Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili özel ilişkilerde karşınızdakini germe özelliğiniz, aşk beraberliklerinizde de gözlenebiliyor. Belli ölçülerde sergileyebileceğiniz tolerans, birçok şeyi yerli yerine oturtacak.

Mesleki bilginizi arttırma çabalarınız, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayacak. Karizmatik biri olarak görülmeniz,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor size.

Ek işlerinize ayırdığınız zaman, işyerinizde her haliyle belli olup göze batıyor. Yeni, yeni para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, bazı rahatsızlıkları kaçınılmaz hale getirebilir.

Çünkü uzun zamandır dikkatinizi tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda gönlünüzü hoş edecek yeni tanışmalar içine girebilirsiniz. Bazı konulardaki statükoculuğunuz, bu tanışmalarla sizi terk edecek. Şu sıralar akraba türü yakınlıklarda kulağınıza gelecek duyumların etkisi altında kalmamanız gerekiyor. Bazı abartılar, kişiliğinizdeki duygusallığa yönelik. Kolay dolduruşa gelen imajınızı yıkmanız gerekiyor.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:54 itibariyle  Terazi burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında Perşembe gününe adım atıyoruz. Bu enerji,hayatınızla ilgili meseleler bir hayli kafanızı meşgul ediyor. Kararsız kaldığınız konularda mutlaka desteklenmeye ihtiyacınız var. Aile bireylerinizden birinin özel gününü kutlamak için bir araya gelebilirsiniz. Bir arkadaşınız evlenebilir veya sanatsal bir etkinliğe katılabilirsiniz. Ay-Terazi burcu geçişi, işimize, uğraşılarımıza, ailemize, sevgilimize karşı olan ilgimizi yükseltir.  Ancak bir yandan da sürekli uyum sağlamak zorunda kalışımız canımızı sıkabilir. Bir şeyler yanlış gittiğinde, kibar bir dille konuşmamız beklenir. Eh bizim de buna gönlümüz yoktur. Saat 19:43 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, toplumsal ilişkilerimizde zoraki nezaketten hoşlanmadığımızı gösteriyor. Nezaketi önemsediğimiz için, kaba saba davranan kişilere karşı pek anlayışlı olmuyoruz. Mali konularda bu görünüm,  elimize geçebilecek bir miktar paranın işaretçisidir. Saat 23:03 Ay-Pluto zorlu görünümü, evde veya dışarıda nerede olursanız olun, öğleye doğru,  her durumu fazla ciddiyet ve derinlikli bir şekilde gözden geçirirsiniz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma iç güdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için, şans kapılarınızın daima size açık olması, manevi bir korunma çemberi içinde olduğunuzu gösteriyor.. Evren size torpil geçiyor.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin biraz gergin olabileceği bir iki günlük süreçteyiz. Dolayısıyla yardım amaçlı dahi olsa başkalarının işlerine karışmamakta veya çok fazla inatlaşmamakta fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Aslında aklımız hızlı çalışmasına rağmen Venüs ve Mars arasındaki olumsuz açı her ilişkide anlaşmayı zorlaştırıp, rekabete, kıskançlıklara, abartılı tepkilere neden olabilir. Özellikle aşk ilişkilerinde gezegen etkileriyle birbirimizi kırmamaya ve geçici soğukluklara takılmamaya veya hassas konuları tartışmayı bir başka güne bırakmaya dikkat etmeliyiz.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve kariyer konuları öne çıkıyor. Kariyeriniz açısından önemsediğiniz bazı işlerinizde yeni gelişmeler olabilir. Önemli bir sunumu gerçekleştirme veya şirket içi bir değerlendirmeden dikkat çeken bir sonuç alma ihtimaliniz yüksek gözüküyor. Gün içinde anneye dair meselelerde hareketlilik yaşayabilirsiniz. Daha anlayışlı olmaya çalışın.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKINLARI arasında mahkeme ile sıkıntısı olan Oğlaklar biraz keyifsiz haberler alabilir. Bu keyifsizlik uzun sürmeyecek. Her şey düzeliyor.

28 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

28 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 28' 32" R
Ay
Boğa
09° 38' 13" R
Merkür
Koç
21° 25' 14"
Venüs
Boğa
09° 57' 22"
Mars
Koç
05° 19' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 40"
Satürn
Balık
17° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 45' 56"
Neptün
Balık
29° 07' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 42"
Lilith
Başak
24° 08' 39"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>