Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Garip bir ilişki içindesiniz. Böyle yıpratıcı bir ilişkide sizi cezbeden tek şeyin, ona duyduğunuz güvensizlik olduğunu kabul edemiyorsunuz. Sizin tutkulu, onun ise son derece rahat olmasının çok basit bir nedeni var. O sizi söylediği kadar değil, gösterdiği kadar seviyor. Hepsi bu.

Birtakım insanlara karşı inisiyatifi elden bırakmamanız gerekiyor. Kişilik yapınız ve konumunuz buna engel değilse de, arada bir tutan yufka yürekliliğiniz inisiyatifsiz davranmanıza yol açabiliyor.

Masraflarınızın azlığını göz önüne aldığınızda, birikim sağlamak için belki de ömrünüzün en uygun dönemini yaşadığınızı göreceksiniz. Oysa kendinize hiç gerekli olmayan yapay masraflar icat edip duruyorsunuz.

Duyguların aynı boyutta yaşandığı ilişkileri tercih etmelisiniz. Siz sevgilinizi kaybetmemek adına kendinizi yiyorsunuz. O ise sizi kaybedip kaybetmemeyi o kadar umursamıyor. Bunun hiç eşit bir ilişki olmadığını görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı çok etkileyen bir konuda büyük bir yanılgı içindesiniz. Gizem gibi algılayıp iyice kendinizi kaptırdığınız görüntü aslında bir yanılsama. İşinizin ve bütün insan ilişkilerinizin bu yanılsamanın sizde yarattığı gerginlikten nasıl yara aldığını görüyor ve bir şey yapamıyorsunuz. Son zamanlardaki temel çelişkiniz olan bu sorunun anahtarı sadece sizde.

25 Eylül 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar,  saat 01:27 itibariyle etkili olacak  Merkür-Pluto mücadeleci görünümü zorlayıcı olabilir. Ancak burcunuzda ilerleyen Pluto sizden yana.  Tek sorun, birilerine veya sisteme uyma mecburiyeti. Bir yandan tarafsız düşüneceksiniz diğer yandan gücü elde etmek için yoğun bir çalışmayı kabul edeceksiniz. Bunlar zor gibi görünebilir. Ancak, Merkür geri hareket dönemindeyiz.  Size üç şey gerekli. Kendinize güvenmek, iyi iz sürmek ve olan biten durumları bilinçli şekilde gözlemlemektir. 25 Eylül saat 05:18-12 Kasım saat 23:41 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Mars süresince,  hem yapımız gereği tedbirli davranacağız hem de sürecin niteliği gereği bilinçli şekilde hareket edeceğiz. Yüksek eğitim düşünüyorsak hazırlıklarımızı sürdüreceğiz, çalışacağız, eksiklerimizi tamamlayacağız. Başka birdüşünüyorsak, yeteneklerimize göre tercihlerde bulunacağız, planlamalarda bulunacağız. Yabancı bir ülkeye, şehire yerleşmek istiyorsak, titiz gözlemlerde bulunarak, eksileri artıları hesaplayacağız. Aktif olmak isteyeceğiz. Fakat bu düşünülmeden her şeye atlamak tarzında gelişmeyecek. Eğitimi, bilgilenmeyi, detaylı çalışmayı, fikirlerimizi dışa yansıtırken, projelerimizi dışa sunarken başkalarının da görüşlerine yer vereceğiz. Bize uysa da uymasa da, birileri canımızı sıksa da, ne diyor bu kişi diye bir kulak vereceğiz. Titizleneceğiz işlerimizde. Her zaman olduğu gibi, bir işçi gibi emek sarfedeceğiz. Zor değil ama eğer söz konusu bir Oğlak ise, bunları yapmak zor gelmez. İşimiz, ekmeğimiz, inandıklarımız için gayret göstereceğiz. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu En güzel şekilde hissedeceğimiz Nice Bayramlara Ağız tadımız ve huzurumuz yerinde olsun Hanelerimiz bereketle dolsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

25 Eylül 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı davranmanız gereken zamanlarda dahi sakin ilerlemeniz gereken günlerdesiniz. Bir süredir size problem yaratan olayları ya da durumları kesin şekilde çözme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak, bazı olayları en ince detayına kadar konuşmak ileride pişmanlık duyacağınız olaylara neden olabilir.

