Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta tatsız durumlar düzelecek. Partnerinizle birbirinizin yeni ve değişik yönlerini keşfedeceksiniz. Sürüncemede kalan ilişkiniz daha da netleşecek. Ancak sevgilinizin davranışlarının değişmesi ile hemen güvensizlik duyguları içerisine girmemelisiniz. Onunve aile yaşamında kafasına takılan ve sizi de sıkmamak için anlatmak istemediği sorunları olduğunu anlamanız gerekiyor.

İş yaşamında bugün bir zafer kazanacaksınız. Çeşitli eleştiriler veya engeller yüzünden yarım kalan işinizin sizden bir an evvel tamamlanması istenecek ve buile ilgili övgü alacaksınız. Böylece hevesle yeni projelerinize de başlayacaksınız. Önemli teklifler karşınıza gelecek. İkili ilişkilerde daha ikna edici olacaksınız. Venüskonusunda size yardımcı olacak. İş gücünüz artacak. Yoğun çalışma ortamında bile kendinizi zinde hissedeceksiniz.

Parasal bakımdan aile desteğiniz devam edecek. Ailenizden aldığınız destek size özellikle partneriniz karşısında güç verecek.

İş hayatınızda şansınızı açıldığı bugün aşk veya başka kompleks takıntılarla zihninizi meşgul etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bugün bu konuda alacağınız uyarıların haklılığı, haksızlığı konusunda iyi düşünmelisiniz. Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçebilir ve yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 10:46 Ay-Mars görünümü sizi harekete geçirir. Fakat paramıza dikkat edelim. Gereksiz harcamalardan uzak duralım. Saat 12:53 Ay-Uranüs olumlu görünüm etkisinde kısıtlanmak istemeyiz. Bir yandan güvenli olanı elde tutmak diğer yandan farklı bir şeyler yaparak hayatınızı renklendirme ihtiyacınız yoğundur. Saat 14:02 Ay-Jüpiter görünümü, duygularınızı gayet ciddi ve işlerinizi planlı ve gününüzü belli bir düzen içinde geçirmeniz gerekebilir. Ancak insanlarla temasınızda bu sert duruş, bazı kişilere garip gelebilir. Bu nedenle gerektiğinde hoşgörülü davranmak iyidir. Tabii ki, insanların da size karşı saygılı ve nazik davranmasını bekleyeceksiniz. Sınırlarınızın aşılmasından hoşlanmazsınız. Saat 21:11-26 Şubat saat 03:24 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Özellikle parasal ve toplumsal aktivitelerinizde, paylaşım içeren konularda ne dediğinize ne yaptığınıza dikkat ediniz. Sizin iyi niyetli bir hareketinizi, sözünüzü başkaları, farklı yönlere çekebilirler. Gününüz güzel geçsin, huzurunuz her daim yerinde olsun. Mutluluklar dileğimle,

25 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararları sonunda alacaksın. Çevrenle ve ailenle iletişiminin yoğun olduğu bir gün geçirebilirsin.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tercihlerinizin doğruluğunu ölçüp tartacağınız önemli bir gün. Ailenizle olan paylaşımlarınızda alacağınız sorumluluklarınız güne damgasını vurabilir. Maddi kazanımlarınızı dikkatli yönetmeniz gereken bir süreç.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde yakın çevreniz ve düşünce dünyanız çok hareketli. Ancak parasal konularda da tamamlanması gereken işler olabilir.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden olumsuz tepkiler alıyorsunuz. Kendinizi sorgulamayı bilmelisiniz. Sürekli ben merkezci oluşunuz diğer insanları bıktırıyor. Bu aralar fazla stres yaşıyorsunuz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neşenizi artıracak kişilerle görüşmek öne çıkabilir. Bugün, olumsuz hiçbir şey duymak istemeyebilirsiniz. Özellikle parasal konular gün boyunca kafanızı fazlasıyla kurcalayabilir.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve statükodan sıyrılmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Hayatınızın akışını yönlendirmek sizin elinizdedir. Maddi kaynaklarınızın idaresi için gelişmiş teknik ve interaktif bankacılık sistemlerini aktif olarak kullanabilir, finansal iletişimlerinizde dikkatli operasyonlar yapmalısınız. Bilinçaltı korkularınızı ve bilhassa maddi alanlardaki endişelerinizi ilgili kişi ve kuruluşlarla temasa geçip, iletişim kurup, bilgi alıp çözebilirsiniz. Gökyüzü etkileri bu konuda sizin yanınızdadır.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem eğlence içerikli, hem dehayatıyla ilgili sosyal ortamlara dahil olabilirsiniz. Bu ortamlarda kuracağınız iletişim ve gireceğiniz etkileşim, son derece olumlu olabileceği gibi, ileride size faydalar sağlayabilecek fırsatlar yaratma potanisyeli de taşıyabilirler.

25 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 10' 53" R
Ay
Boğa
20° 13' 38" R
Merkür
Koç
22° 03' 09"
Venüs
Boğa
10° 51' 15"
Mars
Koç
05° 52' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 57"
Satürn
Balık
17° 14' 41"
Uranüs
Boğa
22° 48' 28"
Neptün
Balık
29° 08' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 04"
Lilith
Başak
24° 13' 30"
True Node
Koç
15° 20' 31"
Son Güncelleme : 08/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>