Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk için çok şeyi göze alacağınızı söylemenize rağmen, sağlam ve uzun bir ilişkiyi aşka tercih ediyorsunuz. Artık aranızda aşk olmamasına rağmen yaşadığınız birliktelikteki güven ve huzur size yetiyor.

Aklınızdaki bir işle ilgili çok sabırlı davrandınız, çok beklediniz, ama yakında bunun karşılığını alacaksınız. Bugün işle ilgili alacağınız bir haber umutlanmanıza neden olabilir. Umutlarınız boşa çıkmayacak.

Çok yakında yaptığınız büyük bir ödeme gözünüzü korkutuyordu ama korktuğunuz gibi olmadı. Önceden belli bir hazırlığınız olduğu için, kolayca üstesinden geldiniz. Parayla ilgili iyi haberler alabilirsiniz.

Uzak bir akrabanızın sağlık sorununun çözümü için sizin desteğinize ihtiyaç var. Koşullarınız uygun olmasa da yardım edecek en uygun kişi sizsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden pişmanlık duymuyorsunuz ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızı bir kez daha hatırlayabilirsiniz. Son günlerdeki hareketlilik enerjinizi aldı götürdü sizden. Bu aralar biraz dinlenmeniz, enerji depolamanız gerekebilir.

25 Haziran 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 07:08  Ay-Merkür olumlu görünümüyle güne adım atıyoruz. Görüşme-haberleşme-yazışma, anlaşma, uzlaşıya varma anlamında etkilidir. Ne zamandır arzu ettiğiniz, beklediğiniz bir haberi alabilir, karar verebilirsiniz. Saat 14:06 Ay-Pluto görünümü,  özellikle çevrenizdeki insanlar veya genel olarak dış dünyada ilişkilerinize özen göstermek mecburiyetinizi işaret etse de, siz gayet iradeli bir şekilde bunun ayarını yapabilirsiniz. Saat 20:15 Ay-Venüs olumlu görünüm etkisi altında, ailevi ve dış dünyadaki tüm ilişkilerinizde huzur ve uzlaşıya ihtiyaç duymaktasınız. Gururlusunuz. Belki de bu yüzden egonuzu önde tutuyorsunuz. Birileri sizi yanlış anlasa da, siz kendinizi iyi tanıyorsunuz. O yüzden kimseye taviz göstermiyorsunuz. Beni anlamak isteyen anlar, anlamıyorlarsa kendileri bilir diye düşünebilirsiniz. Gönlünüzün huzurla buluşacağı, mutlulukla ışıklanacağı bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Haziran 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğunuz şartları yeniden yapılandırmak adına, eski deneyimlerinizden yola çıkarak, olayların köküne mantıklı bir şekilde yaklaşacaksınız. Hedeflerinizi kendinizi yönlendirmek istiyor ve başkalarının fikirlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. İhtiyaçlarınızın sınırı yok biliyorsunuz ve oto kontrol sisteminizi geliştirmelisiniz

25 Haziran 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda daha fazlasını vaat eden her tür iş, ilişki veya proje ilgi alanınıza girebilir. Bugünden itibaren, 29 Haziran tarihine kadar maddi açıdan kısmen şanslı tarihler diyebilirim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Haziran 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde yoğun bir gündeminiz olabilir. İletişimin hızlı aktığı zamanlar var. Gün içinde hedeflerinize ulaşmak için uygun koşullar oluşacak. Sağlam temeller atmak isteyeceksiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapmak isteyebilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer hırslarından sıyrılmanızın nedeni biraz da yorgunluğunuz. Aşk hayatınızda her şey yolunda gitse de siz negatifsiniz ve sorun yaratıyorsunuz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda sizi öne çıkaracak muazzam bir teklif alabilir, çalışmalarınızda hayal ettiğiniz gibi bir ilerleme yapabilir ve hemhayatınız hem de özel yaşamınızda hayal ettiğiniz haberleri alabilirsiniz. Enerjinizi çalışma yaşamınıza yansıttığınız bugün, görüşmeler vehayatınız açısından son derece pozitif bir zamandasınız.

25 Haziran 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer alanlarınızda kendinizi ortaya koymak önem kazanacak. Davranış değişikliğiniz,alanlarınızda farklı konu ve olaylara kanalize olmanıza neden olabilir.

25 Haziran 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıkla ilgili bir takım sorunlar sizi son 1,5 aydır sıkıntı yaratmış olabilir, günlük işlerinizde aksilikler, bozulan aletler, tamirat gerektiren işler..vs ama bu süreç sona eriyor artık. Fakat şimdi mücadele, efor gerektiren, çaba sarf edeceğiniz zaman zaman stres yaratacak alan ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkileri üzerine olacaktır. Sabrınız sınanabilir, ilişkilerde hassas olabilirsiniz.

25 Haziran 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Haziran 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>