Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son birkaç günün gergin atmosferinden kurtulup ilişkinize yönelmek isteyebilirsiniz. Bugün sevgi ilişkileri gündeme gelmekte. Sevdiğinizle aranızın gerginleşebileceği ve onlarla ilgili yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

Yaptığınız işten memnunsunuz. Kendinize bir rota çizmişsiniz. Bu yüzden sosyal hayatınızlahayatınızı gayet güzel dengelemişsiniz. Her ikisini de birbirine karıştırmadan hakkını vererek yaşıyorsunuz.

Yaptığınız yatırımlar ve ortaklıklardan pek hoşnut olmayabilirsiniz. Özellikle borç alacak ilişkilerinde ya da kredi kullanıyorsanız daha temkin olun. İkili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza daha fazla önem vermelisiniz. Atacağınız adımlarda tek başınıza hareket edemeyeceğinizi görebilirsiniz.

Bu aralar ebeveynlerinize büyük bir maddi destek içerisindesiniz. Bu yüzden maddi sıkıntı içerisindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınızla birlikte olacak onlarla hoş organizasyonlar gerçekleştireceksiniz. Yaratıcı fikirler öne sürecek, yeteneklerinizi sergileyeceksiniz. Beğenilme arzunuzu ne kadar gizlemeye çalışsanız da sizinle ilgilenen kişileri çevrenizden ayırmıyor. Bir bahane ile onlarla birlikte olmaya çalışıyorsunuz. Bu arada olmayan sağlık problemlerinizle etrafınızdaki insanları sıkmamaya çalışın.

28 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 12:03 olana dek Ay boşluk etkisi altındayız. Rutin olarak yaptığınız işlerinizi sürdürmenizde bir sorun yoktur, sadece yenilik anlamında bir karar almanız gerektiğinde beklemede kalmak faydalıdır. Düzene koymanız gereken doküman, evrakların tanzimi veya bütçe planlaması gibi mevzular boşluktaki zaman diliminde kolaylıkla yerine getirilebilir. Daha önceden uğraştığınız fakat yarım kalmış işlerinizi halletmeniz kolaydır. Satın alma konusunda bugün daha dikkatli hareket etmek gerekebilir. Saat 11:49 Güneş-Neptün görünümü, Ay-boşluk zaman diliminde gerçekleşecek. Çevremizle ılımlı, empatik, iyimser, şefkatli paylaşımlarda bulunmamızı, rahatlamamızı sağlayıcıdır. Duyarlıyızdır. Hayatın zorluklarını düşünmek istemeyiz. Bir olumsuzluk söz konusu olsa bile, biz halledilir diye düşünürüz. Ancak boşluk etkisi altında olduğumuz için, ciddi konularda, trafikte, önemli görüşmelerde mutlaka gerçekçi olmayı da bilelim. Saat 12:03 itibariyle burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay, yeni girişimler adına taze enerji anlamındadır. Diğer burçlar için zorlayıcı olan bu pozisyon sizin için gayet olumludur. Ciddiyet içinde ve kendinizden çok daha emin bir şekilde işlerinizi düzene koymanızı, eski mevzuları halletmenizi, zamanı olumlu bir şekilde kullanmanızı sağlayabilir. Patronunuz, büyükleriniz veya herhangi bir kişinin sözlü, yazılı uyarısına maruz kalmadan işlerinizi düzgün bir şekilde yapmanız gerekecektir. İş hayatınızla ilgili konularda iletişiminize dikkat etmeniz önemlidir. Saat 14:45 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, hedef saptamasında bulunursunuz. Rutin işlerinizi, görevlerinizi başarılı bir şekilde yerine getirmenin yollarını aramak durumundasınız. İlişkinize, hayatınıza, sağlığınıza özel önem veriniz.  Bu kavuşum,  amacınıza  uygun şekilde kendinizi  yönlendirmeniz anlamında sizi destekleyicidir. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü, moralinizi yükseltici ve ruhunuzu okşayıcıdır. Saat 23:00 Ay-Venüs olumlu görünümü sizin için gayet rahatlatıcıdır. İnsanlarla olan diyalogunuzu güçlendirir. İlişkilerde başarı şansı verir. Günün güzellikler getirmesi ve gönlünüzü şenlendirmesi dileğimle,

28 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçli karar vermek için beklemeyi tercih ediyorsunuz. Öz değeri olan duygulardan yana olmanız çoğu kez yanlış anlaşılmanıza neden oluyor. Plüton'dan olumlu etkiler alıyor ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilecek çalışmalar içinde bulunmayı arzuluyorsunuz.. Ayaklarınızla ilgili yaşadığınız problemler canınızı sıkabilir.

28 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde daha fazla sosyalleşip, dışarı çıkarak, size bazı yararlı ya da kar elde edebileceğiniz tavsiyeler veren kişilerle karşılaşma ihtimalinizi yükseltmenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Ortaya çıkmak üzere olan olayların ya da planlandığı gibi gitmeme olasılığı olan detayların(hala imzalanmayan anlaşmalar, yine ertelenen açılışlar veya başlangıçlar, karar verilemeyen tarihler v.b) meydana gelme ihtimali yerine, genele ve genel anlamda işlerin yolunda gidip gitmediğine odaklanabileceğimiz bir gün.

28 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sık sık düşüncelere dalıp gitme eğilimindesiniz. Aklınızı kurcalayan ve size yük olan meseleleri çözme sürecine girebilirsiniz. Bu yöndeki kararlı ve istekli tavrınız sayesinde ilerleme sağlayacaksınız. Ayrıca geçmişte yaptığınız bazı iyiliklerin yaşantınıza özellikle dehayatınıza olan olumlu yansımalarını da görme fırsatınız olacak.

28 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UMURSAMAZ davranmaktan vazgeçin. Sevmediğiniz insanları dahi hor görmeyin. Son derece merhametli ve anlayışlı olmanız gerekiyor.

28 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

28 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 10" R
Ay
Balık
01° 04' 25"
Merkür
Koç
18° 05' 53"
Venüs
Boğa
04° 09' 57"
Mars
Koç
01° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 28"
Satürn
Balık
16° 47' 54"
Uranüs
Boğa
22° 29' 40"
Neptün
Balık
28° 59' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 11"
Lilith
Başak
23° 37' 22"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>