Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Ancak bu gerilimlerin sizin için motive edici bir yönü de olacaktır ve isteklerinize ulaşmak için sabırsızlanacaksınız. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde biraz daha dikkatli olmalısınız.Bazı duygularınız tüm yaşamınızı etkileyebilir ve sizin olaylara yeterince konsantre olmanıza engel olabilir.

Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ancak bunlar kararlı davranışlar sergilemeniz durumunda geçici sorunlar olacaktır. İki ayrı konuyu düşünebilir yada iki ayrı konu arasında kalabilirsiniz. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz.

Bugün daha çok bütçenizi dengelemeye önem vereceksiniz ancak bunu başarmanız kolay olmayabilir. Hesapta olmayan bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz durumunda verimli sonuçlara ulaşabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniden umudunuzun yeşerdiği bir konuda, bu kez biraz aceleci davranmanız gerekiyor. Bugünlerde arkadaşlıklar arasındaki duygusal hareketlilikler biraz tehlikeli. Yakında başka bir kentteki bir tanışma, yaşamınıza yeni renkler katabilir. Bütün detaylarıyla bilmediğiniz konulara biraz uzak durmanız, çözümlere daha yardımcı olmanızı sağlayacak.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Ay-Başak burcu geçişiyle Çarşamba gününe adım atacağız. Herhangi bir şey bize uygun şekilde gelişmiyorsa, onu nasıl düzene koyabiliriz buna bakacağız. Dolaşık olanı açmaya çalışacağız. Saat 06:12 Ay-Mars görünümü, fikirlerinizin kabul gördüğünü ve sosyal hayatta gücünüzün bir hayli etkili olduğunu gösteriyor. İnsanlar sizin bakış açınız ve kendinize olan hakimiyetinizden bir hayli etkilenebilirler. Saat 08:33 Ay-Satürn görünümü, insanlarla aramızdaki görüş alışverişinde durgunluk, zorlanma, endişelenme hallerine sebebiyet verebilir. Sanki görünmeyen ve bir türlü düzeltemediğimiz meseleler, zamanımızı alabilir. Saat 11:09 Ay-Merkür görünümü, geçtiğimiz 19-20 Aralık tarihlerinde,  sağlık, kişisel girişim, görüşme, çalışma hayatınızla alakalı meseleleri derleyip toparlama veya o günlerde adım atılmış işlerde ilerleme kaydedilmesi yönünde olumludur. Saat 12:56  Ay-Pluto görünüm etkisi, gücünüzün farkına varmanızı, bu gücü başarılı şekilde neticelendirecek işlere yönelmenizi, bu konularda derinlemesine analiz yapacağınızı işaret ediyor. Gün içinde aldığınız haberler sizi memnun edici olsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ocak 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz kaderci yaklaşımlardan hoşlanmayan mücadeleci birisiniz. Her problemi halledebilmek adına elinizden geleni yapan biri olmanıza rağmen son zamanlarda umutsuzluğa kapıldığınız anlar oluyor. Olmadık sebeplerden, basit olaylara büyük tepkiler verdiğinizi fark ederek silkineceksiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda harekete geçmeniz durumunda farklı farklı başarılar elde edebilirsiniz. Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz. Olayların kontrolünü elinize almalı ve işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maneviyatı yüksek, duygu paylaşımlarına ve kadersel etkilere açık günlerdeyiz. Öğle saatleri civarında, olumlu diyaloglar kurabilir, işlerimizde daha hızlı ilerleyebiliriz. Olumlubirliklerine, ilişkilere veya karşılaşmalara açık birkaç gündeyiz. Şiirsel paylaşımların, romantik atmosferlerin ortaya çıkabileceği, sanatsal yönümüzü gösterebileceğimiz etkiler altındayız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ocak 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi sorumlulukların içinde bulabilirsiniz. İşlerinizle ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Net göremediğiniz işler size zorluk çıkabilir. Güçlü kişilerle kontaklarınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Şartlarınızdaki zorluk size yeni farkındalıklar kazandırabilir. İkili ilişkilerinize özen göstermelisiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı bir süreçtesiniz fakat o kadar tepkisiz kaldınız ki kendiniz bile şaşırıyorsunuz buna. Çözüm aramak aklınızın ucundan bile geçirmiyor.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ortak gelirler, miras, prim,nafaka, burs ve krediler alanınız vurgulanırken, bunları elde etmekte mücadele sergileyecek olsanız bile mücadelenin ardından parasal konuları tamamlayabileceğiniz görünmekte. Geçici kalp çarpıntılar ve depresif ruh hali yaşayabileceğiniz yeniay haftasında, arkadaş çevrenizle ilgili güç mücadeleleri ve problem yaşayabilirsiniz. Yeniay anında etkin olan Satürn'ün Venüs ve Merkür ile uyumlu görünümü aşk ve ilişkiler konusunda size muazzam destek olurken, varolan ilişkilerinizde mutluluğunuzu arttırmanıza, aile olmayı düşünmenize ve birlikte geçireceğiniz zamanın çok daha kaliteli ve keyifli olmasına destek olurken, bu süreçte iyiteklifleri alabilir, çalışma hayatınızda başarılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Bekar olanlar için aşk ve uzun süreli bir ilişki getirecek olan yeni ay,hayatınızda da sizi muazzam destekliyor olacak.

27 Ocak 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı ortamlarda bulunma isteğiniz fazla olabilir. Eğer bir işiniz yoksa, kısa seyahatler, yeni yerler görme arzunuz yüksek olacak. İş alanlarınızda güzel ve kalıcı adımlar atılabilir.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizin peşinden gitmeye devam edeceksiniz. Üzerinizde hissettiğiniz baskılar sizi durdurabilir ve isteğinizin dışında başka yönlere götürebilir. Özellikle burcun son günleri doğanlar radikal değişiklik yapabilir.

27 Ocak 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarı kazanmak ve olabilecek en yüksek hedefe ulaşmak konusunda son derece coşkulu olabilirsiniz. Sosyal statünüzü yansıttığına inandığınız sosyal ortamlarda doyurucu iletişimler içine girebilirsiniz.

27 Ocak 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>