Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler içinde duygularınız hareketlenecek gibi. Siz adını koymasanız da yaşadığınız ilişki, gitgide beraberliğe dönüşüyor. Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmelisiniz.

Bazı ihmalkar davranışlar sinir bozucu gelse de, konumunuz ilişkileri germeye hiç elverişli değil. Bugünleri sakin, daha az müdahalelerle geçirmeniz yararlı olacak. İlerde birçok şeyin zaman içersinde nasıl çözüldüğünü göreceksiniz.

Büyük sevinçler sağlayacağını düşündüğünüz büyük harcama, şu sıralar pek akılcı görünmüyor. Tedbirli davranmak, geçici daralmaların arkasından kalıcı mutluluklar getirebilir.

Kuruntu yaptığınız bir konuda kısa vadede hiç bir sorun gözükmüyor, kimi gelişmeleri durdurmaya çalışmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin çok daha duyarlı olduğunuz ikili bir ilişki içinde, bazı sıkıntılarınız olabilir. Kafanızda, ilgili kişi tarafından yeterince önemsenmediğiniz fikri var. Çok yakın çevrenizde birilerinin problemlerine çok yetersiz kaldığınız duygusu biraz yersiz. Bu duyguyu daha fazla barındırmanız gerekmiyor. Muhtemelen bugün şehir dışından haberler var.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 25 Temmuz saat 12:29-31 Temmuz saat 18:27 tarihleri arasında, Venüs-Başak burcunda gerileyecek. Bu süreçte, karşımıza ilginç kişiler çıkması ve bunların da genelde bizim bilgimizi, tecrübemizi, inancımızı, hayata bakış açımızı gözlemlediklerini fark edebiliriz. Bu sizin hakkınızda bir tespitte bulunmak veya bir projeyle alakalı sizi düşünmek tarzında gelişebilir. Bazen de karşıt görüşte olan kişiler üzerinize gelebilir. Sizi eleştirmeye kalkışabilirler. Onlar sizden farklı düşünen, davranan kişiler olabilir. Böyle durumda endişelenmek, bilginizden emin olmadığınızı gösterir ki, yanlıştır. Bu kısa dönem, şöyle bir kendinizle temasınız, ilişkilerinizi gözden geçirme yönünde olumludur. Ayrıca bir proje üzerinde çalışmak, kendinizi geliştirmek, bilgilenmek, titiz analizlerde bulunmak sonrası adına olumludur. Karşınıza biri çıkabilir. Bu kişi farklı bir şehirde, ülkede yaşıyor olabilir. Görüşmek anlamında ben geri hareketi beğenirim. Çünkü her türlü detaya dikkat edilir, daha sonra bir görüşme daha gerçekleşebilir. Saat 12:43 Mars-Uranüs mücadeleci görünümü, aile hayatınız ve ilişkiniz bu anlamda önem taşıyor. Evet siz kendi kendinize eziyet ettiğiniz sürece bir çıkış yolu bulmanız oldukça zor. İç dünyanızda fırtınalar estiren  Uranüs Koç burcu enerjisini doğru anlamda  kullanmak yerine, en ufak bir sıkıntı karşısında sanki her şey pamuk ipliğine bağlıymış gibi evliliğinize, ilişkinize, kendinize yüklenmekte,  şartlarınızın tatmin edici olmadığını düşünerek kadere isyan etmekte bir anlam var mı? Aklı başında düşünmek, sabırla işlerinizi yoluna koymak  varken isyan etmeye, hayattan uzaklaşmaya, birileriyle çatışmaya gerek var mı? Ne sevgilinize, ne eşinize, ne hayatınıza ne geçmişinize ve de kendinize bunu yapmaya hakkınız yok. Uranüs Koç burcunda Mars ile zorlu görünüm yapıyorsa öfkelenmenin değil, olana bitene gerçekçi bir şekilde bakmanın zamanıdır. Enerjimizi gereksiz konular üzerinde harcamak yerine neler yapabiliriz bunun üzerinde düşünelim dostlarım. Üzerimize gelen olsa bile, ılımlı bir şekilde konuşmayı deneyelim. Saat 13:25 itibariyle Merkür-Kuzey düğüm olumlu görünümü, genelde ev yaşamının, aile ilişkilerinin, zamanı yuvanızda geçirme arzunuzun işaretçisi olsa da, sizin öncelikle şu aralarhayatına önem vermenizde yarar var. Tanınmak, kendinizi ifade etmek, mali yönden sizi bir hayli rahatlatabilir. Hedeflerinize yönelin. Çünkü bu hedefler tanınmanızı, işinizde yükselmenizi sağlayabilir.