Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda büyük yenilikler yok. Ama sevgilinizin kafasından sizin farkında olmadığınız düşünceler geçiyor. Bu arada sizinle ilgilenen başka birisinin varlığını fark edeceksiniz.

Umulmadık bir anda ortaya çıkan acil bir durumda sakinliğinizi korumanız gerekecek. Yatırım planlarınızı şimdiden yapmanız ve bu planlara bağlı kalmanız gerekiyor. Riskli yatırımlara girmek için iyi bir zaman değil.

Elinizdeki parayı çok güzel değerlendirmeniz gerekiyor. Taksitli alışverişlere girmek hiç de iyi bir fikir değil. Bunun yerine bir süre para biriktirmeniz gerekiyor. Beklenmedik şeyler çıkabilir.

Bir arkadaşınız hakkında son derece yanlış bir yargıya varmışsınız. Bu yargıya varmanızı sağlayan kişileri önce iyi tanıyın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sadece kendi doğrularınıza odaklanmış durumdasınız. Yeni düşünceleri kabullenmekte zorlanıyorsunuz. Sizin fikirlerinizi paylaşıyor gibi görünen kimseler aslında kendi düşüncelerini size açmaktan çekiniyor olabilir. Bir yakınınızı ya da akrabanızın hastalık ya da ölüm haberiyle sarsılacaksınız. Ailenizden alacağınız desteğin yardımını göreceksiniz ve buna çok sevineceksiniz.

26 Ağustos 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Ay-Başak burcu geçişiyle Salı gününe adım atacağız. Herhangi bir şey bize uygun şekilde gelişmiyorsa, onu nasıl düzene koyabiliriz buna bakacağız. Dolaşık olanı açmaya çalışacağız. Saat 01:15 Neptün ile karşıtlık oluşturacak. Dinlenmek arzumuz bir hayli yükseliyor. Sözleriniz gayet mantıklıdır ve şefkat duygunuz ön plandadır. Ancak tavırlarınız, size nasıl yaklaşıldığına bağlı olarak değişebilir. Saat 11:08 Ay-Pluto görünümüyle, gözlem gücümüz yüksek olacak. Etrafımızdaki insanları, durumları titizlikle ele alacağız. Gücümüzün farkındayız. Fakat halletmekte zorlandığımız meseleler de kafamızı kurcalayacak. Saat 21:22 Venüs-Satürn görünümü bankalarla alakalı kredi alımı  veya borçların ödenmesi konusunda yaşanan sıkıntıları işaret ediyor. Aslında bunlar altından kalkamayacağınız yükler değil. Ancak bugünlerde bir hayli bunalıyorsunuz. Dışarıdan mutlaka desteklenmeye ihtiyacınız var. Gururlu bir insan olduğunuz için, durumunuz kimseye belli etmemektesiniz. Bu görünüm altında, bu sıkıntınız yine kendini hissettirebilir. Diğer bir konu ilişkinizle alakalı. Partnerinizin son derece önemli bir konuda karar vermesi gerekiyor. Bu karara göre ilerisi adına bir adım atılacak. Bu nedenle kaygılanabilirsiniz. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

26 Ağustos 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sizin sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Başarı grafiğinizle ilgili, tablonun yükselmesi söz konusu.

26 Ağustos 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevre değişikliği veya belli alanlarda büyüme genişleme fırsatını kaçırmamalısınız. Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanları tehdit ederek veya yüksek sesle konuşarak değil, ikna yöntemiyle ya da olumlu şekilde yönlendirerek daha etkin olabileceğimizi ve daha rahat arkadaş edinebileceğimizi anlayabileceğimiz bir gün. Bu sayede, işlerin ya da olayların kendimize uygun şekilde gelişmesini sağlayabilecekken, diğer türlü davranmamız işlerin şansa ya da başkalarının inisiyatifine veya vizyonuna bırakılması anlamına gelebilir. Ayrıca, bugün Başak burcunda oluşan yeni ayın yenileyici etkisinden faydalanmak için aktif olmakta fayda var.

26 Ağustos 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan rahatlayacağınız ve yenilenme arzunuza kendinizi bırakacağınız bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek, farklı projelerde görev almak isteyebilirsiniz. Üstelik çevrenizde bu yöndeki girişimlerinizi destekleyici enerjiler olacak. Yurtdışına yönelik çalışmalarınızda zekanızı ve becerilerinizi göstermekten çekinmeyin.

26 Ağustos 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKAR Yaylar çevrenizdekiler ısrarla sizi tanıdıklarıyla tanıştırmak isteyebilirler. İyi ki tanışmışım diyeceğiniz biri hayatınıza giriyor.

26 Ağustos 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

26 Ağustos 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 54' 55" R
Ay
Koç
15° 59' 47" R
Merkür
Koç
20° 07' 51"
Venüs
Boğa
07° 58' 20"
Mars
Koç
04° 04' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 56"
Satürn
Balık
17° 03' 24"
Uranüs
Boğa
22° 40' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 25"
Lilith
Başak
23° 57' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>