve atak olabilirsiniz. Gelecek idealleriniz için mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz.

25 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden olumsuz tepkiler alıyorsunuz. Kendinizi sorgulamayı bilmelisiniz. Sürekli ben merkezci oluşunuz diğer insanları bıktırıyor. Bu aralar fazla stres yaşıyorsunuz.

25 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızdan uzaklaşmak, değişik ortamlarda bulunmak ön planda olacak.Planlarınız için kendinizi heyecanlı hissetmek, yaşamdan alacağınız zevki ikiye katlayabilir.

25 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel ve fikirsel bütünlüğünüzü korumak üzerine düşünce üretebileceğiniz bir salı günü deneyimleyeceksiniz.Fikir ve inançlarınızdaki titizliği bir nebze yumuşatmak ve farklı bakış açılarına yönelebilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz. Uzak Doğu felsefelerini incelemek ve farklı öğretilerle haşır neşir olmak üzere gününüzü planlayabilirsiniz. Fikirlerinizde esnek, ancak kuşkucu ve araştırmaya eğilimli bir yapıda olabilirsiniz. Bilinmeyeni araştırma ve ortaya çıkarma amacıyla Ay'ın Başak burcu geçişini değerlendirebilirsiniz.

25 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

25 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 54' 21" R
Ay
Boğa
16° 06' 18" R
Merkür
Koç
21° 48' 08"
Venüs
Boğa
10° 30' 13"
Mars
Koç
05° 39' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 56"
Satürn
Balık
17° 13' 20"
Uranüs
Boğa
22° 47' 29"
Neptün
Balık
29° 07' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 09"
Lilith
Başak
24° 11' 36"
True Node
Koç
15° 21' 30"
Son Güncelleme : 08/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>