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzünden size yansıyan etkilerle bugün İlişkilerinizde köklü değişiklikler yaşamanıza sebep olabilir. Evliliğinizle ilgili duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz korkmayın her şey sizi daha iyi şartlara taşımak için cereyan etmekte. Bu süre içinde sezgilerinize güvenin ve fevri olmamaya özen gösterin. Beraberliğinde problem olan oğlaklar, ayrılıklarla özgürlüklerine huzura kavuşurken sevginin hakim olduğu ilişkiler de ise aşkın gücü kazanacak. Bugün özelliklehayatınızda duygusal davranışlar içinde olmamaya özen göstermeli ve gerçekçi bir tutum sergilemelisiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler, siz kendi bildiğiniz yoldan gitmek istemenize rağmen bazı konuları istedikleri gibi halletmeniz veya onları takip etmeniz için ısrarcı olabilirler. Sakinliğinizi korumanızda ve yapabildiğiniz kadar uzlaşmacı davranmaya çalışmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Agresif etkilerin ön planda olabileceği bir hafta sonundayız. Dün de bahsettiğim Uranüs Mars karesi beklenmedik gelişmelere, ani tepkilere, ani açıklamalara, aniden gelişen tartışmalara açık birkaç günlük süreçte olduğumuzun göstergesi. Yüksek tansiyon rekabeti ve mücadeleci ortamları arttırabilir. Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir. Bu açının bir diğer yüzü olarak, ufak tefek sakarlıklara ve kazalara açık olduğumuzu bilerek hareket etmemizde de fayda var. Aslında bu ve benzer etkilerin varlığını ve etkisini Temmuz başından beri dile getiriyorum. Detaylı açıklama okumak isterseniz, internet sayfalarımızdaki arşiv yazılarımı okuyabilirsiniz. Günün diğer önemli gezegen etkisi de, aşk hayatımızda, güzellik, sanat ve estetik başlıklı işlerde 8 Eylül e kadar olumsuzluklara neden olabilecek Venüs gerilemesi, ama bu başlığı yarın ele alacağım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi, hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarla ilgili sorunlara çare bulmak gerekebilir.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her gün karar değiştiriyorsunuz. Bu sizi yorabilir. Kazanacağınız veya kaybedeceğiniz ne var bunları düşünün. Gerekirse risk alın ve seçiminizi yapın.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda mutluluk vaad eden, aşk hayatınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılacağınız, partnerinizle romantik planlar yapabileceğiniz, yaptığınız işlerle kendinizi daha fazla gösterebileceğiniz pozitif bir zamandasınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla Venüs, eğitim, seyahat, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Bu alanlarınızdaki ilişkilerinize ve uzakta bulunan akrabalarınızla kontaklarınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle başkalarına ait parasal konular, miraslar, ödemeler konusunda etkilerini gösterecektir. Şimdi iyi haber, sizi defalarca ret eden banka birden size kredi vermek için arayabilir, eski borçlarınızı geri alabilirsiniz, eski sevgilinizde sizi arayabilir. Eski sevgilinizin size geri dönmesi bir daha ayrılmayacağınız anlamına gelmiyor, unutmayın Retroda geldi, geldiği gibi gidebilir de.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

25 Temmuz 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 59' 21" R
Ay
Koç
17° 07' 11" R
Merkür
Koç
20° 11' 19"
Venüs
Boğa
08° 03' 58"
Mars
Koç
04° 08' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 01"
Satürn
Balık
17° 03' 46"
Uranüs
Boğa
22° 40' 37"
Neptün
Balık
29° 04' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 41"
Lilith
Başak
23° 58' 26"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>