Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinize ettiğiniz itiraflarda bazı noksanlıklar da olabilir. Doğru tespitleriniz var, kıskançlıklar genellikle haklı nedenlere dayanıyor. Ama çok ender de olsa, tersi de mümkün.

Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Başarılarınız, çalışma temponuzun karşılığı. İşinize olan bağlılığınız, kişisel yetenekleriniz önünüzü açmaya devam edecek.

Beklentilerinizi sınırlamalısınız, daha sıkı bir para politikası izlemeniz yararlı olacak. Beklentilerinizi tam karşılayacak standardı, hiçbir çalışma temposunun kazandıramayacağını biliyorsunuz.

Bazı diyaloglarla, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlamak sizi mutlu edecek. Aşk yaşamınıza hakkettiği kadar sıcak ve saygın bakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizde bazı ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz ve enerjinizi bu gelişmelere yönlendirmeniz gerekebilir. Yeni kişilerle tanışabilir yada yeni bazı oluşumlarla karşılaşabilirsiniz. İç dünyanızda bazı çelişkiler ortaya çıkabilir ve duygusal olarak küçük bir sorun yaşayabilirsiniz. Ancak genel olarak düşüncelerinizi istediğiniz alanlara olumlu olarak kanalize etmeui başaracaksınız. Yakın çevrenizle diyaloglarınız gelişmeye başlıyor ve ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

25 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:57 Ay-Neptün görünüm etkisiyle Çarşamba gününe adım atıyoruz.   İşlerinizi düzgün bir şekilde planlamakta zorlanıyorsanız hemen  durun ve bir daha gözden geçirin. Belki de gereksiz meseleler yüzünden zaman kaybediyor olabilirsiniz. Saat 14:17 Ay-Jüpiter görünümü, bir meseleyi iki yönüyle ele alarak gözden geçirmenin ve maddi konularda abartıdan uzak şekilde düşünmenin doğru olacağını gösteriyor. Saat 19:29 Ay-Uranüs olumlu görünümü seçimlerinizi, geçmişe ait meseleleri  mantıklı bir şekilde gözden geçirmekte fayda var. Hızlı düşünen aklımız, yenilikten yana olan gönlümüz bizi şaşırtmasın. Olana bitene iyice bakalım. Saat 21:25 Güneş-Satürn görünümü, hayallerimizde yer alan huzurlu bir yuva kurmak, orada yaşamak, paramızı kazanmak, geleceğimizi teminat altına almak anlamında yeni bir bakış açısı kazandırıcı ve bütün bu konularda doğru bir yön tayin edebilmemizde destekleyicidir. Kim bilir bugüne dek neler yaşadınız, neler gördünüz, ne tecrübeler kazandınız. Belki huzur bulamadınız, belki içiniz yandı, sustunuz konuşamadınız. Bir adım atmak istediniz ancak iki adım geri gittiniz. Bunlar hayata dair durumlar. Güzellikler gibi zorlukları da var yaşamın. Ancak şimdi, bu görünüm sayesinde, ne yapmak istediğimizi, yolumuzu, hedeflerimizi, arzularımızı elde edecek şekilde planlamalarda bulunacağız. Satürn geri hareket dönemindeyiz. Belki biraz yavaşlamış olabiliriz. Ancak bu, bir tomurcuğun dalında  açmaya hazırlandığı süreçtir. Bu denli kıymetlidir. Sizler şimdi, korku ve endişelerinizden uzaklaşma, kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda derleyip toparlanma yönünde güç kazanacaksınız. Bu gücün tam olarak yerli yerine oturması için sabırlı olunuz. Bu bir start ve siz her gün bir adım sonra bir adım daha atarak size uygun bir dünya kurabilirsiniz. Günün her birimizin hayatında olumlu gelişmeleri başlatıcı olması dileğimle,

25 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendinizi savunma ihtiyacı içindesiniz. Güzel konuşmalarınızla çevrenizi etkileyecek ve karşıt düşüncelere karşı güzel bir konuşma yapacaksınız. Verici ve paylaşımcı yönlerinizi olumlu bir şekilde yansıtabiliyorsunuz. Kendinizi anlatma çabaları içindesiniz. İlginç bir gün.

25 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz veya evinizle ilgili sorumluluklarınız, yükümlülükler ve görevler ön plana çıkmaya başlıyor. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular istediğiniz hali almaya başlıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı hayatınızın önemli alanlarında ilerlemeniz için istekliliğinizi arttırmakla kalmayıp, bu işler için gerekli planları yapmanızı sağlayacaktır. Önemsediğimiz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, iletişimimizin(görüşme, buluşma, yazışma, toplantı v.b) artabileceği, uzun vadeli adımları destekleyen, ilerlememizin önünde kısmen daha az pürüzle karşılaşacağımız ve zihinsel anlamda hızlı olduğumuz birkaç günlük süreçteyiz. Otorite konumundaki kişilerce(yönetici, baba, öğretmen v.b) desteklenebilir veya bu tür kişilerle görüşme olanağı bulabiliriz. Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

25 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar varken buna cesaret edemiyorsunuz.

25 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hissettikleriniz, söylemek istediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutmayabilir ve insanlar sizin öfkeli taraflarınızı görebilirler. Özellikle yakın ilişkiler, patronlar ve aile ilişkilerinde dengeli ve uzlaşmacı davranmaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

25 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kalabalık insan grupları arasına girme isteğiniz artabilir. Sosyal hayatınızın canlanması ve oldukça renklenmesi mümkündür. Sosyal ilişkiler kurduğunuz kişilere açılmanız, sorunlarınızı paylaşmanız da günün ana konularından olabilir.

25 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>