Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk için çok şeyi göze alacağınızı söylemenize rağmen, sağlam ve uzun bir ilişkiyi aşka tercih ediyorsunuz. Artık aranızda aşk olmamasına rağmen yaşadığınız birliktelikteki güven ve huzur size yetiyor.

Aklınızdaki bir işle ilgili çok sabırlı davrandınız, çok beklediniz, ama yakında bunun karşılığını alacaksınız. Bugün işle ilgili alacağınız bir haber umutlanmanıza neden olabilir. Umutlarınız boşa çıkmayacak.

Çok yakında yaptığınız büyük bir ödeme gözünüzü korkutuyordu ama korktuğunuz gibi olmadı. Önceden belli bir hazırlığınız olduğu için, kolayca üstesinden geldiniz. Parayla ilgili iyi haberler alabilirsiniz.

Uzak bir akrabanızın sağlık sorununun çözümü için sizin desteğinize ihtiyaç var. Koşullarınız uygun olmasa da yardım edecek en uygun kişi sizsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız, yaşadığınız hiç bir şeyden pişmanlık duymuyorsunuz ama ders çıkarmayı çok iyi biliyorsunuz. Bugün geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin muhasebesini yapıp hatalarınızı bir kez daha hatırlayabilirsiniz. Son günlerdeki hareketlilik enerjinizi aldı götürdü sizden. Bu aralar biraz dinlenmeniz, enerji depolamanız gerekebilir.

25 Haziran 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 06:30 Ay-Pluto karşıtlığı, partnerinizle meseleleri sakince gözden geçirmeniz, birbirinize baskıda bulunmamanız en doğrusudur. Saat 07:57 Ay-Venüs görünümü, partnerinizle anlaşabilmenizi kolaylaştırıcıdır. En azından her iki tarafın da, birbirine karşı saygılı ve anlayışlı davranmasını sağlar. Bu arada şu anki durumunuzu, ileriye dönük olarak hayatınızı olumlu hisler içinde ele almanızda yardımcı olur. Saat 09:07 Mars-Jüpiter görünümü, özel veyahayatımızla ilgili yeni bir projeye başlamak için iyi bir zaman olsa da, risklerin farkında olmalıyız. Bu görünüm hırslı hareket etmemize, aceleci olmamıza yol açar ki, abartabiliriz. Bazen de aşırı duyarlılık sonucu önümüzdeki fırsatları zamanında kullanamayız. Bütün bu olumsuz durumlardan kaçınmak için, iyi bir strateji yapmak, enine boyuna düşünmek, olasılıkları göz önüne almak yararlı olur. Fiziksel ve duygusal anlamda bir şeyler bizi yorabilir. Biz aslında kolaylıkla aşabilecek sorunları büyütürüz. Sakin olalım ve her yönüyle duruma bakarak ilerleyelim. Sevdiklerimizle beraber mutlu, huzurlu, sağlıklı bir bayram geçirmemiz dileğimle,

25 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni kendi rutininden alıp götürecek gelişmelere sahip bir gün. Şoke edici haberler almaya hazır ol.

25 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkı ve sevgiyi kendi içinde analiz etmekle yaşamı kaçırmayın. İlişkinizin size yeterli olup olmadığını sorgulama içerisine girmeyin. Bu ölçülebilir bir şey değil. Ya da varılması gereken bir yerde değil. Partnerinizi ya da arkadaşınızı mikroskop altında inceleme alma fikri bence sadece sizi üzer.

25 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde hassasiyetler gündeme gelebilir. Evliliğinizde veya birlikteliğinizde uyum, denge ve eşitlik her zamankinden önemli olabilir sizin için. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bir gün, yanınızda sürekli en yakın olduğunuz kişiyi arayabilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk... Bugün kısa seyahatler size iyi gelecek. İş yerinizdeki yüksek performansınız terfi almanızı sağlayabilir.

25 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla oldukça coşkulu ve abartılı hareketler içinde olabilirsiniz. Kendinizi son derece iyi hissedeceksiniz.

25 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınıza anlam kazandıracak gelişmeler olacak. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler yoğun olmakla birlikte anlayışsız davranmanız mümkün. Aslında yanlış anlamalardan kaynaklanacak sorunlar çıkabilir. Dikkatinizi yükseltin.

25 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 11" R
Ay
Yay
21° 41' 13"
Merkür
Koç
16° 11' 06"
Venüs
Koç
27° 53' 07"
Mars
Balık
27° 46' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 07"
Satürn
Balık
16° 20' 57"
Uranüs
Boğa
22° 12' 12"
Neptün
Balık
28° 49' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 56"
Lilith
Başak
23° 03' 26"
True Node
Koç
15° 27' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>