25 Eylül 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır size sorun yaratan veya rahatsızlık veren olay ve durumları yönetebilecek kabiliyettesiniz veya bu konuları halletmenizi sağlayacak her şeyi uzun zamandır kendi içinizde saklıyordunuz. Bugünlerde, bu yönlü müdahalelerde bulunmak isteğiniz artabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde hoş ortamlar yok değil, ilişkilerimizde olumlu diyaloglar kurabilir ve bol bol sosyalleşebiliriz. Bayram atmosferini bozmak istemiyorum, ama özellikle gece yarısına doğru saatlerden itibaren on gün boyunca pek parlak bir süreçteyiz diyemem. Bugün özellikle akşam saatlerinden itibaren, üzerimizde gereksiz bir enerji hissedebilir, ona buna çatma, onla bunla tartışma veya alelacele hareketlerde bulunup onu bunu kırma, oraya buraya çarpma türünde eğilimlerde bulunabiliriz. Enerjiyi dengeleyebilir, diyaloglarda uyumu sağlayıp, gerilimden kaçarak, ani hareketler yerine yavaş hareket edip sakarlıkların ve ufak tefek kazaların önüne geçebilirsek ne ala! Özellikle Cumayı Cumartesi ye bağlayan gece türlü çeşitli stres içeren durum, öfkeli, dominant, despot veya saldırgan kişiler ya da ilerlememizi engelleyen durumlar söz konusu olabilir. Önümüzde bir duvar var veya üstümüze bir duvar yıkılmış gibi hissedebiliriz. Ülkemizi ilgilendiren başlıklarda da hassasiyetler oluşabilir, ama bayram bayram uzun uzun yazmamayı tercih etsem iyi olur Niobe'ce. Sonuçta bu tür olaylar hangi alana odaklanmamız gerektiğini anlamamıza yardım etmesi bakımından eğitici olarak da değerlendirilebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Eylül 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı işleri organize etmek size süre kazandırabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda risk almamaya özen gösterin. Ani tepkilerden kaçının.

25 Eylül 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZİ çalışma yaşantınıza yansıtabildiğiniz müddetçe mutlu olan siz bugünpotansiyelinizi yüksek seviyelerde tutmalısınız.

25 Eylül 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Eylül 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Grupsal işlerde isteğiniz yüksek, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Yalnız yoğun duygularınız tartışma ortamlarını körükleyebilir, çevrenizdeki insanları kaçırmamalısınız.

25 Eylül 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı, yabancılar, yabancı kültürler bu dönem çok daha fazla ilginizi çekebilir, çok fazla yorucu seyahatler gündeme gelebilir. Eğitim alanında özellikle üniversite seviyesinde stresli koşullar oluşabilir. Hayata dair daha büyük düşünebilir, önemli, mevki statü sahibi güçlü kişilerle bir araya gelebilir ve onlardan destekler alabilirsiniz.

25 Eylül 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

25 Eylül 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 30' 05" R
Ay
Akrep
01° 29' 22" R
Merkür
Boğa
07° 14' 21"
Venüs
Boğa
26° 34' 04"
Mars
Koç
15° 37' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 50' 40"
Satürn
Balık
18° 08' 59"
Uranüs
Boğa
23° 32' 55"
Neptün
Balık
29° 27' 14"
Plüton
Kova
02° 01' 35"
Chiron
Koç
21° 45' 34"
Lilith
Başak
25° 38' 28"
True Node
Koç
14° 55' 11"
Son Güncelleme : 21/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>