Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tek sorununuz yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama biraz daha açık konuşmak bazı sorunları büyümeden çözebilir. Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin siz de farkındasınız.

İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Zaman zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil.

Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu size kısa süreli bir rahatlama olanağı sağlayacak. Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor.

Bugün hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız. Bir yakınınızı, artık sınırı aştı düşüncesiyle istemeden kırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bugün bu konuda alacağınız uyarıların haklılığı, haksızlığı konusunda iyi düşünmelisiniz. Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçecek.

23 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:59 Merkür-Jüpiter ve saat 06:20 Merkür-Kuzey düğüm görünümleri, günlük işlerin yoğunluğu ve çoğu zaman vaktinizi fazlasıyla alışı nedeniyle kendinizi keyifsiz hissetmenize neden olabilir.  Hadi şunu yetiştireyim, hadi bunu halledeyim derken sağlığınızı ihmal edebilirsiniz. Geleceğinizi doğru bir planlamak, mevcutşartlarınızı düzeltmek, verimli çalışmak için size öncelikle tavsiyem,  gücünüzü aşan işlere kalkışmamanızdır. Sonuçta insanız ve dinlenmeye, kendimize zaman ayırmaya da ihtiyacımız var. İş, eğitim, yurtdışı, siyasi veya özel hayatınızla ilgili konularda mantıklı düşünmenizde yarar var. Bir şeyleri atlamayalım. Bir daha gözden geçirelim. Saat 20:28 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda insanları kendi yararı adına kullanan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Sizin en sevmediğiniz davranış biçimi budur. Dürüstlüğü seviyorsunuz. Bazen hiç kimseyle konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çünkü güvenilecek insan fazla yok diye içinizden geçirebilirsiniz. Aklımız başımızda kararlarımızı gözden geçirmemiz dileğimle,

23 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gezegenlerin maddesel boyutta etkileri eşinizin,ortağınızın veya ailenizin parası ile belirsizlikler ve kayıplar ortaya çıkabilir. Bu kayıpların en büyük nedeni hile, aldatılma, güvenilen birine kefil olma ve hayal kırıklığı şeklinde ortaya çıkabilir. Bu durum sakinliğinizi bozmanıza ve yakınlarınıza ağır sözler söylemenize neden olabilir.

23 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Liderlik özelliklerinizi ön plana çıkartıp, ortayı ya da dengeyi bulmaya çalışan kişi olabilirsiniz. İşlerin altından kendi başınıza kalkabilecekken veya kendi bildiğiniz şekilde hareket edebilecekken bazı şeyleri başkalarının halletmesini beklemek zaman kaybı olabilir. Sevdiğiniz kişilerle bazı kutlamalarınız söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün olduğu gibi bugün de aşırılıklardan ve abartıdan kaçınmamız, düşüncelerimizi dile getirirken mantıklı ve sakin kalmaya özen göstermemiz gerekiyor. Tutulamayacak sözler vermek veya bu tür sözler veren kişilere inanmak sorun yaratabilir; yanıltıcı etkiler devrede. Yine gerçekçi düşünmek için gayret şart! Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcılığımız yüksek ve aklımız iyi çalışıyor. Kendimizi iyi hissedebilir, yaşça bizden büyük, tecrübeli veya işinde uzman kişilerle bir araya gelebilir veya tavsiyelerine başvurabiliriz. Ekip çalışmaları veya grupsal faaliyetler, alışverişler, ekonomi başlıklı işler ve girişimler için uygun günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Haziran 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Size ek gelir sağlayacak ve pürüzleri ortadan kaldıracak farklı yöntemler denemelisiniz. Hayatınız üzerinde etkili kişilerle aynı perspektifte olmanızın yararını görebileceğiniz günlerdesiniz. Aşk hayatınıza hareket katacak yeni planlar yapabilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizin beklediği şeyleri yapmaya yönelebilirsiniz. İnsanların istek ve beklentilerini birinci sıraya yerleştirirken, kendi ihtiyaçlarınızı tamamen göz ardı etmeyin.

23 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yurtdışı bağlantılı işlerden yana şansınız yüksek olacak. Farklı bir teklif ya dagündeme gelebilir. Etkili kişiliğinizi etrafınızdaki insanlara göstermekten çekinmeyeceksiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi potansiyellerinizin akılcı tasarımını yapabilirsiniz. Gelişmiş teknik ve interaktif finans sistemlerini kullanırken dikkatli olmanız gerekebilir.İletişimlerinizde dikkatli fikir alışverişleri yapmalısınız. Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve geleneksellikten soyutlanmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Özellikleve hizmet alanınızda iletişimsel yanlış anlama ve aktarma durumları nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz. Fikirlerinizi ve bilgiyi aktarma konusunda net davranmanız gerekebilir.

23 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

23 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 25' 57" R
Ay
Oğlak
25° 21' 42"
Merkür
Koç
16° 53' 47"
Venüs
Boğa
01° 00' 32"
Mars
Balık
29° 43' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 32"
Satürn
Balık
16° 34' 34"
Uranüs
Boğa
22° 20' 51"
Neptün
Balık
28° 54' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 33"
Lilith
Başak
23° 20' 19"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>