Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi sanki cezp ediyor gibi.Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz.

İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz. Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız.

Önümüzdeki günlerde şansınızda bir parlama görünüyor. Kenarda duran paranız bugünlerde çok işinize yarayabilir. Bir iki ödemenizi erteletme isteğinizde güçlükle karşılaşmayacaksınız.

Övgünün bazı insanların başarılarını pekiştireceğini göz ardı etmemelisiniz. Bir yakınınızın başarılı hamlesinden duyduğunuz kıvancı, ona daha belirgin tavırlarla gösterebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bunu fark edip bir arkadaşınızla ilişkinizi kesebilirsiniz. Bir iki gün içinde yanlış bir bilgilendirilmeyle gerginlikleriniz olacak. Çok özel bir yanınızla bugün tanışacaksınız. Bu erdeminizle, geçmişte yapmış olabileceğiniz doğru e yanlışların ayrıntılarına gireceksiniz.

27 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 13:29 itibariyle Ay-Venüs arasında oluşacak görünüm, günün ilk etkili enerjisidir. Yabancılarla temas, eşinizin ailesi, seyahat, yüksek eğitim, yabancı dil, ticaret, uzmanlık konularında bir takım fikirleriniz olabilir. Bu fikirler size göre gayet olumludur ve mutlaka dile getirilmelidir. Fakat dikkatli olmalı, her şeyi bir daha gözden geçirmelisiniz. Saat 16:39 Ay-Satürn görünümü, iç dünyamızın derinliklerini tahlil etmek, kendimizi rahatlatmak, endişelerden kurtulmak adına bir uyarı gibi düşünülebilir. Belki de çok fazla endişelisiniz veya gereğinden çok köşeliyorsunuz birçok şeyi. Bazen bedeni ve ruhu dinlendirmek faydalıdır. Bu sizin birçok konuda enerjinizi doğru yönlendirmenizde yardımcı olur. Saat 21:21 Merkür-Jüpiter görünümü, şu andaki şartlarımız nedeniyle hem ilişki hem dehayatımızla ilgili konularda fazlasıyla hassas düşünebiliriz. Sanki dünyanın sonu gelmiş gibi davranırız. Oysaki bu görünüm etkisinde bütün bunlar doğaldır. Birkaç gün sakin olmak, meseleleri bilinçli şekilde gözden geçirmek faydalı olur. Çünkü böyle bir etki altında verilen karar yanlış olabilir. Saat 22:09 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, başkalarına değil, kendimize güvenerek ilerlemenin, mutluluğun sadece birilerine bağlı olmadığını bilerek cesaretle ilerlemenin işaretçisidir. Biz böyle gördüğümüz zaman, destekler de gelir, maddi açıdan rahatlatıcı gelişmeler de olur. Bayramınızı keyifli bir şekilde geçirmeniz dileğimle,

27 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarınla baş başa kalmışken, gerçekleştirmek istediğin planlar daha cazip görünmeye başlayabilir.

27 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde güçlü olma saplantısı içerisinde olabilirsiniz.Buna kapılmayın.Konsantrasyonunuzun azalması sizi biraz duygusal anlamda aşağı çekebilir. Hürriyet Aile /

27 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Eğitimle ilgili konularda gelişmeler olabilir. İnandığınız işlerle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle birlikte yol almak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sevdiğiniz şeylere gün içinde zaman ayırabilirsiniz. Teknik konuları halledebilecek fırsatlar doğabilir.

27 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirleriniz çevreniz tarafından taktirle karşılanıyor. Özel bir iletişim yeteneğiniz var. Gözlerinizin içi gülüyor. Ancak sağlıkla ilgili kendinize önem vermiyorsunuz. Bugün kendinizi muayene edin...

27 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda ve çocuklarınızla iletişiminizde geçici olarak problemlerle karşılaşabilir, arkadaş çevrenizle güç mücadeleleri yaşayabilirsiniz. Bu geçici etki altında kişilere daha anlayışlı olmak, varolan enerjinin farkında olarak sabırlı davranmak ve enerjinizi sevgi ekseninde tutmak faydalı olacaktır.

27 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal harcamalarınız önem kazanıyor. Rahatlamak adına kesenin ağzını açabilir ve yaşadığınız gerlilimleri unutmak için harekete geçebilirsiniz.

27 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duyacağınız bazı haberler yüzünden duygularınız harekete geçecek. İçinizden yükselen isteklerin yaratacağı baskı sonucunda gerilim hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı daha sakin ve anlayışlı davranmaya çalışın. Sevdiğinizin ilgisi ve sıcak davranışlarıyla rahatlayıp moralinizi yükseltebilirsiniz.

27 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

27 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 34" R
Ay
Yay
25° 07' 09"
Merkür
Koç
16° 14' 09"
Venüs
Koç
28° 12' 38"
Mars
Balık
27° 58' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 48"
Satürn
Balık
16° 22' 24"
Uranüs
Boğa
22° 13' 06"
Neptün
Balık
28° 50' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 50"
Lilith
Başak
23° 05' 12"
True Node
Koç
15° 26' 56"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>