Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni gelişmeler sizi etkileyebilir. Beklemediğiniz ölçülerde kendinizi bağlanmış hissedebilirsiniz. Bugünlerdeya da başka sosyallikler içinde yeni tanışmalar sizin için anlamlı.

Randevularınızı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bugünlerdeki görüşmeler içinde, özel anlam taşıyanlar olacak. İkili bir ilişkide ısrarla korumaya çalıştığınız güveni hızla kaybedebilirsiniz.

Şansınıza duyduğunuz güveni fazla abartmamalısınız. Elinizdeki parayı korumanız şeklindeki düşünceler önemli. Girişimci ruhunuzu bugünlerde denetlemek, size gelecekte yarar getirebilir.

Çeşitli konulardaki görüşlerinizi cesaretle dile getirebiliyorsunuz. Bazılarındaki yetersizliğiniz, size üzüntüler yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru bir kalabalık içindesiniz. Bu gurupta tanıştırılacağınız biriyle ilerde bazı ortak çalışmalarınız olabilir. Bununla ilgili ipuçlarını bu akşam görebilirsiniz. Bu günlerde sinirlerinizi biraz dinlendirmeniz gerekiyor. Son günlerde bir hayli gerilimli olaylara tanık olmanız, sizi hiçbir amaç taşımayan fevri davranışlara yöneltebilir.

26 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Pazar  günümüz Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyor. Saat 12:14 olana dek, aklınız hangi konuya takılmış olursa olsun, bugün onu halletmekte zorlanırsanız daha fazla üzerinde durup kendinizi üzmeyin.  Hava güzelse dışarı çıkın. Sözgelimi kitapçıya uğrayın. Yeni çıkmış bir kitap satın alın. Arkadaşlarınızla bir araya gelin. Saat 08:54 Ay-Jüpiter görünümü, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali hareket ederiz ve inandığımız değerlerimizden asla taviz vermeyiz. Saat 12:14-15:24 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresince enerjinizi yenileyecek, kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayacak aktivitelerde bulunun. Sözgelimi ufak bir hediye alın kendinize,  sevdiğiniz biriyle sohbet edin,  canınız sıkkınsa müzik dinleyin veya internette sörf yapın. Amaç kafanızı boşaltmak ve rahatlamak olsun. Saat 15:24 itibariyle Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Geçmişinize, ahlaki değerlerinize öyle bir sahip çıkışınız vardır ki,  her zorluğun üstesinden gelerek hedefinize varabileceğinizi bilirsiniz.  Siz,  geçici çözümler yerine kalıcı işler peşindesiniz. En azından şunu biliyorsunuz ki, ne olursa olsun bir şey sizi mutlaka korur. Saat 16:48 Ay-Venüs görünümü başkalarının fikirlerine karşı hoşgörülü olmanızı gerektiricidir. Haklı olduğunuz  konularda sakinlikle hareket ediniz. Belki başkaları sizi yendiklerini, devre dışı bıraktıklarını düşünüyorlar. Ancak ne kadar yanıldıklarını yakın bir zamanda anlayacaklardır. İçiniz rahat olsun. Saat 21:55 Ay-Güneş görünümü hem duygusal yönde hem de güven anlamında rahat olmadığınızı işaret ediyor. Bize huzur sunan, sevgiyle gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,

26 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizin yüksek olduğu bugün, her konuda dikkatli olmak zorundasınız. Olayları akışına bırakmak yerine takip etmekten karlı çıkacaksınız. Atılımlarınızı arka arkaya gerçekleştireceğiniz özel günlerden birindesiniz. Evinizle ilgili harcamaların gündem kazanmasıyla, bütçenizi yeniden dengelemelisiniz. Sosyal yaşantınızda oldukça ilgi çekeceğiniz bir gün.

26 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağa sola ültimatomlarda bulunarak istediğiniz sonuçları alabileceğinizi sanıyorsanız, bugün, ‘'imkansız'' diyebilirim Niobe'ce. Dolayısıyla, önemli konuları konuşmak için başka bir gün seçmek veya mutlaka konuşulması gerekiyorsa, kelimeleri dikkatli seçm Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde biraz daha sabırlı olmak gerek. Akşam saatlerinde çok fazla bilmediğiniz konularla karşılaşabilirsiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanızı karıştıran bir konuda aslında gerçekleri hissediyor yada biliyorsunuz fakat ısrarla sessiz kalmayı seçiyorsunuz. Vakit kaybediyorsunuz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda risk almamalı, alım satım işlerinizi mümkünse ertelemeyi tercih etmelisiniz. Bu süreçte arkadaş çevrenizle ilişkilerinizde problemlere açık bir zamandan geçmektesiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla Venüs, eğitim, seyahat, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Bu alanlarınızdaki ilişkilerinize ve uzakta bulunan akrabalarınızla kontaklarınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünden size yansıyan etkilerle bugün İlişkilerinizde köklü değişiklikler yaşamanıza sebep olabilir. Evliliğinizle ilgili duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz korkmayın her şey sizi daha iyi şartlara taşımak için cereyan etmekte. Bu süre içinde sezgilerinize güvenin ve fevri olmamaya özen gösterin. Beraberliğinde problem olan oğlaklar, ayrılıklarla özgürlüklerine huzura kavuşurken sevginin hakim olduğu ilişkiler de ise aşkın gücü kazanacak. Bugün özelliklehayatınızda duygusal davranışlar içinde olmamaya özen göstermeli ve gerçekçi bir tutum sergilemelisiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

26 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 02' 35" R
Ay
Koç
17° 56' 12" R
Merkür
Koç
20° 13' 51"
Venüs
Boğa
08° 08' 05"
Mars
Koç
04° 11' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 48"
Satürn
Balık
17° 04' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 48"
Neptün
Balık
29° 04' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 51"
Lilith
Başak
23° 58' 48"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>