Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusallığa karşı bir isteksizlik olabilir. Ufak tefek sorunlar ve tatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde duygularınızda değişimler ,iniş çıkışlar olabilir. Yaşayacağınız gerilimler sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişimi etkileyecektir. Duygusal bir sorunu çevrenize yansıtmanız mümkündür. Gün içinde iniş çıkışlı bir ruhsal durum yaşayacaksınız. Sevdiğiniz insana karşı ihmalakar tutumlar gösterebilirsiniz ve bu ilişkinizi olumsuz olarak etkileyecektir.

Disiplinli ve programlı bir şekilde çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Üzerinize aldığınız bir işi bugün sonuçlandırabilirsiniz. İş ortamınızda beklediklerinizin dışında bazı gelişmeler olabilir ve bu gelişmeler canınızı sıkacaktır. Detaylar sizin için önem kazanıyor ve çalışmalarınızda oldukça dikkatli hareket edeceksiniz. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız insanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak bu sorunları çok fazla büyütmemeli ve sizin dışınızda kalan konularla ilgilenmemelisiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda hesaplı hareket edeceksiniz ve bütçenizi dengelemeye önem vereceksiniz. Ancak bu konuda yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Bugün sağlığınıza dikkat edin ve stresten uzak durmaya çalışın. İletişimlerinizde esnek olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Sağlık açısından hoş olmayan bir durumla karşılaşabilirsiniz. Karar vermek zorlanabilirsiniz ve duygusallığa karşı bir isteksizlik duyabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı iç dünyanızla ilgili bazı sorunlarla ilgilendiğiniz için kaçırabilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz mantık hataları yapabilirsiniz.

26 Nisan 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar günümüz, saat 02:55 Aslan burcunda oluşan ilkdördün etkisi altında başlıyor. Bu oluşum, sizi baskı altına alan durumlara, şartlara veya  insanlara kolayca sinirlenmenize neden olur.  İlişkiniz açısından yenilik, değişimde bulunmak ihtiyacınız ön planda olabilir. Ortaklaşa finansal konularda hesabı iyi bilmekte yarar var. Kredi ödemeleriniz veya borçlarınız biraz sıkıştırabilir. Değerlerinizi bir hayli önemsediğiniz için, bir başkasının sizi zor durumda bırakması halinde canınız sıkılır. Saat 18:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, her ne kadar iyi niyetli olsak da,  çıkarlarımızı korumamız  gerektiğini işaret ediyor.  Kimseden kimseye fayda yok diye içimizden geçireceğiz. Her ne olursa olsun, ayaklarımın üzerinde durmalı, kimseye taviz vermemeliyim diye düşüneceğiz. Gerçekten sevmeyi ve sevilmeyi bilenler iç huzuru denilen zenginliğe sahiptirler. İşte bu zenginliğe asla paha biçilemez. Huzurlu bir Pazar günü diliyorum, Kalben sevgilerimle,

26 Nisan 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor. Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir çevresel olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

26 Nisan 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Siz ne istediğinizi biliyorsunuz, ama unutmamalısınız ki, diğerleri de biliyorlar. Dolayısıyla, istediğiniz desteği görmek için açık ve net olmanız, tercihlerinizi direkt olarak dile getirmeniz gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğlenceli ve sosyal bir hafta sonundayız. Hatta yarın, sürprizlere açığız da diyebilirim. Cumartesi itibariyle, günün ilk yarısında biraz kararsızlıklar, yanılgılar, dalgınlıklar ve belirsizlikler olsa da, akşamüstüne doğru saatlerden itibaren günü, yapmak istediğimiz şeylere ayırmamız olası. Sadece Cumartesi yi Pazar a bağlayan saatlerden itibaren, ufak tefek gerilimler söz konusu olabilir(özellikle Aslan, Akrep, Boğa, Kova burçları ve yükselenleri bu burçlarda olanlar için). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

26 Nisan 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün tüm gücünüzle bazı konularda gerçeğe yaklaşmış sayılıyorsunuz. Ama dünyayı siz değiştiremezsiniz.

26 Nisan 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seyahatler ve yakın çevre ilişkileri ilegörüşmelerinden fayda elde edebileceğiniz bugün, özel hayatınızda buluşma, görüşme ve iletişim kurmak için ideal zamandasınız. Sözlerinizin her zamankinden daha iyi anlaşılabileceği bugün, ilişkilerde iyileşme, sevgi ve aşk duygusunun yoğunlaşması gibi etkiler yaşayabilirsiniz.

26 Nisan 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, zihniniz çok aktif olacağından büyük düşünmek isteyebilirsiniz. Uzak geleceğe yönelik uzun vadeli planlara yönelmeniz mümkündür. Sizden daha deneyimli kişilere danışabilir, onlardan ihtiyacınız olan desteği de alabilirsiniz.

26 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>