Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi sanki cezp ediyor gibi.Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz.

İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz. Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız.

Önümüzdeki günlerde şansınızda bir parlama görünüyor. Kenarda duran paranız bugünlerde çok işinize yarayabilir. Bir iki ödemenizi erteletme isteğinizde güçlükle karşılaşmayacaksınız.

Övgünün bazı insanların başarılarını pekiştireceğini göz ardı etmemelisiniz. Bir yakınınızın başarılı hamlesinden duyduğunuz kıvancı, ona daha belirgin tavırlarla gösterebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bunu fark edip bir arkadaşınızla ilişkinizi kesebilirsiniz. Bir iki gün içinde yanlış bir bilgilendirilmeyle gerginlikleriniz olacak. Çok özel bir yanınızla bugün tanışacaksınız. Bu erdeminizle, geçmişte yapmış olabileceğiniz doğru e yanlışların ayrıntılarına gireceksiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 05:31 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, ev-aile-yerleşim-büyüklerinizle olan ilişkiniz-aynı evi paylaştığınız kişilerle olan paylaşımlarınız anlamında önemlidir. Kişi böyle bir etki altında son derece hızlı ve heyecanlı bir biçimde değişimler yaşayabilir. Yerleşim alanını değiştirebilir, aile kurabilir veya  yuvasından ayrılabilir,hayatıyla ilgili yeniliğe  kalkışabilir, üzerindeki tüm baskılardan uzak durmak isteyebilir, yaşamıyla ilgili konularda radikal kararlar verebilir. Saat 10:08 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, bulunduğunuz alanı koruma dürtünüzü işaret eder. Bu ister aileniz olsun isterse yaşadığınız eviniz. Hiç fark etmez. Hemen savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 16:53 Venüs-Neptün arasındaki güzel akış sayesinde ilişkimiz, yakın çevremiz ve duygusal anlamda kendimizi güvende hissedebiliriz. Biz ne kadar belli etmesek de, aslında sevdiklerimiz hususunda gayet tutkulu ve bonkör insanlarız. Aşkımızı sahiplenir, canımız bildiklerini kaybetmek istemeyiz. Venüs-Yengeç burcunda ilerlediği için, partnerimizle olan sevgi alış verişimiz gayet kıymetli. Problemleri olan çiftler bu görünüm sayesinde bir araya gelebilirler. Güzel bir şekilde konuşup anlaşabilirler. Saat 21:19 itibariyle Koç burcunda oluşacak sondördün, ilişki meselelerine hassasiyetle bakmak yerine kendinize güven duyarak seçimlerde bulunmaktır. Siz sadece bir başkasının size sunacağı sevgi, koruma ve kollamasıyla hayatınızı güvence altına alamazsınız. Bunu bulamadığınızda ne olacak? Onun içindir ki, boş yere stres altına girerek, çaresizce tepkilerde bulunmayınız. İlişkinizi ve ilişki konularını gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir hafta dileğimle,

27 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ebeveynlerinize olan candan ilginiz onları çok mutlu ediyor. Maddi konularda gelişen şartlar ve bir sonraki adım sizin için çok önemli. Bu konuda, aile içi bir yakınınız size yardımcı olabilir. O da sizin kendisine açılmanızı bekliyor. Tüm meseleyi, bir anda çözme konusunda da acleci olmayın. Adımlarınızı daha sakin atın.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, insanlar istikrarınızın, enerjinizin ve gücünüzün farkındalar. Karlı alışverişler ya da pazarlıklar söz konusu olabilir. Bazı konularda başarı sağlamak için belli kişilerin izinden gidiyor olabilirsiniz, ama emirlere uygun davranmak aslında mizacınıza ters ve Temmuz ayının ilk günlerinde, inisiyatif kullanmalı, kontrolü ele geçirmeli ve kendiniz için yararlı şeyler yapmaya çalışmalısınız. Seyahatler, eğitimler, yurtdışı bağlantılı işler veya yabancılarla ilişkiler ön plana çıkmaya başlıyor.Sevgili arkadaşlar burç yorumlarınızı okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın gezegen hareketlerinin bizi nasıl etkileyeceğine dair yazımı da hurriyet sosyalde yazarlar bölümündeki köşemde bulabilirsiniz. Hepinize mutlu günler, sevgi ile kalın...

27 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili işlerinizde zaman harcayabilirsiniz. Toparlanması gereken işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızla ilgili alternatif planlar yapabilirsiniz. Maddi konularınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Abartılı harcamalardan kaçının. Ev içindeki teknik konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılarınız olmasına rağmen hiç kimseye belli etmek istemiyor sorunlarınızı kendi yönteminizle aşmak istiyorsunuz. Bir hayli gururlusunuz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz

27 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda yapacağınız sıra dışı konuşmalar sizi keyfilendirecek. Sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde romantik yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. Bazı anlaşmazlıkları gözünüzde büyütmeyin.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizle ilgili tamir işleri için uygun bir gündesiniz. Ev değişimi veya dekorasyon yenileme olasıdır. Ancak amacınız barındırdığınız yüksek enerjiyi faydalı işlere yönlendirmek olacaktır.Ailenizle gerginliklere dikkat etmelisiniz. Çocuk şımarıklığına sahip muzip davranışlar sergileme potansiyeline sahipsiniz. Ancak bu konuda abartıya kaçmamalı ve antipatik olmamalısınız. Hizmet alanınızda şaşırtıcı bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. Fikirlerinizdeki pozitif duruşu iç dünyanızda tutturamadığınızı fark edebilirsiniz.

27 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

27 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 58" R
Ay
Oğlak
25° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 54' 34"
Venüs
Boğa
01° 03' 06"
Mars
Balık
29° 45' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 01"
Satürn
Balık
16° 34' 45"
Uranüs
Boğa
22° 20' 58"
Neptün
Balık
28° 54' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 40"
Lilith
Başak
23° 20' 33"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>