Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk için çok şeyi göze alacağınızı söylemenize rağmen, sağlam ve uzun bir ilişkiyi aşka tercih ediyorsunuz. Artık aranızda aşk olmamasına rağmen yaşadığınız birliktelikteki güven ve huzur size yetiyor.

Aklınızdaki bir işle ilgili çok sabırlı davrandınız, çok beklediniz, ama yakında bunun karşılığını alacaksınız. Bugün işle ilgili alacağınız bir haber umutlanmanıza neden olabilir. Umutlarınız boşa çıkmayacak.

Çok yakında yaptığınız büyük bir ödeme gözünüzü korkutuyordu ama korktuğunuz gibi olmadı. Önceden belli bir hazırlığınız olduğu için, kolayca üstesinden geldiniz. Parayla ilgili iyi haberler alabilirsiniz.

Uzak bir akrabanızın sağlık sorununun çözümü için sizin desteğinize ihtiyaç var. Koşullarınız uygun olmasa da yardım edecek en uygun kişi sizsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden pişmanlık duymuyorsunuz ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızı bir kez daha hatırlayabilirsiniz. Son günlerdeki hareketlilik enerjinizi aldı götürdü sizden. Bu aralar biraz dinlenmeniz, enerji depolamanız gerekebilir.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:37 Jüpiter-Kuzey düğüm görünümü, seyahatler, görüşmelerde, yenitekliflerinde şartlara iyi bakmanın önemini vurguluyor. İş hayatından yüksek eğitime kadar her konunun gelişim için önemini işaret ediyor.  Yeteneğimiz varsa bunu geliştirelim. Pratik kazanalım. Hep aynı ortam ve insanlarla bir arada yaşamak alışkanlık ve bağımlılık yapar zamanla. Biz farklı yerler, bilgiler, ortamlara da açık olalım. Kimlere yararımız dokunur, kimler bize can olur, hangi işler boş yere zaman alır, hangileri bize faydalı olur diye anlayalım. Siz ne kadar kararlı ve gelişime açık olursanız o denli başarılı işler çıkarırsınız. Olumsuz düşünmemeli, kendinizi yetersiz görmemelisiniz. Saat 05:30 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi, çevrenizdeki her insanın özel, nefes aldığınız her günün ne kadar güzel olduğunu hissedebilirsiniz. Merhamet duygunuzun yükselmesi, içinizdeki inancın büyümesi sonucu kendinizi dış dünyada gayet olumlu bir şekilde ifade edebilirsiniz. Saat 13:06 Ay-Güneş ve saat 22:58 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, çevrenizdeki insanlardan ılımlı, sevgi dolu yaklaşımlar beklediğinizi işaret ediyor. Size gerçek manada huzur, güven ve kuvvet verecek bir ilişkinin özlemini duyuyorsunuz. Sadece kendini değil, karşısındaki insanı da koruyacak, onu sevgiyle sarıp sarmayacak bir kişiye ihtiyacınız var. Eğer bir ilişkiniz varsa, bu görünüm sizi birbirinize yaklaştırabilir. Bu yaklaşım için elinizden geleni yapabilirsiniz. Keyifli bir  Cumartesi  günü geçirmeniz dileğimle,

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin, sizden farklı düşünceleri, sizde motivasyon işbirliği yarattığı için mutlu oluyorsunuz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konuşarak değil çalışarak kendinizi gösterebilirsiniz. Aşk hayatınıza, sevgi temalı ilişkilerinize veya sosyal yaşamınızı zaman ayırmak istiyorsanız, öncelikle tamamlamanız gerekenve sorumluluklarınız var. Unutmayın! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündeyiz. Önemli plan, görüş ve önerilerimizi kabul ettirmek istiyorsak günün özellikle ilk yarısından faydalanabiliriz. Ancak, gün genelinde olumlu diyaloglar kurmak mümkün. Özellikle öğle sonrası saatlerden gece yarısına kadar, sevgi temalı ilişkilerimiz destekleniyor. Estetik ve güzellik başlıklı konular, sanatsal çalışmalar, alışverişler ön planda. Yarın enerji biraz gerilebilir, gece saatleri ve sabaha karşı saatler bazılarımız için biraz zor geçebilir. Ne demek istediğimi anlamak için Pazartesi günü yazılarımızı okumanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz ve başkalarından çok şey öğrenebileceğiniz fırsatlar var. Kısa ziyaretler de söz konusu.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentileriniz yükseliyor. Özellikle de statü olarak sizden üstün bazı arkadaşlarınızın da bu ruh halinize etkisi olabilir. Hırsı kalbinizden uzak tutmalısınız.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca para alış verişi, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler ön plana çıkarken, takım çalışmaları sizin için faydalı olabilir. Özel ilişkilerinizde kendinize güveninizin tam olduğu, değişime adapte olduğunuz, uyumu bir gündesiniz. Bugün ayrıca teknolojik aletler satın almak için ideal bir gün

25 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişiminizde ve yakın çevre olaylarınızda fedakâr davranacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yakaladığınız uyum gün içinde size kendinizi güvende ve huzurlu hissettirebilir.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir.Sulak yerlere küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi ve empati dolu bir düzeye çıkartabilirsiniz. Yaratıcı ve ilham verici işlerde ilerleme sağlamanız mümkündür. Olgun bir ruh yapısıyla gerekağınızdaki insanlarla gerekse kardeş, akraba ve komşularınızla sempatik yakınlıklar deneyimleyebilirsiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 22' 19" R
Ay
Oğlak
24° 30' 42"
Merkür
Koç
16° 52' 22"
Venüs
Boğa
00° 55' 54"
Mars
Balık
29° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 39"
Satürn
Balık
16° 34' 14"
Uranüs
Boğa
22° 20' 38"
Neptün
Balık
28° 54' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 21"
Lilith
Başak
23° 19' 54"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>