Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şaşırtıcı sürprizler, hala kararsız olan adımlarınızı hareketlendirebilir. Onun bu konudaki kararlılığı, sizin kararsızlığınızı epeyce etkileyecek gibi görünüyor. Kendinize fazla güvenmeyin.

Çabalarınızın karşılığını göreceksiniz. Bu konuda size umutsuzluk aşılayan görüşlerin altında cesaretsizlik var. Sizi sınırladığını düşündüğünüz ilişkiler, önümüzdeki günlerde desteğe dönüşebilir.

Süreklilik arz eden olumsuz alışkanlıklar sizi borç-alacak konularında yeni kararlara yöneltebilir. Önümüzdeki günlerde kendinizi oldukça çaresiz hissedeceğiniz, ama doğrudan ilgili olmadığınız para tartışmaları yaşayabilirsiniz.

Belli konulardaki duyarlılığınızı köreltmeye yönelik davranışlara tepkisiz kalıyorsunuz. Hakketmeyen birtakım insanların, sizin üzerinizdeki etkilerini azaltmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üç arkadaşınızın yaşadıkları ortak sorun sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bu sorunun sizi de içine almasından çekiniyor, bunu istemiyorsunuz Verdiğiniz bir sözün arkasında durmakta güçlük çekebilirsiniz. Koşulların birden elverişsiz hale gelmesi sizi zor durumda bırakacak. Bu durum, bir kırgınlığın hedefi olmanıza yol açarken, siz de kendinizi pek haklı göremeyeceksiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 25 Mayıs saat 22:45 tarihinde İkizler burcunda doğacak Yeniay, becerilerimizihayatında veya günlük yaşantımızda gösterme arzumuzu işaret edecek. Oğlaklar zaten pratik kişilerdir. Bu Yeniayda bu yönünüz, işinize yarayacaktır. Sözgelimi bir yeteneğinizi geliştirme ve bundan kazanç elde etme yönünde girişimde bulunabilirsiniz. Detaylar üzerinde durmak biraz yorucu gelse de, bütüne bakıldığında gayet başarılı sunumlarda bulunabilirsiniz. Yeniayın yöneticisi Merkür-Boğa burcunda sizleri destekleyicidir. Maddi açıdan konforlu bir yaşam sürmek, aşkta anlaşabileceğiniz kişileri tercih etmek, uzun vadeli düşünerek kararlar vermek gayet mümkündür. Yenilikten yanasınız ancak bu yeniliklerin özünde kaliteye verdiğiniz önem fazlasıyla görülecektir. Bu Yeniay, şimdilik küçük bir adım gibi dursa da, ileride gelişmesi ve kazandırıcı olması mümkündür. Yeter ki iletişimi, sosyal paylaşımları ve fikirlerinizi ifade etmeyi bilin. Gerisi kolay. Yeniayın görünümleri, ustalık geliştirme, bir işi öğrenme, öğretme ve belli bir disiplinle çalışma, işinize sahip çıkarak güvenle ilerlemeniz yönünde önemlidir. Eş veyaortağınızdan destek görebilirsiniz. Bir ufak kredi çekerek başlarsınız. Daha sonra geliştirir ve işinizi büyütürsünüz. Eğer bir işe girecekseniz mutlaka sigortalı olunuz. Bir başka görünüm, aile içinde bazı konuların sizi gergin hale getirebileceğini işaret ediyor. Olgunlukla ve karşılıklı iletişimi önemseyerek yaklaşımda bulunursanız bunlar çözümlenebilir. Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi kafaya takman çevrene olumsuz yansıyabilir. Tanıştığın insanlara şans vermekten geri kalmayacaksın.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yeni sınırlar çizmenin zamanı geldi. Duygularınızı daha iyi yönetebileceğiniz özel bir gün.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Bugün kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Günün ikinci yarısında çalışma hayatınızdaki konular ön plana çıkabilir. Yeni işler, yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cesur ve enerjik olabilirsiniz ancak dikkatli olmak zorundasınız. Ufak tefek konularda geri adım atmak için bahane arıyor gibisiniz. İşlerinizi aksatmamaya çalışın.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniaydanve hizmet alanlarınızla ilgili yenilikler adına faydalanmalısınız. Yeni bir işe başvurmak, yeni bir projeye dahil olmak için harika bir dönem. Sağlığınızı ilgilendirecek önemli adımlar atılabilir. Aile ilişkilerinize dikkat edin ve inatlaşmalardan kaçının.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün ortasına kadar yavaş ilerleyen gündelik işleriniz akşam saatlerinde meydana gelecek İkizler burcundaki Yeni Ay ile hız kazanacaktır. Kariyerinizde yeni bir takımın liderliğini üstlenebilirsiniz. Gelecek günlerdeki yoğun tempoyu göğüslemek için bugünden kalıcı planlar yapmakta fayda var. Kardeşlerle yapacağınız görüşmeler kariyer planlarınızı yavaşlatmasın.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

25 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 57' 48" R
Ay
Balık
16° 32' 48"
Merkür
Koç
18° 44' 13"
Venüs
Boğa
05° 29' 30"
Mars
Koç
02° 32' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 35"
Satürn
Balık
16° 53' 23"
Uranüs
Boğa
22° 33' 23"
Neptün
Balık
29° 00' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 46"
Lilith
Başak
23° 44' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>