Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi bir an evvel toparlamanız, sizi bir anda sorunsuz biri yapabilir. Geçmişe olan özleminizi tek yanlı yaşıyorsunuz belki de. Uzaklarda bir yerde gördüğünüz umut, kapınızın önünde olabilir.

Epeyce önce yaptığınız hayati görüşmenin yanıtı, o günlerde beklediğinizinki gibi gelebilir. Yeni haftada sizi yine yorgunluklar ve onların arasına sıkışmış beklenmedik bir sevinç bekliyor.

Bir yakınınıza verdiğiniz maddi destek size garip bir eziklik yaşatabilir. Sizi sarsacak para sıkıntıları görünmüyor. Zihninizi meşgul eden senedinizin ödenmesinde bir probleminiz olmayacak.

Bir arkadaşınızla ilgili yapılan dedikoduların üzerine gitmenizde yarar var. Bu, sizin iyi bir dostluk gösteriniz olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruh durumunuz bugünlerde bir coşma isteği içinde. Bugünü, özel günler sayfanıza yazmanız çok mümkün. Biraz duygusallığın pençesindesiniz. Kırılganlığıedinmiş gibi davranışlarınız var. Akşam saatlerinde alacağınız telefonda uzun, uzun konuşup konuşmanın ardından alacağınız karara bağlı olarak, o an ve önümüzdeki günlerde tavırlarınızı yeniden şekillendirebilirsiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:26-19:16 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında Çarşamba günümüz başlayacak. Soğukkanlı bir şekilde hareket etmek, keskin kararlardan uzak durmak yararlıdır. Huzurunuzu önemseyiniz. Günü olumlu yönde değerlendirmek için, moralinizi yükseltecek olan her ne varsa ona yönelin. Karışık, can sıkıcı veya kafa kurcalayıcı olan meselelerden uzak durmaya çalışın. Saat 06:57 Merkür-Satürn kavuşumu, iç dünyanızın kapılarını dışarıya kapatarak, kendinizle baş başa kalmanın işaretçisi olsa da,  bir işin bitirilmesi, üzerinde düşünülmesi, tamamlanması anlamındaki çalışmalar için gayet faydalıdır. Tabii ki hızlı ve aktif olmamız gerekirken, kolayca dağılmamız da mümkündür. Bazen öyle sıkılırız ki, üstümüzdeki baskıdan bunalırız her şeyi bir yana atmak isteriz. Ancak sorumluluk sahibi oğlaklar için bu durum enderdir. Benim size tavsiyem sağlığınıza da önem vermenizdir. Dinlenmeyi, kendinizden bu kadar taviz vermemeyi de biliniz. Saat 09:15 Merkür-Neptün arasındaki zorlu görünüm, bir türlü bitiremediğiniz, üstünde hesap kitap yaptığınız halde içinden çıkamadığınız işlerin canınızı sıkmasına neden oluyor. Ancak dışa pek renk vermeye çalışıyorsunuz. Özellikle ilişki meselelerinde bir hayli düşünmektesiniz. Saat 18:31 Merkür-Mars görünümü,hayatımız, sorumluluklarımızın bilinci içinde hızlı ve oldukça aktif şekilde görevimizi yapmaya gayret edeceğiz.  Görüşmeler, toplantılar, işveren veya diğer kişilerle iletişimi güçlü tutmamız gerekiyor. Ay-İkizler burcu seyri, saat 19:16 itibariyle etkilidir. Bu geçiş enerjisi,  aktif düşünmemizi sağlıyor. Bilgimizi ortaya koyma hevesliliğimiz oldukça yüksek. Bu enerji bize neler sağlar? Her şeyden önce özgürlük demektir, isteklerimizin yerine gelmesi için yaratıcı yönlerimizi öne sürmek, liderlik etmek ve yeniliklerde bulunarak kendimizi rahatlatmak, kısaca ruhumuzun doyması anlamına geliyor. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan gönlümüzce akşam saatlerini geçirelim. -Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında düşüncelerimizi ifade edebilir ve birilerinin anlayacağını umarız. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Kasım 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Genelde istikrarlı, inatçı veya ısrarcı olmanın faydasını görüyorsunuz. Ancak bugünlerde bu durum düşüncelerinizde haklı olsanız bile aleyhinize sonuçlar doğurabilir.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlattıklarınızla, kazançlarınızla veya kayıplarınızla ilgilenmeyen kişiler size karşı ilgilerini kaybettiklerini düşünmenize neden olabilirler, ama aslında bu şekilde düşünmemeli ve onların hayatlarında neler olduğunu öğrenmeye çalışmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karmakarışık durumlar, fikir değişiklikleri, yanıltıcı bilgiler, yanıltıcı kişiler, yanlış haberler(medya ve sosyal medyadakiler dahil) ve sürekli değişen bilgi ortamı kafamızı karıştırabilir. İşin en kötüsü ortaya atılan bir haberin veya bilginin hızla yayılması olacaktır ki, bu da ne yapılacağına karar vermeyi iyice zorlaştırır. Ya da kendi fikirlerimiz sıklıkla değişebilir veya belirsizliklere bağlı endişelere kapılabiliriz ya da kendi kendimizi ve inandıklarımızı veya hayat görüşümüzü sorgulayabiliriz. En güzeli birkaç gün için düşük profil çizmek ve fikirler netleşene ya da bilgiler kesinlik kazanana kadar harekete geçmemek olacaktır. Uluslar arası konular, inançlar veya ideolojilerle ilgili başlıklar da yine gündemde sıklıkla yer alabilir bugünlerde. Ani tepkiler vermekten, sert açıklamalardan ve sözel tartışmalardan kaçınmakta fayda var bugünlerde.

24 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi yaymak ve bu konuda destek görmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Başkaları ile birlikte olduğunuz zamanlarda sözlerinize dikkat etmenizde fayda var. Risk almak için uygun bir gün değil. Akşam saatlerinde sorumluluklarınız artabilir.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yaşamınızda da aşk yaşamınızda da biraz stresli günler geçiriyorsunuz. Ancak dostlarınız yanınızda ve kendinizi bu nedenle başarılı saymalısınız.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Kasım 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka insanların sorumluluklarını yüklenirken dikkatli olmalısınız. Bugün yakın çevrenizle ilgili konularda ve iletişime dayalı işlerinizde yanlış yönlendirilmeler söz konusu olabilir.

25 Kasım 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Estetik yaptırmak, güzelleşmek uğruna adımlar atmak, saç rengini değiştirmek, fiziksel olarak değişiklikler yapmak için gayet  uygun bir dönem. Estetik müdaheleler için önümüzde ki  10 günü rahatlıkla kullanabilirsiniz  Çevrenizde ki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, hayatınıza zorluk çıkarabilirler

25 Kasım 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

25 Kasım 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 20' 36" R
Ay
Koç
07° 19' 21"
Merkür
Koç
19° 41' 47"
Venüs
Boğa
07° 14' 43"
Mars
Koç
03° 37' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 38"
Satürn
Balık
17° 00' 29"
Uranüs
Boğa
22° 38' 18"
Neptün
Balık
29° 03' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 29"
Lilith
Başak
23° 53' 60"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 05/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>